SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 05:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ROMky a vse okolo nich (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jakou ROMku WM6.5?
Strana: 1 ... 35 36 [37] 38 39
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jakou ROMku WM6.5?  (Zobrazeno 193340 x)
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #540 v: 15. Září 2010, 09:32 »

Ja ted tyden jedu na 826x z 26.8., zatim i se vsemi programy slape, jen mam 2 problemy:
1) asi PhotocontactsPro mi po necelym dnu vypnout zvuky na sms, musim restartovat a v Sounds je zapnout zase, ale to mi delalo i s jinymi novejsimi buildy ruznych ROM
2) co me stve vic jsou MS Contacts, protoze jednak jsou tam novejsi format sice hezci, ale neda se v nem zadavat samostatne jmeno a prijmeni jak to byva u starsi verze MS Contacts, ale v teto verzi dokonce je tak blbej skin, ze na tmavym pozadi je tmavy pismo a pri dennim svetle (a nemusi byt zdaleka slunecno) to proste neni sance precist...

2Pogo:
jakou verzi MS contacts ma tahle nejnovejsi ROM z 12.9.?
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #541 v: 15. Září 2010, 09:35 »

pogo Vydrz 3 dny s nejakou formou taktovani? Poslal sem telefon do servisu (uz fakt prasklo vsechno, co mohlo prasknout a zadni kryt se pomalicku zacal rozpadat a uvolnovat se Cheesy), tak se tesim, az prijde. Reakce na ROM jsou vesmes kladne. Je tam novy build HTC Sense - jsou tam nejake vyrazne zmeny?
« Poslední úprava: 15. Září 2010, 09:41 od HUdasp » uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #542 v: 15. Září 2010, 12:42 »

twin.spark:kde zjistim verzi ms contacts?

HUdasp:: jedina vyrazna zmena, ktere jsem si vsiml jsou jine ikony u home tabu :-). Taktovani jsem zatim nevyzkousel, ted zkousim hlavne stabilitu

jeste resim, jestli by nejak neslo vnutit htc sense cestinu, ale v regeditu jsem nic nenalezl ( i kdyz na druhou stranu mozna lepsi anglicky vyraz CLEAR u nocniho pocasi bez mracku, nez v cestine u predchozi rom "VYMAZAT")
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #543 v: 15. Září 2010, 16:30 »

To nevim jak zjistit co to je za verzi, jen popisuju, jak vypada, uz jsem tuhle verzi novych MSContacts videl v jedne ROMce, ale nejak moc jich nezkousim, takze jsou mozna ve vsech novejsich buildech. Vadi mi ta nemoznost  specifikovat samostatne jmeno a prijmeni, ale navic u teto konretne ten skin necitelnej, jedine kdy se to da precist je Classic Blue tema, o ostatnich co v te ROM jsou, je barva pozadi a pisma skoro stejna, tak se jen ptam, jak je to v teto nejnovejsi?
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #544 v: 15. Září 2010, 16:44 »

tak vzhledem k tomu, ze v slozce outlook/contacts mam "add mobile tel" a dalsi polozky v cernem pismu na sedivem podkladu, tak to asi bude to, co popisujes ty. Kazdopadne, toho jsem si ani nevsiml, vetsinou pridavam pres kontakty primo pres dialer.
uložena

Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #545 v: 15. Září 2010, 17:33 »

No to jo, ja pouzivam aji treba pridavani pres MobileShell, ale kdyz chci kdykoliv editovat, uz musim do MS Contacts. Kdyz chci pridat kategorii, dalsi polozku, atd. A tyhle MS Contacts maji spolecnou polozku na jmeno a prijmeni, ale sam si nejak podle sebe to stejne rozdeli a ulozi si to jak chce (to bych ale jeste mozna prezil), ale ten skin je fakt necitelnej, takze nevim na co kliknout, kdyz chci pridat kategorii, narozeniny, email atd...  Sad
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #546 v: 17. Září 2010, 11:18 »

Tak s nejnovejsi romkou 826x zatim spokojenost - prehazovani pismen v heslech zpusobila klavesnice z X2. Ale resim dalsi drobnost - chci ceske znaky - navod si pamatuju - v registrech mam nastaveno 0405, do windows jsem kopiroval sym.0405.txt - a nic - jinej sym.xxxx.txt nemam ve windows, kdyz tento otevru, znaky jsou v poradku, ale nepisou, jak maji...
uložena

HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #547 v: 17. Září 2010, 16:18 »

Diakritika mi nejela ani na starsi verzi ROM. Dotaz do XDA do daneho topicu.
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #548 v: 17. Září 2010, 19:09 »

Me taky diakritika na starsi verzi nejede, navic jsem dneska zjistil, ze mi vypadava GPS. Jakoby se restartuje, i kdyz na sekundu. A stejny problem mam i se signalem i kdyz mam radio 1.16.25.48. Asi uplne optimalne s touto ROM nepracuje (na starsi V-Lite Titanium nebyl problem). A vzhledem k naprosto nevyhovujicim MS Contacts opustim o vikendu tuto ROM. Jen nevim jakou jeste vyzkouset.  Sad Asi bohuzel navrat k V-lite Titanium, i kdyz do ni musim spoustu veci dohrat.  Sad
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #549 v: 21. Září 2010, 09:05 »

Jeste jedna vec me na nove 826x deptala - oznacovani textu na kopirovani posuvnikama. Nejde oznacit kus textu jen tak, pri oznacovani se ukazi dva posuvniky, kterymi se musi nastavit zacatek a konec. Se spatnou viditelnosti MS Contacts bych si poradil, ze bych si zmenil sam podkladovy png obrazek polozek, ale to oznacovani textu si sam nespravim na starsi jednodussi.

Tak zkousim nove ENERGY.XPERIA.xxxx.Titanium z 8.zari, build 24634 (stejne jako 23569 z 14.7.) zamrzava, tak zkousim 21916 (21911 z 14.7. fungoval bez potizi), jednou se mi zatim stal restart svevolny pri prichozim hovoru, ale dam ji jeste sanci.
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #550 v: 22. Září 2010, 17:58 »

Tak moje postrehy - X1 se mi vratila ze servisu (na mesic bude zas jako nova) a nahodil jsem novou verzi X826 ROM - prvni pohled - parada! Telefon je dle mne daleko rychlejsi, stabilita zatim bezchybna. Jen se mi nelibi nove barevne variace HTC sense, ale to si casem vyladim (starsi varianta typu vse tmave mi sedela vic). Mam nataktovano na 678 MHz a mam pocit, ze telefon je rychlejsi, nez na 750 MHz, paradicka.
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #551 v: 12. Říjen 2010, 07:30 »

tak jelikoz se tady dlouho nic nenapsalo, prispeju s doporucenim zatim stale nejaktualnejsi ROM 826X. Je tomu cely mesic (to je na me hodne!!), co jsem naposled menil. Telefon mirne nataktly (myslim, ze na 648/604). Krome dvou zaseku v prvnim tydnu pouzivani je tato ROM dlouhodobe nejlepsi, co jsem kdy mel. 3 tydny bez bugu/SOD - pres noc na nabijecce bez zaseku, tohle nepamatuji u zadne predchozi Sense Rom.
uložena

fandap
Uzivatel
Telefon: XPERIA X1

Zobrazit profil
« Odpověď #552 v: 28. Říjen 2010, 11:30 »

tak uz skoro mesic mam 826x 28237. za posledni pulrok jsem zkusil urcite vic nez deset ROMek z ruznych zdroju a tahle je pro mne urcite nejlepsi. Vadi mi pouze dve veci-jedna uplna drobnost, o ktere se zde uz psalo-nelze premapovat hardwarove klavesy na cestinu, alespon tedy "klasickym" zpusobem (sym.0409.txt) - nevyresil jste to nekdo?
Druha vec me trapi vice, ale nejsem si jisty, jestli je to zalezitost teto ROM ci me X1 : "fixluje" me ukazatel stavu baterie. Po vyjmuti a zpetnem vraceni baterky se ukazatel baterie snizi o jednotky az desitky procent! Mam doinstalovan 1% ukazatel, ale v tom to neni (stejny problem i po HR). Sledoval jste nekdo podobnou vec? Muze to byt baterkou? (mam puvodni, starou vice nez rok)
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #553 v: 29. Říjen 2010, 16:36 »

se starsi verzi 826x romek mi baterka opravdu taky ukazovala nepresne (alespon jsem si to myslel). Protoze mi vetsinou klekla nekde v rozmezi 20-30procent a po zapnuti uz ukazovala, ze je vybita. Ale pokud me pameÂť neklame, s nejnovejsi 826x romkou je to v poradku - dostal jsem se i na 10% bez problemu. Vetsinou tedy nabijim prave nekdy kolem 20ti procent, aby me to neprekvapilo. Pravda je takova, ze neco spatne mozna bude prave na 1% ukazateli, co jsem cetl diskuze na oficialnich strankach teto romky, docela hodne lidem to pusobilo dost bugu, proto i na nejnovejsi nebyla.

EDIT tak nemam nejnovejsi - uplne jsem prehledl, ze 18.10. byla vydana nova ROM, tak muzes zkusit tu, treba to bude OK. Ja po dlouhe dobe nemam duvod zkouset novou romku, tak co kluci, kdo se toho ujme :-)
« Poslední úprava: 29. Říjen 2010, 16:38 od pogo » uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #554 v: 31. Říjen 2010, 07:19 »

Tak ja uz nejnovejsi Rom 826 mam (brzy rano cloveka flashovani probere) a zatim spokojenost. Nejakych citelnych zmen je sice malo, i tak ale myslim stoji za to aktualizovat. Jdu si dale hrat, sice nyni X1 vypada skvele, ale jeste bych ji chtel doladit
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 35 36 [37] 38 39
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ROMky a vse okolo nich (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jakou ROMku WM6.5?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.