SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 21:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Marble Madness
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Marble Madness  (Zobrazeno 2104 x)
Janetik
Uzivatel
Telefon: SE C510

Zobrazit profil
« v: 20. Duben 2009, 18:37 »

Mam C510, nainstaloval jsem si hru Marble Madness, ale po nacitani jakekoliv urovne se zobrazi jen napis Marble Madness 3d a mraky. Zkousel jsem re-install, ktery nepomohl. Opravdu uz nevim, co s tim. Poradite pls nekdo ??

Edit: Zjistil jsem, ze to bez moznosti pohyboveho senzoru jede normalne, ale tato hra je o "zazitku z pohyboveho senzoru".
« Poslední úprava: 20. Duben 2009, 19:25 od Janetik » uložena

Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Duben 2009, 21:13 »

No uprimne ja se v teto hre nedostal pres druhy level. A sice to jede na Mascotu, ale stejne to neni nic extra. To naopak jedina zabavna hra pouzivajici pohybovy cidlo byla hra MiTeeTer. Sice jen 2D, ale alespon do prvniho dohrani zabavi...

Pokud si to chces opravdu zahrat, tak zkus reinstal telefonu, presunuti do hry do telefonu, samozrejme povypinat vsechno ostatni. V jinych aplikacich neni s pohybovym cidlem problem?
uložena

Janetik
Uzivatel
Telefon: SE C510

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Duben 2009, 20:12 »

Vsechno jsem zkousel a zjistil jsem to, ze hra je delana pouze na K850 a W910. Na ostatnich modelech je trochu jinak nakonfigurovane cidlo pohybu. No nic, uziju si s Bowlingem a Šipkami.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Marble Madness
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 16 dotazů.