SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 17:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ztrata dat na pametove karte
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ztrata dat na pametove karte  (Zobrazeno 23883 x)
Pet1
Anonym
« Odpověď #15 v: 20. Říjen 2005, 11:41 »

Me to pomohlo, od te doby se mi nestalo, ze neco zmizelo.

takze po aktualizaci fw staci naformatovat kartu a pak to chodi v poradku? pochopil jsem spravne?
uložena
BaRoS
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 20. Říjen 2005, 11:57 »

je to znamej BUG viz.:
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737
uložena
hraCZiczka
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 06. Listopad 2005, 14:47 »

jj stalo po aktualizaci fw, ale pak sem zformatnul kartu a tvari se to fpoho (zatim)  Mrknutí
uložena

SE W800i + SanDisk MS PRO DUO 512 MB
hraCZiczka
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 10. Listopad 2005, 19:28 »

Tak uz netvari zformatnul jsem kartu a cekam na novej firmware  Undecided
uložena

hraCZiczka
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 13. Listopad 2005, 00:17 »

stejnej problem s W800i, po upgradu na R1N035 nefunguje nahravani na pametovou kartu, vetsina souboru "zmizi" nebo kdyz uz tam zustanou, tak jsou vetsinou poskozeny

ja jsem to vyresil tak ze jsem data na nekolikrat z pocitace nakopiroval do pameti telefonu, a odtud presouval na pametovou kartu Smajlík je to sice zdlouhavy, ale lepsi nez nic
Zdlouhavy  Grin to je vystiznej nazev sem ted do founu kopiroval timhle zpusobem asi 100 MP3jek asi 2 dny pac mam ve founu jen 15 Mb mista protoze se mi nechtej mazat hry takze sem vzdycky nakopiroval 3 mp3 do founu odpojil od pc presunul na memory stick pripojil k pc a pak za to sami takze asi tak 6h cistyho casu  Cool Cheesy Grin Roll Eyes
uložena

acid
Anonym
« Odpověď #20 v: 14. Listopad 2005, 03:03 »

ne, sere se to porad, na k750i.net nebo kde je navod jak to obejit nastavenim hw ve windows.. SE o teto chybe dokonce vi, bohuzel s ni zatim nehodla nic delat, jedine reseni je budto starsi firmware nebo haluzni zpusob kopirovani a bezpecneho odebirani hw.. SE mne timto pristupem hluboce zklamal.
uložena
HarY_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 21. Listopad 2005, 15:19 »

Zdravim. Mam asi tyden novou w800i a mam presne stejny  problem jako vy. Jak psal MatejGorlicky - deje se u me to same. Kdyz kopiruju mp3 pres disk2phone tak se mi v drtive vetsine nahraje tak 2 - 4 mp3 z treba deseti mp3 v albu. Ale jakmile kopiruju mp3 normalne pres totalcommander nebo pruzkumnika ve win tak nejen ze se mi nenakopiruje vsechno ale vsechno co pred tim melo na karte koncovku mp3 (vyzvaneni, zvuky sms) se prepsalo kusy ze skladeb z pozadovaneho alba a vsechno ostatni (videa, fotky, temata, ostatni zvuky) se staly nezobrazitelnymi/neprehratelnymi.

Tak bych se rad aspon zeptal jestli nahodou uz nekdo nevi jak se to da resit. Krome toho tahani pres pameÂť telefonu. Budu moc vdecny za kazde info. Btw format karty absolutne nepomaha.

Dik
uložena

alcatel ot->alcatel ot db->alcatel 301->nokia6110->nokia->7110->ericsson t65->sony ericsson t610->sony ericsson t630->motorola v547(asi 2 tydny)->sony ericsson w800i Smajlík
hraCZiczka
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 21. Listopad 2005, 15:25 »

Zdravim. Mam asi tyden novou w800i a mam presne stejny  problem jako vy. Jak psal MatejGorlicky - deje se u me to same. Kdyz kopiruju mp3 pres disk2phone tak se mi v drtive vetsine nahraje tak 2 - 4 mp3 z treba deseti mp3 v albu. Ale jakmile kopiruju mp3 normalne pres totalcommander nebo pruzkumnika ve win tak nejen ze se mi nenakopiruje vsechno ale vsechno co pred tim melo na karte koncovku mp3 (vyzvaneni, zvuky sms) se prepsalo kusy ze skladeb z pozadovaneho alba a vsechno ostatni (videa, fotky, temata, ostatni zvuky) se staly nezobrazitelnymi/neprehratelnymi.

Tak bych se rad aspon zeptal jestli nahodou uz nekdo nevi jak se to da resit. Krome toho tahani pres pameÂť telefonu. Budu moc vdecny za kazde info. Btw format karty absolutne nepomaha.

Dik
Musis pockat na nowej fw nebo MP3 nakopirovat nejdriv do pameti mobilu a znej pak na pameÂťovou kartu  Mrknutí
uložena

Ondrej Hejna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 21. Listopad 2005, 15:47 »

Ahoj vsem,

mel jsem stejny problem s W800i, ale ne vzdy to je chyba tel.
Az pripojite pres USB tel. k PC a pameÂťovka se zobrazi jako vymenny disk, tak na jeho ikonu kliknete pravym tlacitkem a vyberte
VLASTNOSTI --- HARDWARE (zalozka) --- VLASTNOSTI --- ZASADY (zalozka) --- OPTIMALIZOVAT PRO VYKON (checkbox).
Takhle to je urcite u Win XP a potom jiz o zadne data pri nahravani neprijdete.

Na korektni zobrazovani info o skladbach pomohlo posilani hudby pres DiskToPhone (v tel. se objevi nazev interpreta a skladby, tak jak ma).

PS: Dejte vedet, jestli pomohlo i Vam.
uložena

OT501 -> T610 -> T630 -> K700i -> S700i -> K750i Oxidized Black
dalsi: K750i Blasted Silver
+ otestovano opravdu hodne jinych modelu a znacek tel.
TvD
Anonym
« Odpověď #24 v: 21. Listopad 2005, 17:16 »

Mam W800 4 dny a je to to samy, prakticky na kartu nejde nic dat protoze se to smaze nebo poskodi. Kopirovani po jednom nepomaha. Zmenou nastaveni ve WIN se nezmenilo nic. Porad nejsem schopnej na kartu cokoliv dat.
uložena
hraCZiczka
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 21. Listopad 2005, 17:27 »

Sad ted sme zjistil ze to dela i kdyz tam kopiruju video  Angry to je k vzteku  Cry
uložena

TvD
Anonym
« Odpověď #26 v: 21. Listopad 2005, 19:17 »

Proste at tam tlacim cokoli jakkoli vzdycky se to smaze. Dnes me v SE rikaly ze novej SW by mel bejt do konce listopadu jak uz to tu nekde bylo takze chvilu jeste vydrzim.
uložena
HarY_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 23. Listopad 2005, 09:56 »

tak zmena nastaveni ve win u me da se rict trochu pomohla. kopirovani pres disc2phone je uz o neco spolehlivejsi i kdyz stale ne 100%ni. zkousel jsem kopirovat i jine veci nez mp3 a zustaly neposkozeny ale musi se dodrzovat kopirovani mp3 pres disc2phone jinac to dela bordel. uz aby byl novej fw Undecided
uložena

alcatel ot->alcatel ot db->alcatel 301->nokia6110->nokia->7110->ericsson t65->sony ericsson t610->sony ericsson t630->motorola v547(asi 2 tydny)->sony ericsson w800i Smajlík
GeorgeCZ
Anonym
« Odpověď #28 v: 23. Listopad 2005, 15:12 »

Pokousel jsem se sehnat nejake vyjadreni SE ... nic moc :-(

Vazeny pane,

dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.

Vime o tom, ze nejnovejsi softwarova verze R1N035, kterou mate, pusobi problemy, jez popisujte.
Jsou dve moznosti reseni:

1/ vyckat na vydani firmwarove verze (Nevime vsak, kdy k tomu dojde. Novy firmware vychazi nepravidelne ve 2 - 4 mesicnich periodach).

2/ Kontaktovat v Praze nase autorizovane servisni centrum GSMobil, zdali by nemohl doinstalovat do telefonu predposledni verzi firmware, ktera takoveto problemy nevykazovala.
Kontakty na GSMobil prikladame:

GSMobil Service, GREEN PARK, Veselska 699, 199 00, Praha 9, tel. 283 931 809-810, (242 440 222) GSMobil Service:  V Jame 8,  110 00  Praha 1,  tel.  296 300 300

S pozdravem,

Zdenek Vojtech
Sony Ericsson Call Center
uložena
Lukin_D
Anonym
« Odpověď #29 v: 26. Listopad 2005, 18:07 »

Asi sem ptam na blobost ale mam stejny problem s 1GB kartou a jak udelam format karty v telefonu?Huh
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ztrata dat na pametove karte
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 16 dotazů.