SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Květen 2025, 10:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE F305 nastaveni??
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE F305 nastaveni??  (Zobrazeno 13779 x)
Martulle
Uzivatel
Telefon: SE F305

Zobrazit profil
« v: 26. Březen 2009, 18:00 »

Ahoj,
chtela bych se vas optat, jsem tak trochu lama na vsemoznou techniku takze..
k vanocum jsem dostala novy telefon Sony Ericsson F305, jako operatora mam Vodafone - hlavne kvuli tomu ze ma na Vodafone Live! sms zdarma (presla jsem kvuli tomu od T-Mobile) .. Na mem starem zlatem K700i my blbla aplikace student sms gratis, prej ze neni podporovana tak jsem si zvykla je odesilat z vodafone live!.. Jenze ouha u F305, kdy se po nekonecne dobe vubec podarilo nastavit internet a to jsem xkrat volala operatorovi, ale nikdo si s tim nevedel rady, tak se mi proste ty sms z vodafone live neodeslou.. Napise mi to bud zprava je prazdna ( i kdyz opravdu nebyla), nebo budete presmerovani na jinou stranku a v tom pripade me to hodi zpet na hlavni stranu Vodafone live. Tak jsem si rikala, budu je odesilat z aplikace student sms gratis. Jenze dalsi problem, operatorkou mi bylo sdeleno ze na to proste nemam telefon ze to ta moje "java" nepodporuje, kdyz jsem si  stahla jako prohlizec operu napsalo mi to ze soubor neni podporovan.. Dnes mi bylo zase operatorem sdeleno, ze si mysli ze mi to pujde je to docela "chytry" telefon ten F305, ze nastavime Javu.. No jenze oni nevedi kde ji maji v tom telefonu hledat.. prepojily me na technicke (nebo datove?!) forum ci co... Tam to ale taky nevedi.. V obchode kde jsem ho kupovala rikaly ze to bude asi vada softwaru, ze telefon poslou do servisu a pak to poslape jako hodinky, ale zase nic asi se budu muset smirit s tim, ze na K700i mi to pujde ale na novejsim ne..
Tak bych vas chtela poprosit o radu, nemate s tim nekdo zkusenosti?? Jsem uz docela nastvana a zoufala... koupila jsem si novy telefon aby se mi pekne psaly smsky ale moc jich asi nenapisu... Tak prosim nevite nekdo neco co bych s tim mohla delat?? dekuji moc Embarrassed
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 26. Březen 2009, 19:08 »

zjednodus to.chces rict ze aplikaci nemas nebo ti na ni neco nefunguje?
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Martulle
Uzivatel
Telefon: SE F305

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 26. Březen 2009, 19:24 »

Aplikaci nemam v mobilu, mam ji v pocitaci kdyz ji chci prez bluetooth dat do mobilu napise mi ze to neni podporovany a ze se akce rusi potom ji v mobilu nenajdu. Pred tim nez jsem ho dala do servisu jsem ji tam mela jenom mi to psala ze mam operatora pozadat o nastaveni java, ale nikdo nevi kde se to nastavuje
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #3 v: 05. Duben 2009, 17:53 »

bohuzel, to co predvedl SE modely F305 a spol. tedy S302 a W302 je jeden velikej "hnus" jinak se to neda nazvat. Tyto telefony jsou postaveny na spolupraci se Sagemem, a nektere veci, na ktere je uzivatel SE zvykly, proste neumi.
A co vsechno SE orezal a pro me nepochopitelne u techto modelu neumi?
prijmuti Java aplikace/hry pres BT
nepodporuje spojeni s PC pres Pc Suiet
nepodporuje schemata (pouze ta, co jsou primo v telefonu)
nepodporuje MULTITASKING, zapomente tedy na Jimma beziciho na pozadi
ma velke problemy s hrami a velikosti nad 500kB, bud je rovnou odmitne, nebo po instalaci nespusti (napr. SPORE) 

Angry Angry Angry
uložena
fish15
Anonym
« Odpověď #4 v: 21. Květen 2009, 19:28 »

Eau lidi
mam taky se f305 (v cerne barve) a jedina trochu dobra funkce f305 jsou 2 stereoreprodukrory, jinak to je fakt dost velka sracka a mrzi me, ze jsem si ji koupil
ale co se da delat nejaky ten rok si jeste pockam a pak pudu asi do nakii (n95...)
uložena
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 21. Květen 2009, 20:23 »

njn - je fakt ,ze za dane penize (kdyz by sis trochu pridal) bys mel sice starsi (modelove),ale rozhodne funkcne vybavenejsi telefon - treba z rady Walkman a na platforme A200..
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
download
Uzivatel
Telefon: SE W910

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 02. Červen 2009, 16:58 »

kamos ma taky f 305 a vecina aplikaci a her mu funguje (dou tam hazet jen pres usb) a kdys se neco nepodari nainstalovat z m2 tak to nekdy facha po prehozeni do mobilu.
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 02. Červen 2009, 18:48 »

Java aplikaci SMS gratis doporucuju instalovat z jad (jinak to AFAIK nepojede, ale asi by se to nainstalovalo) nebo jeste lepe z live.vodafone.com/smsgratis .
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE F305 nastaveni??
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.