SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Duben 2025, 05:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dotazy ohledne Xperie X1
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dotazy ohledne Xperie X1  (Zobrazeno 79369 x)
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #165 v: 21. Květen 2010, 17:50 »

Existuje nejaka moznost pres den vypnout podsviceni klavesnice na X1? Pri zaplem podsviceni je tam totiz prd videt..:-/
uložena
jimmy89
Uzivatel
Telefon: SE WT19/Live

Zobrazit profil
« Odpověď #166 v: 07. Červen 2010, 13:01 »

zdar, mam jeden dotaz na X1, da sa vypnut/odstranit zvuk, ktory sa ozve pri ukonceni hovoru?? (take 3 pipnutia).  viem, ze ak dam hlasitost na minimum, alebo ju vypnem, tak ho nepocut, ale ja by som chcel ten zvuk uplne odstranit, aby nesiel ked mam zapnutu hlasitost. Zatial som nikde nenasiel ako ho vypnut/odstranit.
uložena

SE D750i@W800i -> P1i -> X1 -> Live with Walkman
jarda.65
Uzivatel
Telefon: XPERIA X1

Zobrazit profil
« Odpověď #167 v: 10. Červen 2010, 14:15 »

Ja mam zase klasicky problem. Prislo leto a najit na dialeru pismenka pro vytoceni kontaktu je skoro nemozne (Valkyrie 6.3). Na xda jsou krasne skiny, ale jeste min kontrastni nez original. Neumel by nekdo najit nebo vytvorit nejaky cab, ktery by to napravil. Zkousel jsem i X2 a Vulkan dialer, ale ty zase nevyhovuji funkcne.  Sad
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #168 v: 10. Červen 2010, 14:38 »

A zkousel jsi uz Resco Contact Manager nebo PhonEx?
uložena
jarda.65
Uzivatel
Telefon: XPERIA X1

Zobrazit profil
« Odpověď #169 v: 10. Červen 2010, 14:42 »

dik! V tuhle chvili me to nenapadlo. Resco uz jsem pouzival s 6.1 a bylo dost dobry. Ale myslim, ze v mem pripade je zbytecny cpat tam dalsi aplikaci. Kdybych tam nemel Sense, ktery je dost narocny na HW tak do toho jdu hned. Ale uz jsem si nejak zvykl a vychytal mouchy.  Smajlík Bojim se, ze by se to jeste vic zabrzdilo.
« Poslední úprava: 10. Červen 2010, 14:43 od jarda.65 » uložena
georgeoldman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #170 v: 11. Srpen 2010, 10:45 »

A zkousel jsi uz Resco Contact Manager nebo PhonEx?

Dobry den, zvazuji navrat k WM ze Symbianu, doporucili byste mi X2 neboi i X1? O X2 jsem procetl spoustu diskuzi a mohu rici, ze s koupi silne vaham! Stale u X1 praskaji kryty a osoupavaji se tlacitka? Dekuji!
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #171 v: 11. Srpen 2010, 10:54 »

Ja mam stribrnou X1 od dubna 2009 a ani s krytem ani s osoupanim problem nemam, a to se k telefonu chovam opravdu jako k veci, spotrebaku, proste ho nesetrim a zadna opatrnost... Mel jsem problem pouze jediny, ze mi po roce zacala blbnout HW klavesnice (spatne reagovala na urcite pismena), tato zavada byla v zaruce opraveno vymenou HW klavesnice...
uložena
georgeoldman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #172 v: 11. Srpen 2010, 12:15 »

Takze bys mi ji X1 doporucil? A ma X1 uz z vyroby folii na displeji jako treba X10 nebo X2?
« Poslední úprava: 11. Srpen 2010, 12:18 od georgeoldman » uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #173 v: 11. Srpen 2010, 16:51 »

Ja bych X1 rozhodne doporucil, protoze mi vyhovuje, i softwarove je obrovske mnozstvi vlastnich ROM, takze ted jedu napr. na Energy.XPERIA.21911.Titanium.Jul.14, coz jsou WM6.5 s vybornou vybavou, koupil jsem si k ni akorat externi nabijecku a jednu baterku navic, takze mam vzdy kdykoliv u sebe v pohotovosti jednu baterku navic (casto se mi treba stavalo, ze jsem jel vecer do mesta popijet a po celym dnu telefonovani jsem mel slabou baterku a uvedomil jsem si to az pri odjezdu, ted jen vymenim baterky, vybitou dam do externi nabijecky a valim)...

X10 mi nesedi Androidem, protoze uz jsem si u WM zvykl moc na to, ze si opravdu prakticky uplne vsechno upravim presne na miru (sice trosku prace, ale pak super vybava, a treba jen takovou blbost jako zvuk sms podle skupin u Androida proste neudelam)...
X2 by mi vyhovovala, bohuzel se zatim do ni stale neda naflashovat vlastni nejaka ROM, tudiz jsem odkazanej na original, ktera bohuzel neni bez problemu. Az bude tzv. Hard-SPL i pro X2, asi jdu hned do ni a X1 si necham jako zalozni pro pripad reklamace X2...

X1 nema od vyroby folii, ale kvalitni Brando stoji 199,- http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/110PBA-937/folie-brando-sony-ericsson-xperia-x1.html
Urcite nekupovat ani antireflexni (je zrnita a rozostri zobrazovani), ani zrcadlovou. Brando je spickova znacka a vsechny folie co jsem od nich mel naprosta spokojenost (a to uz jsem mel SE P800, P900, P910, P990, HTC Touch Pro a ted X1). Ale stejne jestli X1 budes kupovat pouzitou, tak uz ji tam asi budes mit, neznam nikoho s dotykacem, kdo by nepouzival folii... Shodou okolnosti jsem si ted po roce a neco kupoval novou, protoze starou jsem mel politou od piva a zelene a v jednom miste jsem to spatne ocistil a vyzralo se mi to do te folie, takze 199,- a displej jako novej. ;-)
uložena
georgeoldman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #174 v: 11. Srpen 2010, 18:29 »

Dekuji Ti za vycerpavajici info. Jake mas zkusenosti s klasickym firmwarem od SE? je X1 pouzitelna nebo je to dalsi X2? Myslim, kdyz nebudu laborovat s ROMkami a necham tam posledni oficialni.
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #175 v: 11. Srpen 2010, 18:38 »

Je v pohode, jen je to WM6.1 a docela zahlcena nadbytecnym softwarem, rychlost neni spatna, ale zavodnik to taky neni, ale hlavne zabira zbytecne moc pameti. Pokud nebudes doinstalovavat jako ja spoustu dalsiho softwaru, klidne u ni zustan.  Mrknutí Ale to u X2 mozna casem bude taky, prvni ROM X1 byly taky s problemy, az posledni R3A007 nebo jak je znacena uz slapala v poho. Proto jsem ja cekal zhruba rok s porizenim X1 a proto ted vyckavam s X2, nez bude firmwar vychytanej (pripadne se objevi moznost flashovani).  Mrknutí
uložena
georgeoldman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #176 v: 12. Srpen 2010, 15:01 »

Priznavam, ze porad u mne vyhrava X2, i kdyz je dle ohlasu asi nepouzitelna, zkusim take pockat, treba nejakym zazrakem vyjde novy firmware nebo pujde flashovat  Smajlík a diky jeste jednou za vstricnost!
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #177 v: 13. Srpen 2010, 08:07 »

asi takhle: Na X1 jsem si pres praskajici kryty zvykl. Mam ji rad. Kazdopadne az mi praskne kryt potreti, nebudu posilat na opravu, ale budu chtit dobropis, protoze ty kryty fakt zmrsili. Nehlede na to, ze po zaruce praskne znova, a pak bych si opravu platil. Tak nejak zacinam pokukovat po nejake nahrade, ale neni nic, co by me vyhovovalo. Kdyz je to funkcne v poradku, nema HW klavesnici, kdyz ma HW klavesnici a je to hezky, tak je to Xperie X2... Nerad bych sel do HTC ( i kdyz ty taky nemaji pro me nic vhodnyho). No doufam, ze vsichni vyrobci cekaji az vyjde WP7 a pak se s telefony roztrhne pytel - chtel bych u Win zustat. Ale spis to dopadne tak, ze pockam na nejakej dobrej android, rad bych zustal u SE...
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
georgeoldman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #178 v: 13. Srpen 2010, 09:19 »

ÂŽe bychom nakonec sli do X2? :-)
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #179 v: 13. Srpen 2010, 09:22 »

Ja do ni asi urcite pujdu, ale az bude HARDSPL na ni... Pokud teda do te doby nevyjde neco zajimavejsiho s dobrou ROM...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dotazy ohledne Xperie X1
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.