SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
09. Květen 2025, 05:21
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Smajlici ve zpravach
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Smajlici ve zpravach (Zobrazeno 13562 x)
Dadly
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom
Smajlici ve zpravach
«
v:
10. Květen 2009, 21:14 »
Nevite jak docilit toho aby se mi zobrazovali smajlici v sms, mms nebo treba mailech
Nasel jsem soft SmileySMS ale nefunguje to tak jak bych si predstavoval. vice o nem tady :
http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=7079
existuje ale neco co je opravdu funkcni ?
uložena
SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom + moje laska iPod Video 30GB
Dadly
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Smajlici ve zpravach
«
Odpověď #1 v:
13. Květen 2009, 10:45 »
neexistuje zadny program na smajliky
nikomu nechybi ? :-)
uložena
SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom + moje laska iPod Video 30GB
Bobisky
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro
«
Odpověď #2 v:
13. Květen 2009, 12:20 »
V MMS smajlici funguji.
uložena
bosch909 - T28 - T610 - K750 - K800 - X1 - Mini pro
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 5 64GB White
«
Odpověď #3 v:
13. Květen 2009, 20:02 »
Snad nejake prg. jsou, ale vem v potaz, ze jde o manazersky telefon. Pubescenti dychtivi smajliku mohou vyuzit Aj Si Kju a nebo koupit nejaky jiny Cool mobil. PDA s WM nejsou halt na takovy kok_otiny zarizeny.
uložena
K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i => P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
Dadly
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
13. Květen 2009, 20:55 »
nevim, fakt si jako pubertak nepripadam (ani nejsem
) a smajliky vyuzivam skoro porad, je to skvely zpusob jak v smsce vyjadrit emoce i pri cernem humoru nebo sarkazmu tak, aby to cloveka neurazilo
uložena
Mot@s
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X1
«
Odpověď #5 v:
14. Květen 2009, 07:55 »
Ja taky smajliky vyuzivam celkem cast, puberÂťak uz davno nejsem a jsem rad, ze je Xperia zobrazuje tak jak zobrazuje ;-)
uložena
Dadly
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
14. Květen 2009, 09:19 »
ona je prave ale nezobrazuje...smajlik se zobrazi jako napr. :-), :-(, ;-) ale ja bych chtel nejaky normalni graficky napr.
, vzdyt to umi kazdy "nechytry" SE a klasicke levne telefony tak proc ne telefon za 14tis ?
uložena
Mot@s
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X1
«
Odpověď #7 v:
14. Květen 2009, 09:32 »
Mne se prave libej ty :-) ;-) to je pro me spravnej a puvodni smajlik ;-)
uložena
uiqjirka
Anonym
«
Odpověď #8 v:
14. Květen 2009, 16:40 »
Uživatel: Dadly 14. Květen 2009, 09:19
vzdyt to umi kazdy "nechytry" SE a klasicke levne telefony tak proc ne telefon za 14tis?
Je zameren na jinou cilovou skupinu a ne na skupinu pubescentu.
Nebo stejne jako si nekdo koupi PDA na sms a volani a pak breci jak je to pomale,slozite atd.
Xperia je predevsim na praci na zabavu opravdu jako az to posledni,proto zbytecnosti jako animovani smajlici atd zde nemaji misto.
«
Poslední úprava: 14. Květen 2009, 17:28 od uiqjirka
»
uložena
Dadly
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
14. Květen 2009, 17:25 »
nevim co mate furt s tema pubescentama, ale me je 20 a predpokladam ze 20ti lety student se mezi pubescenty nezarazuje....to ze je zamereny na jinou skupinu lidi me absolutne nezajima, ale to ze tak drahe zarizeni neumi zakladni a jednoduchou vec uz ano.
ani me tak nezajimaji nazory jako : "telefon neni pro pubescenty" apod. jako program, ktery to zvlada a nebo jak jich docilit toho aby se zobrazovali tak jak bych chtel, jestli to vubec jde...
uložena
uiqjirka
Anonym
«
Odpověď #10 v:
14. Květen 2009, 17:30 »
Opakuji jeste jednou "Xperia je predevsim na praci na zabavu opravdu jako az to posledni,proto zbytecnosti jako animovani smajlici atd zde nemaji misto".
Vubec to neni o cene zarizeni, ale o tom na co je predevsim dane zarizeni zamerene.Xperia neni zamerena na zabavu,uz se s tim smir.
uložena
Dadly
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #11 v:
14. Květen 2009, 17:39 »
nevim, smajliky ja proste neradim do sekce zabavy a v tom pripade ze je nepodporuje samotna Xperia, ktera je "predevsim na praci nikoliv na zabavu" bych ocekaval ze existuje nejaky program, od toho jsou prece WM (co v zarizeni neni, lze doinstalovat)....ale asi je to zbytecny protoze se nejspis odpovedi nedockam....
ale aspon jsem to zkusil....a jelikoz sem nasel jenom jeden program, ktery nefunguje prilis korektne, mel jsem zato ze nejsem jediny kdo smajliky potrebuje a treba budete vedet o nejake alternative, ale neda se nejspis nic delat no....
presto diky, kdyby jste neco nasli dejte echo
uložena
johnkazaa
Uzivatel
Telefon: XPERIA, p910i
«
Odpověď #12 v:
14. Květen 2009, 18:08 »
Uživatel: Dadly 14. Květen 2009, 17:25
nevim co mate furt s tema pubescentama, ale me je 20 a predpokladam ze 20ti lety student se mezi pubescenty nezarazuje....to ze je zamereny na jinou skupinu lidi me absolutne nezajima, ale to ze tak drahe zarizeni neumi zakladni a jednoduchou vec uz ano.
presne tak, nevim co to tady vsichni tak resi, asi si pridou dulezity ze sou dospely nebo co
proste se jenom zeptal jestli je to mozny nejak udelat aby tam sly smajlici, me by se to taky hodilo i kdyz po tom nejak moc netouzim, ale ty trapny reakce.....
no to je jedno hold smajlici nebudou a nebo pockame na nejakej fungujci programek, ale uz prosim nepiste o tom ze je vam buh vi kolik a ze to nepotrebujete to nikoho nezajima
uložena
cece
Anonym
«
Odpověď #13 v:
14. Květen 2009, 19:23 »
predem se moc omlouvam za OT ale vazne tohle uz je moc, proc nekdo nedokaze nejprve hledat a kdyz vazne reseni nenajde, o cemz vazne pochybuji, tak se pote zepta zde..
ale tady vubec nejde o vek, a jirka ma pravdu zarizeni je "pracovni" multimedia jsou jako bonus a pokud nekdo nadava ma si koupit neco co mu ty smajliky a jine serepaticky umozni, navic jak se sam autor topicu pta jestli je neco opravdu funkcni tak jak vidi nikomu smajlici nechybi tak neni duvod neco vytvaret... k tem pubescentum..tak ti se porad ptaji dokola a dokola na veci ktery uz se resily milonkrat i jinde a myslim ze i tady se to resilo a zas to nekdo vytahne zalozi novy topic.. sory ale tohle zas vytaci me se prohrabavat tim balastem co tu delate a pak se vztekate ze vas ti starsi posilaji do haje..opravdu bych se tu rad dozvedel nove veci a ne otevrit forum a "kazdy tyden" koukat jak se neco resi znova
jeste jednou se omlouvam za OT
uložena
Dadly
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #14 v:
14. Květen 2009, 22:39 »
Cituji
ale vazne tohle uz je moc, proc nekdo nedokaze nejprve hledat a kdyz vazne reseni nenajde, o cemz vazne pochybuji, tak se pote zepta zde...
ehm ehm, do vyhledavace zde na foru jsem napsal vsechny mozne varianty a kombinace abych se k tematu dopracoval a nic tykajici se Xperie nebo Windows Mobile mi to nenaslo, hledal jsem i na jinych webech, viz odkaz na prispevek na foru smartmanie, nybrz tento program je z meho hlediska nepouzitelny, hledal jsem i na webu, ale pripadalo mi ze jelikoz jsem se nedopatral vysledku a nechtelo se mi verit ze neco podobneho jeste neni, zeptal jsem se i tady....
Cituji
k tem pubescentum..tak ti se porad ptaji dokola a dokola na veci ktery uz se resily milonkrat i jinde a myslim ze i tady se to resilo a zas to nekdo vytahne zalozi novy topic.. sory ale tohle zas vytaci me se prohrabavat tim balastem co tu delate a pak se vztekate ze vas ti starsi posilaji do haje..opravdu bych se tu rad dozvedel nove veci a ne otevrit forum a "kazdy tyden" koukat jak se neco resi znova
nevim na kolika forech se vyskytujes, ze mluvis o tom ze se prispevky resi porad dokola a je mi to jedno, ale opravdu me stve kdyz mi nekdo zacne rikat ze jsem ani nehledal a jen tak zalozil topic !!! (hlavne kdyz vis kulovy o tom co sem se toho nahledal)
Cituji
multimedia jsou jako bonus a pokud nekdo nadava ma si koupit neco co mu ty smajliky a jine serepaticky umozni
proc bych si mel koupit neco jineho kvuli smajlikum
lidi jste vy vubec normalni ? to je tak nelidske zeptat se na program ktery neco umoznuje ?
Cituji
navic jak se sam autor topicu pta jestli je neco opravdu funkcni tak jak vidi nikomu smajlici nechybi tak neni duvod neco vytvaret...
o cem to mluvis ? me smajlici chybi, a proto jsem tento topic vytvoril....nechapu co to tady pises za blaboly....
uz dost OT, nechapu proc me vsichni kamenujete zato ze sem zde zalozil topic na tema smajlici, ktery mi v telefonu chybi a chtel jsem se dozvedet jestli se k nim nejakym zpusobem da dopracovat jelikoz sem hledal a hledal a temer k nicemu se nedopracoval, a protoze je to moje prvni zarizeni s WM (kdyz nepocitam iPAQ 3970) zeptal jsem se zkusenejsis v tomto systemu zda nejaky program nepouzivaji, pripadne aspon neznaji....uz se k tomuto nebudu nadale vyjadrovat dokud nekdo treba neobjevi program kvuli kteremu je tento topic zalozen
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Windows Mobile
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Smajlici ve zpravach
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.