SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Drzak do vozu pro P910
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Drzak do vozu pro P910  (Zobrazeno 11630 x)
Conrad
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 21. Září 2005, 10:10 »

Jsou v podstate dve moznosti originalniho - to HCH 30 a HCH 37. Prosim kdo mate jake zkusenosti  30 vypada hezci a mensi, 37 festovnejsi. Diky
uložena

Conrad
McAlbi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Září 2005, 10:14 »

Ja mam universalni od sunny softu a jsem spokojen.Jen to nacucnu na sklo a drzi. Cena 1000Kc
uložena

Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Září 2005, 10:18 »

Radeji bych to lepil na palubku, mam na skle notysek chyceny prisavkou a kdyz na predni sklo prazi slunce,casto se prisavka uvolni a notes je  na podlaze.U toho mi to nevadi, u P bych si to spise asi nepral, prisavce moc neverim.
uložena

Conrad
Ivory
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 11. Prosinec 2005, 23:00 »

Ahojte, predem diky za radu.

Uvazuji, ze si do auta poridim drzak na P910i. Konkretne Sony Ericsson HCH-37.

S ohledem na to, cim jezdim je nej. varianta jej prichytit na plastovou plochu vpravo od radici paky.

Je mozne uchyt drzaku otacet na strany nebo to jde jedine rovne? (pokud teda nekdo vite) Shocked

Thank you very much.  Cheesy

Ivos
uložena

V50>T610>V50>SX1>MPx200+SX1>pak nekdo ukradl SX1 :-( >MPx200+P910i

Jinak se mam skvele ;-)
Pipa
Uzivatel
Telefon: iPAQ614c

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 11. Prosinec 2005, 23:55 »

Ja mam ten univerzalni pro SE nevim sice oznaceni ale tusim ze to je ta 30-citka.
Plna spokojenost, hlavne pri prechodu z P800 na P910 zadna zmena, jako nakonec u zadneho SE,
oproti nokii drzej standard konektoru
uložena

MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Prosinec 2005, 09:38 »

Koupil jsem drzak SE urcen pro P910 a v Octavii jsem jej dal nad stredni mrizku vetraku,je to fajn, zustava to v zornem poli a nevadi to. Roll Eyes
uložena

Conrad
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #6 v: 12. Prosinec 2005, 09:38 »

presneji drzeli, uz p990 bude mit popport a tim kompatibilita konci.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #7 v: 12. Prosinec 2005, 09:53 »

Radeji bych to lepil na palubku, mam na skle notysek chyceny prisavkou a kdyœ na predni sklo praœi slunce,casto se prisavka uvolni a notes je na podlaze.U toho mi to nevadi, u P bych si to spi‘e asi nepral, prisavce moc neverim.

Mne to f Praze jednou spadlo i s telefonem na zem  Angry mam taky ten od Sunnysoftu  Angry Musi se to umet spravne na to sklo "prilepit". A dalsi pruser je, ze kdyz telefon usazujes do toho drzaku ma tendenci pri stisku se vypinat. Pro tento drzak nevhodne ( u Pcka ) umisteno tlacitko vypinani.
uložena
xhans69
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 12. Prosinec 2005, 17:56 »

Ja si koupil univerzal za 70 Kc nekde v obchodaku.
Mam ho v mrizce vetraku a nemam zadny problem. Pecko nevypadne ani na tech nasich tankodromech. Jen jsem musel oriznout gumu na leve pacce, ktera mi pecko vypinala (fakt super napad od SE) a ted uz doseda jenom na infraport a kryt karty a telefon drzi jak prilepeny
uložena

A2618s>R380s>P900@P910 1GB
miramax
Anonym
« Odpověď #9 v: 12. Prosinec 2005, 18:23 »

Ja si koupil univerzal za 70 Kc nekde v obchodaku.
Mam ho v mrizce vetraku a nemam zadny problem. Pecko nevypadne ani na tech nasich tankodromech. Jen jsem musel oriznout gumu na leve pacce, ktera mi pecko vypinala (fakt super napad od SE) a ted uz doseda jenom na infraport a kryt karty a telefon drzi jak prilepeny

Ano presne jak pises, taky jedna z uprav na ktere se chystam, to oriznuti. Jeste dam silnejsi gumu pod samotny tel., aby byl vys kvuli repracku ( hlasova navigace ).
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 12. Prosinec 2005, 19:31 »

presneji drzeli, uz p990 bude mit popport a tim kompatibilita konci.
Nemyslel jsi spis FastPort? Popport se to zove myslim u Nokie
uložena
joojo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 13. Prosinec 2005, 15:54 »

Cus, ja sem mel uz asi pet specialnich drzaku od SE, ted sem si koupil Pecko a presel na univerzalni SE drzak myslim, ze je to HCH 37...cena 549,- konektor od HF sady je univerzalni, sice trosku zlobil, ale sekundovy lepidlo mu pomohlo. Pecko v tomhle drzaku je super, zadnej problem a ten drzak navic nevypada tak mohutnej, jako specialni na Pecko.... Muzu doporucit...

Idealni varianta, Pecko sedi v tomhle drzaku, ceka na prichozi nebo odchozi hovor, je ve stavu FO a naviguje....proste pohoda. Drzak se da castecne i otacet, ale uhly nejsou takovy, jako u Nokie...v Octavce ho mam zasroubovanej jen do plast ramecku, kterej je okolo klimatizace, radia a spinacu na stredu pristrojovy desky, takze az se bude auto prodavat, koupim za 200 novej ramecek a nezbydou zadny diry....... Mrknutí Mrknutí Muzu jeste nejak poradit?? Cheesy
uložena
Ivory
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 14. Prosinec 2005, 00:09 »

Joojo,

muzes jeste pomoct  Mrknutí

Pod jak velkym uhlem to jde asi natocit? Ja mam totiz New Beetle a nenapada me lepsi moznost, nez to dat vedle radici paky. Akorat ten uchyt musim otocit tak, aby mi sviral se drzakem uhel 90 stupnu.  Shocked

Jinak budu muset vymyslet, jak to tam chytit a ja bohuzel nejsem zrovna typ kutil  Cry

Ivos  Smajlík
uložena

V50>T610>V50>SX1>MPx200+SX1>pak nekdo ukradl SX1 :-( >MPx200+P910i

Jinak se mam skvele ;-)
peterss
Anonym
« Odpověď #13 v: 14. Prosinec 2005, 00:23 »

Radeji bych to lepil na palubku, mam na skle notysek chyceny prisavkou a kdyœ na predni sklo praœi slunce,casto se prisavka uvolni a notes je na podlaze.U toho mi to nevadi, u P bych si to spi‘e asi nepral, prisavce moc neverim.

Mne to f Praze jednou spadlo i s telefonem na zem  Angry mam taky ten od Sunnysoftu  Angry Musi se to umet spravne na to sklo "prilepit". A dalsi pruser je, ze kdyz telefon usazujes do toho drzaku ma tendenci pri stisku se vypinat. Pro tento drzak nevhodne ( u Pcka ) umisteno tlacitko vypinani.

je to sice trochu OT, ale reaguji na tuto cast, vzdyt u Pcka je moznost nastavit, co se aktivuje po stlaceni vyp.tlacitka Mrknutí, pak se po stlaceni nevypne, ale jsou na vyber tri moznosti.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #14 v: 14. Prosinec 2005, 07:53 »

Radeji bych to lepil na palubku, mam na skle notysek chyceny prisavkou a kdyµ na predni sklo praµi slunce,casto se prisavka uvolni a notes je na podlaze.U toho mi to nevadi, u P bych si to spi±e asi nepral, prisavce moc neverim.

Mne to f Praze jednou spadlo i s telefonem na zem  Angry mam taky ten od Sunnysoftu  Angry Musi se to umet spravne na to sklo "prilepit". A dalsi pruser je, ze kdyz telefon usazujes do toho drzaku ma tendenci pri stisku se vypinat. Pro tento drzak nevhodne ( u Pcka ) umisteno tlacitko vypinani.

je to sice trochu OT, ale reaguji na tuto cast, vzdyt u Pcka je moznost nastavit, co se aktivuje po stlaceni vyp.tlacitka Mrknutí, pak se po stlaceni nevypne, ale jsou na vyber tri moznosti.

No proc by to bylo OT ? Ja myslim, ze je to k veci, ale ja Te stejne vyvedu z omylu Mrknutí Mam namapovano + mam pri teto akci i zamceno a presto se mne sem tam stane, ze se telefon, ne vypne, ale zmrazi a nasledne sam restartuje. Nevim jestli tlaci ta guma na to power tlacitko ci co jineho, ale je to tak  Undecided Jedine reseni vydim v tom, ze tu gumu jako tady kolega kolem toho tlacitka oriznu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Drzak do vozu pro P910
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.057 sekund, 18 dotazů.