SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Duben 2025, 12:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Stahovani posty - automaticke odpojeni od internetu
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Stahovani posty - automaticke odpojeni od internetu  (Zobrazeno 6945 x)
HujiK
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 25. Únor 2009, 11:52 »

Mam Xperii, a chtel bych, aby se mi automaticky po dvou hodinach kontrolovala emailova stranka (toto nastavit jde) a po teto kontrole bych potreboval, aby se telefon automaticky odpojil od GPRS / EDGE / whatever .... Da se to nejak nastavit? Idealne bez nejakeho SW treti strany?

Predem diky za info ...
uložena
Jozef35
Anonym
« Odpověď #1 v: 25. Únor 2009, 12:30 »

Ja by som este doplnil otazku, ako sa da odpojiÂť od internetu manualne. Na WM5 stacilo kliknuÂť na ikonu signalu a odpojiÂť. Teraz musim spustiÂť Comm manager. Zda sa mi to komplikovanejsie.
uložena
bono.p
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Únor 2009, 12:37 »

Ahojte, treba nainstalovat tweak ako je napriklad Advanced configuration tool. Aby to korektne bezalo je potrebny .net Framework 3.5 .
Pomocou tejto utility je mozne nastavit mrte roznych parametrov a medzi inym automaticke odpojenie.
Nemate niekto problem nahodou s automatickym pripojenim v stand-by mode? lebo ja ano.. pripoji sa  az v aktivnom rezime.
uložena
HujiK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 25. Únor 2009, 12:37 »

Ja by som este doplnil otazku, ako sa da odpojiÂť od internetu manualne. Na WM5 stacilo kliknuÂť na ikonu signalu a odpojiÂť. Teraz musim spustiÂť Comm manager. Zda sa mi to komplikovanejsie.

Mno taky sem nenasel jednodussi zpusob ...
uložena
bono.p
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 25. Únor 2009, 12:44 »

http://www.touchxperience.com/en/advanced-configuration-tool/downloads.html

uložena
bono.p
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 25. Únor 2009, 13:13 »

Mno taky sem nenasel jednodussi zpusob ...

no s jednoduchymi sposobmi je to tazsie..
vseobecne som od WM 6.1 cakal ze bude viac "user friendly".. je to super system, clovek si tam moze nainstalovat co chce..ale v zaklade je to pomerne surove.. myslim ze mam postarane o program na par vecerov  Grin
uložena
Jozef35
Anonym
« Odpověď #6 v: 25. Únor 2009, 15:32 »

No, WM6.1 bude asi naozaj menej "user friendly" ako WM5. Oproti WM5 nevidim ziadny pozitivny rozdiel v ovladani. Prave naopak. Okrem odpajania datovych prenosov npr. aj zadavanie PIN. Neviem preco tlf. caka iba par sekund a potom klavesnica zmizne. Je toho viac. WM6.5 sa zda konecne uzivateÂľsky prijemnejsi. Uvidime ked tu bude.
uložena
fido_cz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 25. Únor 2009, 17:13 »

AdvancedConfig to resi, ale jen castecne. Tlacitko pro odpojeni mi to sice prida, ale automaticke odpojeni po nejake dobe nejde.
uložena
Jozef35
Anonym
« Odpověď #8 v: 26. Únor 2009, 20:35 »

fido_cz: Kde si nasiel prosim Âťa to tlacitko pre odpojenie? Ja som myslel ze to je: Data connection - GPRS disconnect - enable button. Ked to takto nastavim tak sa nic nezmeni. Ked nastavim disable tak takisto ziadna zmena. PodÂľa popisu by sa v bubline pripojenia malo zobraziÂť to tlacitko, ale ja ho tam nevidim.  Undecided
uložena
lubo50
Uzivatel
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 26. Únor 2009, 23:01 »

Zkuste tohle, funguje to vcelku dobre:

http://www.gb-soft.cz/XDAII/product_gprs-umts_tweak_wm61_diamond.htm

Jinak tlacitko na manualni odpojeni pripojeni se po "natweakovani" teto funkce napr. v AdvancedConfig opravdu objevi v bubline navazaneho pripojeni, doma mi tedy funguje jen EDGE a pres jeho ikonku tam pak mam i funkci na odpojeni.
uložena
Jozef35
Anonym
« Odpověď #10 v: 27. Únor 2009, 08:23 »

Mea culpa. Ja som klikal ako som bol nauceny z WM5 na ikonu signalu. Treba kliknuÂť na to veÂľke E vedÂľa  Roll Eyes
uložena
fido_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 27. Únor 2009, 08:48 »

fido_cz: Kde si nasiel prosim Âťa to tlacitko pre odpojenie?
Musis kliknout na ikonu velkeho E a ne na silu signalu.
Jinak uz sem prisel i na to automaticke odpojovani. Je to Menu-More Settings-Connections.
uložena
HujiK
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 05. Březen 2009, 15:41 »

Mam dotaz ... Chtel sem nainstalovat Advanced configuration tool ... instalace OK, ale pro spusteni pry potrebuju novejsi .net framework ... Stahnul jsem tedy verzi 3.5 pro windows mobile, ale kdyz to chci nainstalovat, tak to napise:
K souboru NETCFSetupv35 neni pridruzena zadna aplikace. Nejprve spusÂťte aplikaci a pote v teto aplikaci otevrete tento souor.

Tusite co s tim?
uložena
fido_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 05. Březen 2009, 15:47 »

Zrejme nemas nainstalovany ActiveSync
uložena
bono.p
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 05. Březen 2009, 15:49 »

existuje aj instalacia CAB..link mam doma..hodim ho sem
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Stahovani posty - automaticke odpojeni od internetu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.