SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Květen 2025, 18:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Obnoveni nastaveni n9300i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Obnoveni nastaveni n9300i  (Zobrazeno 2766 x)
Alesssek
Uzivatel
Telefon: n95

Zobrazit profil
« v: 28. Březen 2009, 13:49 »

Zdravim Vas, mam problem. pouzival jsem n9300i a chci ho ted dat tatovi, ale chci nejdrive kompletne obnovit tovarni nastaveni atd. muzete mi prosim poradit, popripade napsat postup, jak toho docilit? marne jsem to hledal, ale nenasel.

dostal jsem radu  * [plus] 3 [plus] zelene sluchatko ale nefunguje, potreboval bych to nejak zformatovat nebo neco. mam tam programy, kt se nemuzu zbavit a pise mi to, kdyz chci smazat ikonu na plose, ze posledni odkaz na polozku nelze smazat.

Diky vsem za rady.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #1 v: 28. Březen 2009, 13:56 »

Nespletl jsi si web? Tady to je o Sony Ericssonech...
uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #2 v: 28. Březen 2009, 14:00 »

Hm VaRo me predbehol ale aj tak tady to mas soucasne hvezdicka, zelena klavesa a klavesa 3 - pri neresitelnych problemech telefonu (napr. po instalaci nevhodnych programu) smaze veskera uzivatelska data, nainstalovane programy a pod. a pokud neni chyba v hardware, mate telefon zase jako novy ;-)
PØED TIMTO KROKEM SI SAMOZØEJMI PROVEITE ZALOHU DAT DO PC, JINAK O VŠECHNA PØIJDETE! a priste hledej fora o nokiach
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Obnoveni nastaveni n9300i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.