SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 12:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1i WI-FI
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P1i WI-FI  (Zobrazeno 9798 x)
po!nt
Uzivatel
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« v: 10. Březen 2009, 20:55 »

Ahoj,jsem novacek a potrebuji poradit. Mohli byste my vy,zkusenejsi uzivatele Mrknutí,semka napsat podrobny a uplny navod jak mam nastavit WLAN a pripojit na WIFI sit u nas doma(nebo kdekoliv jinde,ale hlavne tady). Zkousel sem vsechno,ale nakonec se vzdy objevi Nelze pripojit na vzdaleny server ....
HROZNE DIKY ZA NAVOD!!!!! Smajlík
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 11. Březen 2009, 00:17 »

A co kdybys ty, nezkuseny uzivatel alespon trochu vyspecifikoval dotaz:
1) Jakeho operatora mas doma?
2) Jaky WIFI router a nastaveni pouzivas?
3) Jake mas konkretni nastaveni WIFI v telefonu?
 To by nam dooost pomohlo.  Mrknutí.
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
odpoved
Anonym
« Odpověď #2 v: 11. Březen 2009, 15:28 »

operator-UPC
router TP-LINK
nasteveni-to prave nwm,jaky si mam dat xD
uložena
po!nt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 11. Březen 2009, 17:16 »

operator-UPC
wifi router znacka TP-LINK
a nastaveni,no to pravne at zkousim cokoli,tak nwm Cry
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 11. Březen 2009, 17:32 »

Tak alespon od pasu. WIFI router TP-Link vyzkouset, zda se na nej pripoji jine zarizeni. Respektive na P1i musis mit:
1) povolene WIFI
2) vyhledej site - pokud ho P1i nenajde, mas zrejme spatne nastaveny Router. Tzn. zkus napred vypnout sifrovani, pokud vubec nejake pouzivas, nastavit na normu 802.11 b, nebo b/g a vypnout ochranu pomoci MAC adresy. Pokud to neumis, kontaktuj vyrobce ci prodejce.
3) Pokud P1i WIFI najde, ale nepripoji se, zkus se podivat na nastaveni site v mobilu. POkud je siÂť chranena, je tam tusim zamek a pokud je jiz konfigurovana, je tam hvezdicka. Dale v uctech je potreba toto pripojeni mit definovano a priradit si ho do spravne skupiny uctu. Ta se potom voli, bud automaticky, nebo ruco.
Taky neskodi, kdyz se mrknes do strycka Googla, ten ma hafo zajimavych informaci. Staci zadat a hledat.

Jinak TP-LINK je fajn, ale kdybys to definoval lip a ne stylem! Co mate za auto? Eerveny...A typ? Škoda.. a jaka?..nova...jako typove oznaceni...asi Fabia..a rok vyroby a model?...nevim, asi ten novej.... Grin
uložena

W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
po!nt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Březen 2009, 16:45 »

sorry,preblam ja takovej-wifi to najde,zadam heslo,obevi se PRIPOJENO a dam web a stranka se nenacte-nelze najit vzdaleny server,na google jsem se dival a prd,nic nepomohlo. xD nwm jestli je to navodem-nebo mnou... xD
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 12. Březen 2009, 18:16 »

Tak pokud se pripojis, muze porad byt problem v tom, ze jsi sice jakoby pripojen, ale ve skutecnosti ne. Tzn. muze byt problem v Routeru. Zkus se podivat na konfiguraci WLAN, pripadne jak jsem psal zkusit napr. notebook. Me se P1i pripojil doma, u pritelkyne, u svagra atd. Ale k verejnemu AP uz byl problem.
uložena

po!nt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 13. Březen 2009, 15:38 »

Notas se mi pripoji bez problemu. Ja vaznne nemam tuseni cim to je. A kde konkretne bych mel tu kunfiguraci nastavit??? sorry za demenci... Undecided
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Březen 2009, 22:57 »

Ja uz Pcko nemam, ale musis mit v internetovych uctech to svoje pripojeni - napr. DOMAWIFI a pridat ho do skupiny, pres kterou se pripojujes. Standartne je prednastavena skupina Internet, kde pak lze navolit 1 az x uctu a nastavit jim prioritu. Tech skupin muzes mit vic a v kazde treba jen jeden ucet. ( WIFI, GRPS, WAP) atd. Pak si muzes i aktivovat, aby se te to pred kazdym pripojenim ptalo, jakou skupinu chces pouzit. U WIFI se standartne nastavuje jen SSID - to je dane pri vyhledani, heslo - pokud je siÂť chranena, pripojeni pres PC, nebo Ad Hoc, RTS atd. Ale toto se vetsinou nechava defaultni. Zkus popidit i na SEManii a netu. For a temat o WIFI v P1i je jako maku.  Mrknutí
uložena

able
Uzivatel
Telefon: se P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 06. Duben 2009, 09:48 »

davas tam spravny heslo???
uložena
po!nt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Duben 2009, 06:25 »

Heslo davam spravne,zkousel jsem nechat vse defaultni,nebo vse vyplnit rucne ze prikazove radky (branu,atd...)
ale pokazde se v prohlizeci obevi,stranka nelze nacist,a to i na google,proste na vse
tak asi to dam reklamovat,nebo uz vazne nwm,ale stejne dekuju za rady
uložena
able
Uzivatel
Telefon: se P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 09. Duben 2009, 07:29 »

skusil si seus a nekdo s czim pocitacem se tam u vas pripoji?
uložena
po!nt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 10. Duben 2009, 07:03 »

To opravdu nevim,cizi notebooku jsem nezkousel. Meli jsme totiz sit wifi nezabezpecenouu,pak sem ale prisel jakejsi otcuv kamarad,a dal nam tam heslo,aby se u nas nenapojoval kazdy z ulice. Zkusim seus. Uvidim co to udela
uložena
rodrigo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 29. Červenec 2009, 19:29 »

S timto ma problem kazdy,na netu jsem nic nenasel.
Kdyz sem napsal sem,nikdo mi  neporadil Sad
Øesil sjem to dva mesice.

Tak ted k veci: mam taky tp-linka a delalo mi to uplne to sami,nelze se pripojit,pak pripojeno a le nejde nalezt vzdaleny server atd.
Nervy jako prase.
Nainstaloval jsem javackou operu.

Potom jsem se dostal do routeru (192.168.1.1) a tam jsem vymenil z WPA2 na WEP a sifrovani 64kbit a vsechno slape.

Myslim,ze budes sÂťastny jako ja,protoze me to deptalo,myslim ze to pomuze...

Komu to pomuze,poprosim poslat email na [email protected] abych vedel komu to pomohlo ci jestli to jeste nekomu nejde.

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1i WI-FI
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.