SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 16:29

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910 vs. kalendar MS outlook
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P910 vs. kalendar MS outlook  (Zobrazeno 5492 x)
Pavel.s
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 19. Září 2005, 10:35 »

prokousaval jsem se forem a nenasel jsem to nikde, takze nevim, zdali to nekdo resil, mimo SE 700.
Problem: Nedokazu synchronizovat kalendar P910 a outlook. vsechny ostatni zalezitosti (kontakty, ukoly, zapisnik) to svede, ale u kalendare vubec nic, v horsim pripade mi to smaze komplet kalendar v telefonu, ale v pc se neobjevi nic. zkousel jsem to ruzne, pres IR, BT, USB, furt stejny.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 19. Září 2005, 10:44 »

normal to funguje, neni problem (s vyjimkami, ktere zde diskutovane jsou). V nastaveni synchronisace (sync station settings) musis mit nastaven i pro kalendar outlook, zaskrtnutou jeho sync i na druhe zalozce, pripadne pri prvni synchronisaci doporucuji na treti zalozce vybrat full sync a zvolit, co ma mit pri konfiktech prednost. Neni jediny duvod, proc by to nemelo fungovat.
uložena
Pavel.s
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Září 2005, 11:30 »

To uz mam za sebou, zkousel jsem to samostatne, hromadne, u plne synchronizace mi to smaze komplet vsechny zaznamy v kalendari, ale z pc se tam nenatahne nic, ani do outlooku se nic noveho neulozi. Vse ostatni v pohode. Krome mailu, ty nesynchronizuji, takze nevim, jestli chodi, nebo ne.
Natahl jsem tam novy firmware v domneni, ze to rozchodim, ale je to cim dal tim stejne   Angry
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #3 v: 19. Září 2005, 11:53 »

tak to se da tak asi nejlepe zkusit odinstalit pcsuit, outlook a nainstalovat znova v poradi outlook pcsuite. Vim minimalne o 30-ti lidech, co jim to bez problemu chodi.
uložena
alf@M600i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Září 2005, 15:18 »

Taky se mi to stalo musis zaskrtnout v PC ponechat v MT prepsat u druhe zalozky to same a u treti zaskrtnout vynutit plnou- nebo tak neco- synchronizaci. jinak se nestane nic.
uložena

T18, R320, T28, T39, T68, T630, P900, M600i
Pavel.s
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 22. Září 2005, 14:07 »

tak uz to beha. preinstaloval jsem office abylo to. diky.
uložena
pepe6711
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Prosinec 2006, 16:52 »

Tak to ti slunce zari z p....e, jak rikaji klasici Monty Pythoni. Ja mam ten samej problem, preinstaloval jsem, co se dalo, v poradi tady uvedenem a kalendar to proste nesynchronizuje. Akorat jsem docilil toho, ze mi to aspon nevymaze polozky z telefonu. Kdyz jeste vezmu treba adresar.strukturu Symb (ted jsem presel z MPX200), tak nechapu, ze nekdo nadava na Win CE a vychvaluje Symb. No nic, holt budu synchr. jen kontakty a ukoly.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 14. Prosinec 2006, 17:39 »

az sa ti nepaci SYMBIAN UIQ len koly tvojim problemom so synchronizaciou tak si mozno mal radsej ostat pri motorole pretoze uiq2 je uz celkom vyladena
uložena

pepe6711
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Prosinec 2006, 20:32 »

Mne se hlavne paci SE 900/910. Jen popisuju, co jsem se tu docet a ted na vlastni kuzi zazil. Adresar.struktura byla jen poznamka, to je vec zvyku. Takze misto flamu co je lepsi system by me spis zajimalo, cim to odstranim, kdyz vyse zminene navody jsem pouzil?
uložena
fantomas999
Uzivatel
Telefon: SE P910i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 15. Prosinec 2006, 00:08 »

Drobna otazka ohledne synchronizace. Kdyz si v Pecku stahnu maily a pak spustim synchro., mely by se ty stahnute maily zkopirovat do Outlooku? Jestli jo, tak mam asi neco blbe, protoze vse se synchronizuje, jen ty maily nee...
uložena

pepe6711
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 15. Prosinec 2006, 12:21 »

No ted kdyz mam foun se Symb 2 dny a stah jsem si jinej File manager, tak vidim, ze jsem reagoval unahlene  Smajlík Ale ta syn. bohuzel neslape, takze ta vyladenost neni 100%.
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 16. Prosinec 2006, 13:51 »

synchronizovat maily pc suite neumi
uložena
fantomas999
Uzivatel
Telefon: SE P910i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 17. Prosinec 2006, 00:26 »

To Kapr73: A k cemu je pak v PC Suite polozka k nastaveni mailu??? Je tedy neco, co umi synchronit maily s Outlookem?
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P910 vs. kalendar MS outlook
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 17 dotazů.