SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
12. Prosinec 2024, 18:09

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142480 pøíspìvkù v 10021 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony øady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony ericsson w550i pøi zapnutí bílá obrazovka
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony ericsson w550i pøi zapnutí bílá obrazovka  (Zobrazeno 22676 x)
chronix
Anonym
« v: 01. Kvìten 2009, 08:42 »

Dobrý den, chci se zeptat co se s mím telefonem  stalo kdy¾ ho zapnu nabehne jen bila obrazovka zkousel jsem vyndat baterku a simku vlozit simku do jineho telefonu  ale nic. Nereaguje  to na zadne tlacitko vypnout to jde jen kdyz se vynda baterka a zapnout jen kdyz se vlozi.
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 04. Kvìten 2009, 09:01 »

No, má¹ tam nìjaká dùle¾itá data? Já mìl podobný problém na G502 po master resetu a vyøe¹il mi to flash FS. Znamená to pøijít o v¹echna ulo¾ená data, ale v mém pøípadì jsem mìl ji¾ zálohováno.
Mù¾e¹ zkusit fullflash pomocí SEUSu. Tím, jak jsem psal, ztratí¹ ve¹kerá data. Pokud je v háji FS trochu víc, pak by to nemìlo najít customize nebo co, co¾ by znamenalo jen to, ¾e by to napsalo chybu. Pokud by bylo v háji GDFS, pak nevím, jak to bude fungovat, ale v ka¾dém pøípadì by to AFAIK nemìlo pomoct (aspoò na A200, u A100 ale asi taky).
Pokud je je¹tì v záruce, mù¾e¹ zkusit i toto. Opìt je tu mo¾nost ztráty dat.
Dál mù¾e¹ zkusit kontaktovat Philipa. Zadarmo to nedìlá, ale umí toho hodnì. Myslím, ¾e pokud po mu zdùrazní¹, ¾e nechce¹ pøijít o data, udìlá v rámci svých mo¾ností co bude moct.
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
dj krys
Anonym
« Odpovìï #2 v: 20. Èervenec 2009, 09:15 »

nebo pøeinstaluj system sony errcsson updater
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony øady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony ericsson w550i pøi zapnutí bílá obrazovka
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.006 sekund, 17 dotazù.