preto by som to rad vyskusal. napr. ako citam je tu moznosÂť zmeniÂť ten soft za nejaky iny? napr. z 850i napr na w910i ? napr tento postup trosku okomentujem(v zatvorkach su moje otazky/pripomienky):
dale pouziju srozumitelny postup od kolegy "Depehy" z se-tuningu, za coz mu dik...
1. rozbaÂľte archyv hocikde ---------- (aky archiv?

? ten v com je a2uploader? je to proste dosÂť na domysÂľanie..)
2. zapnite /USBFlash_driver/dpinst.exe -------------- (to je zas co? kde to najdem? tyka sa to PC ci telefonu? ak telefonu co predpokladam, tak to nie je stale uz vopred zapnute? ved ked dam usb kÂľuc do pc tak ho nacita nie? ci som uplne mimo a toto je o niecom inom???)
3. usb flash driver-e su teraz nainstalovane ------------ (opakujem - a doteraz neboli???)
4. spustite /a2uploader -------- (ok, tak konecne nieco co je uplne jasne..)
5. stlacte "filesystemtool" ------------ (to tiez..)
6. pripojte vypnuty mobil ku kablu, pricom drzte 2+5 (drzte ich naraz) --------- (aj to zvladnem ;-) )
7. robte co chcete/mozete s FS -------- ( a to je zas co??? robte co chcete?

ako co? mozem tancovaÂť, skakaÂť, behaÂť, pozeraÂť filmy..? ako co mozem robiÂť co chcem??? a dokonca mozem aj s FS... a to je zas co?? )
No ja neviem, fakt som bud lama alebo navod je pre niekoho kto sa v tom vyzna. Ale ten kto sa v tom vyzna predsa navod uz nepotrebuje..
Autor tam dalej pise, ze ten subro customize_upgrade.xml treba pretiahnuÂť tam.. podÂľa obrazka, je to ok.. to by sa hadam malo daÂť. Potom Shutdown FS manager, odpoiÂť phone a zapnuÂť.. OK. A tymto postupom ak ho prejdem dosiahnem co? Uz teraz zas mozem otvoriÂť seus a nainstaluje mi novy FW?
Za tym vsak ide dalej toto:
Pridany xml soubor je cisty Sony Ericssonacky = neobsahuje custumizaci zadneho z operatoru!
Prostou editaci tohoto souboru (napr.v poznamkovem bloku), ktery ma nyni podobu:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<customization>
<info>
<cda-number>1201-0116</cda-number>
<cda-revision>R11A</cda-revision>
</info>
</customization>
se da mobil tez customizovat/decustomizovat, zmenou 2 udaju a to:
<cda-number>1201-0116</cda-number>
<cda-revision>R11A</cda-revision>
K tomu pouzijete udaje z CDA listu 1 a 2 nebo vygenerujte pro svuj model pro jednotlive modely SE, ktere naleznete zde:
CDA list 1
edit: CDA list 2 i pro nove modely a A2 CDA Generator:
CDA list 2
A2 CDA Generator
A to znamena co??? To musim na dokoncenie tej predchadzajucej operacie alebo to je "nepovinne"? A ako sa k tomu dopracujem a ako a kde zmenim ten CAD list? Btw. odkaz na nejaky ten CAD list (vobec netusim co to je) nefunguje.. Neda sa z tej stranky stiahnuÂť kvoli nejakej chybe ci co? Asi to tam uz nie je..
Keby som tento cely postup pochopil tak by som vlastne jeho "prevedenim" dosiahol co?? MoznosÂť stiahnutia nejakej novej verzie pre SE? Takto mozem dosiahnuÂť aj nejaku celu zmenu menu, softu, ikon..? ALE AKO? Nieco konkretne treba skopirovaÂť v tom programe a2uploader do nejakeho okna? Ei prepisaÂť nejaky text aby som nieco zmenil??? Ja FAKT neviem a trochu ma to stve, ze aj ked sa tu Âľudia snazia o pomoc druhym, ale tak zlozitym sposobom, ktory je pre mna totalne nepouziteÂľny. Toto forum je vlastne pre laikov a amaterov, ktori si chcu trochu "natunovaÂť" svoje SE alebo je toto forum pre mierne pokrocilych az pokrocilych Âľudi vyznajucich sa do flashovania ci co to je phonov? Ak to druhe tak to mi potom asi veÂľmi nepomozete, co? dik za odpovede.. pripadne rady alebo dokonca postupy ako co spraviÂť.
dik btw. cerpal som navod z tohto threadu:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19054.0