SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: G502 nove firmware verze R1FA037 - zkusenosti, zdroj, proc neni dostupny?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: G502 nove firmware verze R1FA037 - zkusenosti, zdroj, proc neni dostupny?  (Zobrazeno 5180 x)
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« v: 08. Březen 2009, 21:30 »

Narazil jsem na info o G502 R1FA037. Docetl jsem se o tom chvalu. Me novy firmware urcite zajima. Nejde ani tak o udajne videohovory (se svetelnym cidlem vzadu, UMTS v Praze, neoblibe volani a snad s nikym s mobilem s podporou videohovoru to bude opravdu funkce do poctu), pro me je dulezita stabilita. A stabilnejsi to pry bude. Nepotrebuju ceske rozhrani (bezne pouzivam anglictinu), ale chtel bych cesky vstup (klavesnice+T9).
Ale pres Menu/Settings/Update service/Search for update se k nicemu nedostanu. Proc? Mam spatne CDA? Mam debrandovanou G502 a jednou jsem firmware pres SEUS prehral.
U jineho modelu jsem cetl vysvetleni, ze jde o retail verzi. Je to tak i zde? Pokud ano, co to znamena? Prekladem jsem se dostal k teorii, ze jde o novou verzi, ktera se bude prodavat, ale nebude k dispozici stavajicim uzivatelum. Je to tak?
Mate s tim nekdo nejake zkusenosti?
Ktery zdroj muzu povazovat za duveryhodny?

EDIT: Asi tu neni varianta pro central europe. TAkze by muselo jit nahrat nejen ceskou T9, ale i klavesnici.
EDIT2: A jak to je s baterii? Je mozne, ze by se v jinem regionu prodaval G502 s jinou kapacitou baterie a pri nabijeni by byl problem? (V extremnim pripade az exploze) Nebo se toho nemam bat?
Jinak firmware jsem nasel hutch world (hutchison nebo jak). Jedno je v nazvu main a jedno v nazvu fs. Co to je za region?
« Poslední úprava: 21. Duben 2009, 18:17 od v6ak » uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 21. Duben 2009, 18:16 »

Tak info je na http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=14827 . Doporucuji.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: G502 nove firmware verze R1FA037 - zkusenosti, zdroj, proc neni dostupny?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.