SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 17:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chyba pri zalohovani
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Chyba pri zalohovani  (Zobrazeno 6659 x)
Hippo
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 21. Září 2005, 14:32 »

Pri zapohovani P910 se mi objevila v mobilu hlaska:
"PROGRAM BACKUPPRO_00812B70"
Kod duvodu: USER
Eislo duvodu: 30

V PC je zase hlaska:
"CHYBA PØI ZALOHOVANI"
Nastala nespecifikovana chyba

Poradte co s tim, predchozi zalohy byly OK, od posledni zalohy jsem neinstaloval zadny soft a telefon i PC jsem pred zalohovanim restartoval. Dik.
« Poslední úprava: 21. Září 2005, 15:32 od Hippo » uložena

Zdravi Hroch
___________________________________________________________________________________
SE-P910i+MS Duo Pro 512MB+MS Duo Pro 1GB+GPS NAVILOCK BT-338
alf@M600i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Září 2005, 15:15 »

skousel si restartovat telefon???
popripade PC.
jinak asi preinstalovat soft.
uložena

T18, R320, T28, T39, T68, T630, P900, M600i
MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 21. Září 2005, 18:56 »

a stalo se Ti to jednou, nebo je ta chyba opakovana? Jestli se opakuje, tak bych asi zkusil obnovu z posledni zalohy a nasledne backup, jestli probehne dobre, mas vyreseno a jestli ne, tak je to spatne. Zkusil jsi pred zalohou restart telefonu (ne master reset, ale restart). Jinak je tak na rucni odzalohovani toho, co je potreba a master reset.
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 21. Září 2005, 20:21 »

nemas nahodov v nazvoch suborov nejaku inu abecedu? napriklad azbuku alebo nieco podobnee...Huh
uložena
Hippo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 22. Září 2005, 09:35 »

Pri zapohovani P910 se mi objevila v mobilu hlaska:

V PC je zase hlaska:
"CHYBA PØI ZALOHOVANI"

Poradte co s tim, predchozi zalohy byly OK, od posledni zalohy jsem neinstaloval zadny soft a telefon i PC jsem pred zalohovanim restartoval. Dik.
Tak jsem vyzkousel:
1) zalohu po restartu - s vysledkem - viz vyse Angry
2) obnovu dat z posledni zalohy - s vysledkem - bez problemu
3) opetovnou zalohu po obnoveni dat - s vysledkem - viz vyse Angry
S mobilem neexperimentuji, provadim aktualizaci SW ze stranek SE, mam nainstalovany jen nejnutnejsi soft, ktery ve vami overeny (SMan, Profimail,...), jednou za cca 2 mesice provadim zalohu a mobil mi nikdy neupadnul.
e by to mela na svedomi posledni erupce na slunci Roll Eyes?
uložena

Zdravi Hroch
___________________________________________________________________________________
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 22. Září 2005, 20:00 »

mozna by stalo za to odinstalovat a znovu nainstalovat pcsuite. To neda tolik prace a mohlo by pomoci.
uložena
Hippo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 23. Září 2005, 09:57 »

mozna by stalo za to odinstalovat a znovu nainstalovat pcsuite. To neda tolik prace a mohlo by pomoci.
Bohuzel ani to nepomohlo.
Kdyz provedu format C ze servisniho menu, zustane mi stavajici FW?
uložena

Zdravi Hroch
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 23. Září 2005, 11:34 »

Bohuzel ani to nepomohlo.
Kdyz provedu format C ze servisniho menu, zustane mi stavajici FW?
ano
uložena
OsklivkaBety
Anonym
« Odpověď #8 v: 27. Březen 2007, 14:27 »

Ahoj. Tak DNES se me stalo to same.
Delam pravidelne zalohy. Nic jsem od posledni zalohy neinstaloval, nemazal z telefonu ani z PC. Restart PC a telefonu jsem pred zalohou provedl.  Zahada?!  Angry
Aplikace normalne pristoupi k zalohovani, ceka na restart mobilu, pak bezi chvili analyza a zacne zalohovat. Pri zalohovani Agendy z C: system vyhodi telefon jiz zminenou chybu.

V PC je zase hlaska:
"CHYBA PØI ZALOHOVANI"

Setkal se s tim jeste nekdo a jak se to vyresilo? Nechce se me delat MR a znovu vse instalovat. Delal jsem to koncem roku, kdyz jsem si dones ze servisu novy display, ktery po roce od zakoupeni a jeste v zaruce odesel do vecnych lovisÂť.  Smajlík

Nejake rady a navrhy vyreseni problemu?  Lze jeste jinak udelat zalohu mobilu? Treba na pam. kartu?

Diky vsem.

V priloze 2 obrazky.
« Poslední úprava: 28. Březen 2007, 09:25 od OsklivkaBety » uložena
Hippo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 28. Březen 2007, 11:08 »

Problem jsem vyresil instalaci noveho firmware, resp. mi to vyresil z technicke podpory
FILIP LUDVIK
[email protected]
Tel.: 775678055
od te doby vse bezi jak ma Mrknutí
uložena

Zdravi Hroch
OsklivkaBety
Anonym
« Odpověď #10 v: 28. Březen 2007, 13:23 »

Jenze ja mam posledni mozny firmware aktualni. Telefon zadne chyby nedela. Pracuje jak ma na 100%. Tak me zarazi takova vec. Navic kdyz byl v tom servisu, tak doslo i k prehrani firmware pro jistotu, na aktualni verzi.
Pockam co se tu objevi za rady a zkusim MR a vse znovu nahrat. Obnova dat bezi bez problemu.
uložena
OsklivkaBety
Anonym
« Odpověď #11 v: 30. Březen 2007, 11:18 »

Problem jsem vyresil.
Preinstalovani PC Suite nepomohlo, MR nepomohl, prehrani firmware pomoci SEUS take ne. Uz jsem chytal nerva. Bez zalohovani je takove Pcko k nicemu. Udelal jsem kompletni odinstalaci PC suite, odebrani ovladace kolebky, vycisteni registru, restart pc, opetne vycisteni registru, rucni vymaz slozek a jmen SonyEricson z celeho registru. vykopnuti Mrouteru z firewallu atd. Po teto cistici akci jsem nasel ve slozce ProgFiles, kde ma byt soft instalovan chyby v nazvech zbyvajicich slozek, ktere zacinaly %. Tak jsem je take vymazal. Nasledny posledni restart PC a kontrola na zbytky pomoci CCcleaner. Vse bylo OK, tak jsem dal cistou instalaci PC Suite, pak pripojeni USB kolebky, nacetlo to ovladace a ENJOY !!  Cheesy
Nevim kde byla chyba, proc se to stalo, kdo to zavinil. Proste zahada.
Od teto chvile bezi zalohovani jako drive bez problemu. jen poucen timto zasekem zkracuji dobu zalohovani na 10 dnu. Drive jsem zalohoval po mesici.
Nazdar. Roll Eyes
uložena
PilotF1
Uzivatel
Telefon: SE P910i, SE P990i, V630i, W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 31. Březen 2007, 08:52 »

Ja ma stejny problem, akorat nedojdu tak daleko. Jakmile dojde v PC Suite k restartu telefonu pri zalohovani, tak se mi odpoji ta ikona v systray, na telefonu se napise pouze Backup in progres a nic se nedeje. Po cca 3min mi na PC vyskoci hlaska Backup Failed a pak musim telefon vyndat a nasilim vypnout pres vyhozeni baterie. Jinak se do nej nedostanu. A je to cim dal horsi. Pred tydnem jsem resil svitici LED diodu a ted uz resim, ze ten telefon je uplne na odpis. Zije si vlastnim zivotem a dela si co chce. Jo a mimochodem, update pres SEUS II nejdou delat SE P900@P910 Huh Dostanu se totiz jen a pouze na obrazovku kde jsou pokyny, ze mam vypnout tel., vyndat SIMku a vratit ho do kolibky. A tim to hasne. Zadny tlacitko dalsi, nebo samotna aktualizace neprobehne. Uz jsem z toho uplne hotovej a nestastnej. Mam chut ten telefon vzit a hodit pod auto. Tak dlouho jsem ho stastne pouzival a takhle to dopadne.
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

uložena
PilotF1
Uzivatel
Telefon: SE P910i, SE P990i, V630i, W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 31. Březen 2007, 10:37 »

A jeste jsem si ted vzpomnel, ze kdyz si chci nastavit v PC Suite Synchroniuacni stanici, tak mi povoli pouze kontakty. Kalendar, ukoly, Jotter a zpravy jsou hluchy. Nemuzu s nima nic delat. Nevi nekdo co to znamena??? Instalaci PCSuite mam EN verzi z originalniho CD od telefonu, zkousel jsem i stazenou ceskou verzi, ale vysledek je porad stejny. A jeste jsem se chtel zeptat, co je to ten Mroute??? Nekde jsem tady o tom cetl, ale nenasel vysvetleni. Kdyz se podivam do Spravce zarizeni, tak tam nic takoveho nemam. Pouze "SEMC DSS SyncStation".

uložena
najko
Uzivatel
Telefon: P900

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 24. Duben 2007, 11:50 »

Cry tak tohle mam taky, po preflashovani na 910i taky. Jak dam zalohu tak se uz ani nepripojim ke kolebce.
Najko
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chyba pri zalohovani
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 16 dotazů.