SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 11:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy s G502
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problemy s G502  (Zobrazeno 3559 x)
lubino
Uzivatel
Telefon: G 502

Zobrazit profil
« v: 27. Duben 2009, 08:06 »

Koupil jsem SE G502. Zkousel jsem jej propojit s PC pres BT - neslo, pak pres kabel, ktery byl v balicku s Handset Manager Software (MA-8920C) - opet neslo. V obou pripadech se mi objevi hlaseni, ze neni nainstalovan ovladac pro tento hardware. Proto se ptam:
1) Je mozno zalohovat vse z telefonu na kartu a z te pak pres ctecku karet v PC do pocitace? Tim "vse z telefonu" mam na mysli nejen fotky a videa, ale take ukoly, poznamky, kontakty, atd.
2) Je nejaka jina moznost zalohovat telefon se vsim vsudy (fotky, kontakty, ukoly, poznamky,...)?
3) Muze byt problem zmineny na zacatku prispevku (problem s ovladacem) zpusoben tim, ze muj kabel neni ten spravny?
4) V cem je rozdil mezi kabely DCU-60 a DCU-65? Co se kterym muzu delat?
« Poslední úprava: 27. Duben 2009, 08:08 od lubino » uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 27. Duben 2009, 09:42 »

0) Jaky soft pro BT? IMHO nejsou drivery pro BT.
1) Soubory a kontakty ano, o jinych vecech nevim. V pripade aplikaci znam trik, ale nevim, jestli by fungoval.
2) Wammu, SE PC suite, ... Ale ne kazdy umi vse.
3) Ano, ale nereknu na 100%, jestli to je tim.
4) Pry mnoho veci jde i pomoci DCU-60, ale na flashovani je udajne potreba DCU-65. Zda se mi to ale divne, protoze se pry lisi jen stinemim.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
lubino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 27. Duben 2009, 10:02 »

ad 0) Nemuzu si vzpomenout. Bylo to CD k BT adapteru.
ad 2) PC Suite jsem zkousel taky, ale bohuzel mi to s dodanym kabelem neslo. Nenainstaloval se ovladac a PC Suite nenasel mobil.
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 27. Duben 2009, 14:19 »

V kazdem pripade bych problem s pripojenim pres BT videl na problem BT ovladacu. Muzes to zkusit preinstalovat. Eim ses pokusil spojit pres bluetooth?
Jinak k tem aplikacim: samozrejme ze v seznamu nesmi chybet MyPhoneExplorer.
Ty aplikace maji spojeni zpravidla pres kabel nebo bluetooth (jak jinak), takze to chce jedno z toho rozchodit. V pripade neoficialniho kabelu netusim, jak to ma fungovat, pokud se tam maji instalovat specialni drivery. V pripade BT bych navrhnul kontaktovat vyrobce ze nejde nainstalovat driver. U neoficialniho kabelu to taky muzes zkusit, ale tady nemam tuseni o sanci dojit k funkcnimu reseni.
EDIT: Pak by tu jeste byla moznost zalohovat pres internet, treba na http://syncml.mobiledit.com .
« Poslední úprava: 27. Duben 2009, 14:33 od v6ak » uložena

lubino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 27. Duben 2009, 14:34 »

Aaaha. Tak uz asi tusim, kde by mohl byt problem. Co je MyPhoneExplorer a v jakem seznamu nesmi chybet? To nestaci jen nainstalovat PC Suite?
Jinak k tomu BT - mel jsem koupeny adapter i s CDeckem. Ale to bych uz pustil k vode. Radeji bych pripojeni pres USB.
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 27. Duben 2009, 14:40 »

No MyPhoneExplorer je jeden z programu, ktere umi zalohovat, vice viz UTFSE.
PC suite: nevim, s oficialnim kabelem by to stacit melo. S neoficialnimi nemam zkusenosti a se spojenim BT<->SE PC Suite taky ne.
S MyPhoneExplorerem jsem zalohoval pres Bluetooth, ktery ma IMHO slusnou sanci jet.
uložena

lubino
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 02. Květen 2009, 23:29 »

Takze s DCU-65 - no problem. Diky.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problemy s G502
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.