SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 18:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPS Bluetooth modul
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: GPS Bluetooth modul  (Zobrazeno 4088 x)
anawarr.narmer
Anonym
« v: 14. Duben 2005, 12:35 »

rad bych sem prenesl debatu o vyuziti P910i jako plnohodnotneho navigacniho systemu, prvni krok jsem ucinil, koupil vetsi pameÂťovou kartu, mam nabidku GPS modulu za cca 3500,- Kc a slibene mapy ER. to vse je jasne, ale porad nevim, jak kvalitne funguje zpetna vazba na urcovani presne pozice a hlavne nevim, jak je cely system energeticky narocny??? mate nekdo  nove zkusenosti, nebo poznatky, ktere jste nenapsali ve starem foru? Cheesy
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 14. Duben 2005, 14:44 »

No nevim jestli to jsou nove poznatky, ale v zastavbe muzes cekat na urceni polohy az nekolik minut. Na volnem prostranstvi je to neco okolo 30 - 45 sekund ( jak kdy ). Nedavno jsem jel Brno - Praha - K.Vary a okoli a naprosto v pohode, ale samozrejme s nabijeckou.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #2 v: 14. Duben 2005, 15:20 »

No nevim jestli to jsou nove poznatky, ale v zastavbe muzes cekat na urceni polohy az nekolik minut. Na volnem prostranstvi je to neco okolo 30 - 45 sekund ( jak kdy ). Nedavno jsem jel Brno - Praha - K.Vary a okoli a naprosto v pohode, ale samozrejme s nabijeckou.

O GPS se tu casto mluvi, pro ctenare bych ocenil kdyby si nekdo troufl udelat o tomto tematku clanecek.....
Co vy na to?
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Duben 2005, 16:27 »

O GPS se tu casto mluvi, pro ctenare bych ocenil kdyby si nekdo troufl udelat o tomto tematku clanecek.....
Co vy na to?

ze je to dobry napad Smajlík
uložena
Lutri
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Duben 2005, 21:53 »

Jooo, to by bylo super!  Cheesy Taky by me to zajimalo!!!
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #5 v: 15. Duben 2005, 07:30 »

http://semania.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=714&Itemid=2
uložena
power
Redaktor
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 16. Duben 2005, 10:49 »

No to jsem taky chtel ze uz je tady ale pak jsem si uvedomil ze je to vlastne o mapach.
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyni-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
miramax
Anonym
« Odpověď #7 v: 16. Duben 2005, 10:59 »

No to jsem taky chtel ze uz je tady ale pak jsem si uvedomil ze je to vlastne o mapach.

A o cem jinem by to melo byt, kdyz se jedna o GPS ? Myslim, ze o samotnem modulu jako takovem se toho prilis napsat neda no i kdyz ......... uvidime
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #8 v: 16. Duben 2005, 11:32 »

Beru zpet, mas pravdu preci jen sem neco vystoural :
http://www.seznam-brno.cz/fonsasp/gsp/jak_funguje.html
http://www.seznam-brno.cz/fonsasp/gsp/jak_vybrat_gps.html
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 21. Září 2005, 12:02 »

Jako naprosto cerstvy uzivatel GPS bych velmi privital kdyby to nekdo povolany rozpitval a blbuvzdorne upozornil na uskali atd jako jiz bylo mnoho clanku napriklad o aplikacich diky.
uložena

Conrad
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: GPS Bluetooth modul
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 15 dotazů.