SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
27. Červen 2025, 00:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s flash menu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s flash menu  (Zobrazeno 3294 x)
Mazwor
Anonym
« v: 08. Květen 2009, 23:25 »

Ahoj, nasel jsem zde navod, jak si do me W810i hodit flash menu. Predem chci upozornit, ze na to nejsem zadnej odbornik, takze jsem mozna neco udelal spatne. Proste jsem editoval schema, doplnil radek s flash menu (napsal nazev flash menu) a pomoci XS++ jsem do urcene slozky pridal flash menu. Po odpojeni a spusteni telefonu jsem nastavil schema, avsak menu zustalo klasicke (nezmenene). Proto jsem stahl cely baicek flash menu + schema, kde uz byl radek s flash menu dopsany. Nakopiroval jsem oboje do telefonu, ale pri zvoleni schema jsem mel stale stejny problem. Pomoci programu XS++ uz jsem si i zvysoval hlasitost reproduktoru a uspesne, takze si myslim, ze spatne v tomto programu nic nedelam. Opravdu nevim v cem muze byt chyba, pokud by vas neco napadlo, tak prosim poradte, diky moc.
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #1 v: 09. Květen 2009, 22:50 »

Nemas nahodou telefon od T-Mobile,O2 a jim podobnej?, ktery je upraven pro potreby operatora.
uložena
Mazwor
Anonym
« Odpověď #2 v: 10. Květen 2009, 14:34 »

Mam pouze dole vepredu u W810i misto loga walkmanu logo od T-mobile, ale telefon by brandovanej nemel byt, koukal jsem i v tom jednom menu (myslim nejakym servisnim nebo tak nejak), jak je napsany, ze by tam byli dve cisla za lomitkem, tak ja mam jen jedno, takze myslim, ze v tomhle problem nebude...
uložena
Babuyaga
Anonym
« Odpověď #3 v: 11. Květen 2009, 14:52 »

Jeste nez jsi udelal tuto upravu, fungovala schemata co jsou v telefonu defaultne??? pokud ne, tak je problem v firmwaru.

-Neni to tak davno co jsem resil stejny problem a ukazalo se, ze to zpusobil nejaky patch, kterym jsem chtel telefon donutit aby umel soubor *.swf pouzit jako tapetu/sporic. Po odstraneni onoho patche se vse vratilo do normalu. Samozrejme ten patch byl urcen na neco jineho (jaky to presne byl jiz nevim).
uložena
Mazwor
Anonym
« Odpověď #4 v: 11. Květen 2009, 15:40 »

Jo schemata fungovala normalne bez problemu...pred touto upravou na flash menu jsem se do telefonu nikdy nehrabal a daval do neho mozna jen pisnisky, obrazky atd. ale do softwaru (systemu) jsem nijak nikdy nelezl...
uložena
Babuyaga
Anonym
« Odpověď #5 v: 15. Květen 2009, 22:15 »

Nenapsal jsem to zcela presne jak by se sluselo - omlouvam se za to. Ovsem pochopil jsem to tak, ze pred upravou telefon flash menu zobrazoval. Asi nejjednodussim a nejucinejsim resenim bude zazalohovat veskere veci a data v telefonu pomoci MyPhoneExploreru a pomoci SEUS provest prehrani firmwaru.

Tak bych to resil ja, ale je mozne, ze existuje i lepsi a ne tolik nasilne reseni...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s flash menu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 15 dotazů.