SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 23:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: S2U2
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: S2U2  (Zobrazeno 5116 x)
Jozef35
Anonym
« v: 13. Březen 2009, 15:25 »

Pouziva niekto S2U2? Ja by som rad ale zamaza mi. Vacsinou ked prijmem hovor tak zamrzne displej. Nasledne pomoze iba ked vysuniem a zasuniem klavesnicu. Niekedy to treba opakovaÂť aj viac krat. Raz za cas sa stane, ze to nezamrzne. Eital som na XDA ze s tym mala problem verzia 1.50 a v 1.50d by to malo byÂť odstranene. Ja mam 1.52. Tak neviem ci sa ta aplikacia neznasa s X1 alebo kde je poblem.
uložena
luxo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i,X1

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Březen 2009, 16:21 »

mne sa zasekol iba prvyraz tak som restartoval a us sa my to nestalo  funguje bezchyb
uložena
Jozef35
Anonym
« Odpověď #2 v: 13. Březen 2009, 19:01 »

Povolil som Slide to answer a povypinal blank screen a teraz to funguje. No uvidim ako dlho.
uložena
Bobisky
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Březen 2009, 13:47 »

Me se to sekalo, kdyz byl telefon v zamcenem stavu a nemohl jsem prijimat hovory, tak jsem to odinstaloval, ale uz nevim jaka to byla verze.
uložena

bosch909 - T28 - T610 - K750 - K800 - X1 - Mini pro
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Březen 2009, 15:00 »

Casto se nektere programy pohadaji spise uvazuj ktery program by v tom mohl mit prsty mi osobne se S2U2 hadal s Batti tak ten musel pryc, S2U2 je pro mne prioritni
uložena

Pelko
Uzivatel
Telefon: X1

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Červenec 2009, 11:26 »

Kde mam nastaviÂť, aby sa dala Xperia zobudiÂť ktorymkoÂľvek tlacidlom? Ak je S2U2 spustene, ide prebudiÂť len powerom
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 17. Červenec 2009, 14:47 »

Start - nastaveni - system - zamek - a tam mas na vyber bud jen POWER nebo kterymkoliv...
uložena
Ulmo
Anonym
« Odpověď #7 v: 17. Červenec 2009, 17:49 »

Podle me je to super programek.  Nicmene pokud synchronizuji pres ActiveSinc tak kdyz se S2U2 zamce,  odpoji se mi spojeni s PC. Nemoh jsem to vystat (neustale klepat Xjednicce na displej aby byla v pohotovostnim rezimu) a S2U2 musel pryc.  Mozna jsem jen slepej, ale nikde v nastaveni jsem nenasel reseni. Huh
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #8 v: 18. Červenec 2009, 08:02 »

2 Ulmo: hledej smudlo, je to v nastaveni  Mrknutí
« Poslední úprava: 18. Červenec 2009, 08:06 od peterss » uložena
Pelko
Uzivatel
Telefon: X1

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 18. Červenec 2009, 21:07 »

Start - nastaveni - system - zamek - a tam mas na vyber bud jen POWER nebo kterymkoliv...
Hej, otom viem a pouzivam to odkedy mam Xperiu. Ale akonahle som nainstaloval S2U2, tak mi ide zoudiÂť iba Powerom  Shocked
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 18. Červenec 2009, 21:55 »

Ja pouzivam S2U2 a toto nastaveni mi funguje normalne. Sice normalne pouzivam zapnuti jen powerem kvuli baterce, proc by mi to melo v kapse zbytecne svitit, ale ted jsem schvalne zkusil zapnout probuzeni jakymkoliv a bez problemu, takze hledej problem jinde. Mrkni jeste na verzi S2U2, predchozi mi obcas blbla, ted jedu na 2.02 a zatim bez chybicky...
uložena
Jirzi
Anonym
« Odpověď #11 v: 11. Srpen 2009, 09:25 »

Ahoj vsichni...mam problem...mam na Xperii S2U2 verze 2.04 a nekdy se mi stane, ze kdyz je telefon dlouho (vecer na nocnim stolku) zamcenej a bez jakehokoli fungovani s nim a probudi ho az prichozi hovor rano, tak vse ok...prijmu...volam...polozim...pote chci odemknout...: Slide > zadam heslo > a cerna obrazovka x( nahore je lista (misto startu je S2U2) vlevo normalne krizek...ale nemuzu nic, kliknout nemuzu...jenom uspat a znova probudit...pak zase odemknu zadam kod a zase ta cerna obrazovka...kdyz stisknu X-Panels tak je slyset, ze jsem se dostal do panelu ale nic neni videt...kdyz vysunu klavesnici a displej se otoci je videt nahore cast panelu kde teda nejde posouvat nic, muzu jen zase stisknout X-Panel a dostat se zpet do Today...(ale proste ty panely a celej telefon neco prekryva...)nejde se z toho nijak dostat...pouze kryt dolu a reset.. x( nevi nekdo co s tim?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: S2U2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.