SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 02:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SMS konverzace konecne v C905 (no fake)
Anketa
Otázka: jak se vam to libi?
je to  super
de to
ujde to
na to by prisel kazdej
je to kravina

Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SMS konverzace konecne v C905 (no fake)  (Zobrazeno 22189 x)
Patper
Anonym
« Odpověď #30 v: 08. Duben 2009, 10:48 »

Jj,podle toho to delam,ale nejde mi to tam vlozit - pretahnout... Embarrassed
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 v: 08. Duben 2009, 11:01 »

Co znamena "nejde"?
1. Zkusil jsem a nic se nestalo.
2. Zkusil jsem a stalo se neco jineho, nez jsem cekal.
3. Nevim, jak na to.
Pokud to je 1., pak predpokladam, ze mas otevreny A2uploader a v nekterem programu (v kterem?) adresar s customize_upgrade.xml.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Patper
Anonym
« Odpověď #32 v: 08. Duben 2009, 11:55 »

Tak asi 1 a take 3...

Pripojim tel k A2uploaderu ,najedu do adresare - tpa\preset\custom , otevru Total Comander a Customize-upgrade mi nejde do A2uploaderu pretahnout - dostat...
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 v: 08. Duben 2009, 12:06 »

To znamena, ze se nic nedeje, ze?
Mozna v totalcmd oteviras primo archiv, coz muze byt problem. Zkus to prvne vybalit.
Ja taky pouzivam totalcmd+A2uploader a jede mi to.
Dal, okno totalcmd si zmensin tak, aby se mi nejak veslo vedle A2uploaderu, abych nemusel pritom prepinat okna. Ten hlodavec v ruce me sice netesi, ale nic lepsiho nemam. PhoneExplorer ma zase jine nevyhody.
uložena

Patper
Anonym
« Odpověď #34 v: 08. Duben 2009, 12:38 »

Presne tak - nic se nedeje... okna zmensena vedle sebe,ale pretahnout nejde Sad Ale diky moc za ochotu Smajlík Zkusim to pres neco jineho...
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #35 v: 08. Duben 2009, 12:41 »

Zminene vybaleni z archivu nepomohlo? Tipuji, ze problem bude prave zde. Totalcmd s archivem totiz neumozni zdaleka to, co s normalnim adresarem, ackoli se tak na prvni pohled tvari.
uložena

MatessH
Uzivatel
Telefon: Vivaz pro

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 08. Duben 2009, 14:08 »

Tak se musim podelit o zkusenosti po par dnech vyuzivani SMS chatu na C905. SMSkuji celkem hodne, mozni vice nez hodne a posledna tyden vetsinou pres SMS chat.
1) Funkcnost a prehlednost dobra, vymyslene je to super, stejne jako napojeni na SMSky a do prostredi.
2) Nektere okna delsi SMS se ne vzdy zobrazi korektne az do konce a je treba prejit na zpravu. to jde ale pouhym kliknutim, takze v poho
3) T9 je spatenka. Chat pouziva nastaveni pro emaily a tak v nem nelze vynout diakritiku. Takze se ne vzdy podari s T9 zajistit slovo bez diakritiky a tak prichazite o znaky na jednu SMS. I tak mi prijde ze chat trosku krade znaky na 1SMS, ale nepocital jsem to.
4) Rychlost chatu - KATASTROFA. Chat buhvi nad cim premysli pri odesilani zprav, jejich otevirani, zobrazeni, vsude... Je to asi ajko prace s T68. Snad se v dalsim FW zrychli, jinak jej asi opustim, skoda. Vymazani vsech zprav na rychlost nepomohlo, nebo jen minimalne.
5) Pres SMS chat lze smazat bez mrknuti oka ulozene zpravy v ramci konverzace.
uložena

Drive: T18i, T28i, T68i, T630i, K750i, K810i, P1i, K850i, C905 now: C902 + U8i Vivaz Pro
Patper
Anonym
« Odpověď #37 v: 08. Duben 2009, 14:30 »

Zminene vybaleni z archivu nepomohlo? Tipuji, ze problem bude prave zde. Totalcmd s archivem totiz neumozni zdaleka to, co s normalnim adresarem, ackoli se tak na prvni pohled tvari.

Diky moooc Smajlík Uz to facha Smajlík Presne jak jsi psal - diky Pat
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #38 v: 08. Duben 2009, 14:56 »

vzdycky je lepsi archyv vybalit a teprve pak s obssahem dal pracovat
uložena
Patper
Anonym
« Odpověď #39 v: 09. Duben 2009, 15:09 »

Ted jiz to vim Smajlík Jeste jednou dik
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #40 v: 17. Duben 2009, 15:58 »

tak ted koukam ze to umi vyuzivat i obrazky kontaktu:)
tak to si doplnim vsechny kontakty:)

taky by me zajimalo jestli lze zmenit to pozadi
je to ze schematu clarity
uložena
vavr
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 11. Květen 2009, 04:24 »

no a ja mam dotaz.... teda vicemene dva Smajlík
Kdyz jsem to nainstaloval, tak mi zmizl zvuk, kdyz prijde dorucenka.. je to dobre?
A dalsi vec... Nezalohoval jsem si puvodni soubor, ktery jsem nahradil... Myslite, ze by sel nekde stahnout, abych to mohl treba pripadne vse vratit zpatky?
Diky moc
uložena

SE rulezzz Mrknutí
321654
Anonym
« Odpověď #42 v: 11. Květen 2009, 09:01 »

Dorucenky chodi pouze jen kdyz si mimo prostredi konverzace tam se ti u zpravy objevi symbol dorucene zpravy, k tvemu druhemu dotazu, myslim ze to odstranis jen seusem
uložena
vavr
Uzivatel
Telefon: c905

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 11. Květen 2009, 09:06 »

Dorucenky chodi pouze jen kdyz si mimo prostredi konverzace tam se ti u zpravy objevi symbol dorucene zpravy, k tvemu druhemu dotazu, myslim ze to odstranis jen seusem

To vim, ze dorucenky chodi takto, ale bez zvuku nebo vibrace... Jen vyskoci "pop-up"
A pres ten seus.. Nevis nahodou jak? Protoze jsem v tom nikdy nedelal a nechtel bych to cele zkazit... Sad

no tak jsme se nekde docetl, ze seus je vlastne jen aktualizacni sluzba Smajlík To uz jsem teda zkousel a nic to neudelalo Sad
« Poslední úprava: 12. Květen 2009, 04:17 od vavr » uložena

SE rulezzz Mrknutí
Matrix_One
Uzivatel
Telefon: C905

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 14. Květen 2009, 21:07 »

Ja osobne sem to prestal pouzivat, prochazeni je nejake takove pomale, a pri odeslani se telefon na chvilku uplne zastavi a nereaguje... Navic tu fci ani tak nejak nevyuziju. Nastavil jsem si to, vyzkousel jsem to, dekuji za to, ale zustavam u konvencniho prochazeni zprav Mrknutí
uložena

C905 - R1EA033
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SMS konverzace konecne v C905 (no fake)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 21 dotazů.