SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Květen 2025, 22:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s maily + zaloha SMS.
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s maily + zaloha SMS.  (Zobrazeno 4254 x)
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« v: 21. Březen 2009, 22:03 »

Mam v P1 pres 500 mailu, ktere se pri kadem nacitani znovu stahuji (cca 20 min), ale jen hlavicky. Kdyz chci nejakou otevrit, telefon chce stahnout obsah, jenze kdyz dam OK, zacnou se vsechny maily stahovat znovu.
Kdyz nejaky smazu, zmizi, ale pri nejblizsim stahovani posty se vse nacita zas.
Je zajimave, ze u 2. uctu to nedela.
Zkousel jsem to mazat primo u provaidra (Volny), ale pres P1 je to zdlouhave a slozite: Jen oznaceni 1 zpravy zpusobi nacitani zobrazene stranky a vse smazat nechci. Jeste to zkusim pres PC.
Domnivam se, ze to muze mit na svedomi operacni pameÂť, ale po restartu zadna zmena.
Diky za ev. rady. J.

EDIT: Dalsi vec. Kdyz jsem chtel v nastaveni mailovych uctu cokoli udelat (smazat, otevrit, ...) s inkriminovanym uctem, vybafla  na me hlaska: Poskozeno. Co s tim? Mne napada akorat smazat ten ucet v P1. Jenze pri odstraneni opet hlasi Poskozeno... Co ted?
« Poslední úprava: 21. Březen 2009, 22:29 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 21. Březen 2009, 22:39 »

Napada me jen master reset.
Jinak maily stahujes pres pop3, ze? (Mam pocit, ze Volny.cz nic jineho neumoznuje.) Delaji to vsechny maily, nebo jen nektere?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 21. Březen 2009, 23:09 »

Ano, stahuji pres pop3, dela to u vsech mailu.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 21. Březen 2009, 23:14 »

Tak to muze byt nastavenim. U pop3 je AFAIK moznost stahovat jen hlavicky. Nemam s tim zkusenosti, ale asi to nebude dosahovat takovych moznosti jako IMAP.
Zkus se tedy podivat sem do nastaveni.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 22. Březen 2009, 04:22 »

Je nastaveno stahovat bez omezeni, do nastaveni se nedostanu, vyskoci hlaska poskozeno.

Ale nevadi, vyresil jsem to. Chtel jsem smazat slozku mail (jako drive na UIQ2, kde se tim vymazaly vsechny ucty zprav), ale ucty se tim nevymazaly, ani maily, pouze  naplan. stahovani u vsech uctu a u inkriminovaneho uctu uz to nehlasilo poskozeno. Ten jsem sice pro jistotu vymazal a vytvoril znovu stejny, ale uz to funguje (snad, zatim to jede chvili...).  Vymazal jsem tuto slozku: C:\private\1000484b .
uložena

Fido_Trpaslik
Anonym
« Odpověď #5 v: 18. Říjen 2009, 13:00 »

Mam stejny problem ale s dorucenymi sms. Taky to hlasilo poskozeno. Po vymazani vsech souboru v teto slozce to uz nepise poskozeno ale nenalezeno. Ted tam mam par desitek zprav, ktere nejdou smazat, otevrit ani nic dalsiho. Co s tim? Master reset opravdu delat nechci. Znamenalo by to 3 dny prace s tim vse znova instalovat a hlavne nastavovat.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s maily + zaloha SMS.
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 18 dotazů.