SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 22:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rozlouceni s G700
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Rozlouceni s G700  (Zobrazeno 2057 x)
bog-fran
Uzivatel
Telefon: SE K810i, k750i, G700

Zobrazit profil
« v: 13. Březen 2009, 22:20 »

Tak po trech mesicich uzivani, g700 prodavam. Na znacku jsem nezanevrel, ale hlasim navrat k cyber-shotum. Co mi vadilo? Zamykani na jenom tlacitku, vecne se mi odemykal v kapse. Dalsi vec je rychlost, na nedavno koupeny smart je opravdu pomaly. Potom fotoaparat, jak uz jsem nekde psal, po navyknuti na cyber-shot, bylo tohle velky zklamani. Necekal jsem nic extra, ale abych pri foceni ani nedychal, aby foto nebylo mazly, a delal min 3 fotky a z nich vybiral nejakou ktera ujde, to uz je moc. Dalsi vec - nezobrazuje kontakty sim i telefonu zaroven. A za x-te, nektere veci nelze mazat tlacitkem "C" jak jsem bylo od znacky sony ericsson zvykem. Tech veci je i vic, tyhle me nejvic stvali. Tuhle znacku jsem si oblibil diky solidni cene, slusnymu vybaveni, rychlosti, kvalitnich fotoaparatu a urcite i diky snadnemu, prehlednemu ovladani. Abych jen nehanil, tak jako plus musim uznat nizkou cenu, i kdyz za ty nedostatky... Vyborny ovladani, stylus neni oproti konkurencnimu software skoro potreba, originalne a jednoduse resene poznamky, kvalitu zpracovani - nic nevrze, vsechny tlacitka se mackaji stejne prijemne, na smarta prijemne rozmery, displej v prijemnym, jemnym rozliseni. Ale plusy pro mne nevyvazi minusy. Kazdopadne jdu znovu do SE, ale ne simbian. Tem co vyhovuje, preji mnoho radosti, treba se potkame pri nejakych pro me prijatelnejsich budoucich verzich operacniho systemu.
uložena
bog-fran
Uzivatel
Telefon: SE K810i, k750i, G700

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Březen 2009, 22:29 »

Takze za cenu za jakou se mi podarilo prodat g700, si objednavam k810i. Po precteni vsech recenzi doufam, ze to bude plnohodnotny zastupce mnou oblibeneho k750i. Tim tedy v teto sekci koncim a presouvam se na platformu A100. Za par let naschledanou v sekci WM8 (:
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Rozlouceni s G700
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 18 dotazů.