SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 11:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: c702 nebo c510
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: c702 nebo c510  (Zobrazeno 31251 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #15 v: 05. Březen 2009, 15:37 »

do c702 urcite nechod  Lips sealed mel sem ji a vim o cem povidam, doporucuju c905 to je pane masinka  Cheesy
Sorry, ale poradit telefon za jednou tolik penez, co se da pouzit jako cihla pri staveni domu a ma navic tak Wi-Fi? To snad ne...
No a jinak bych to videl jednoduse, pokud GPS potrebujes, nemas na vyber a ber C702, pokud ne, rozhodne C510, mam doma oba telefony soucasne a C510 je vyjma GPS asi ve vsem lepsi
uložena
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 05. Březen 2009, 18:36 »

jestlY potrebujes telefon ktery neco vydrzi pak si kup C702 zalezi na tom co ma vsechno vydrzet a jak se na tu vydrz divas C702 ma opravdu problemy s loupanim krytu ale jinak je to v pohode telefon

A ted pekne jeste jednou, aby se to dalo poradne cist...

Pokud potrebujes od telefonu, aby ti neco vydrzel a funkcnost telefonu neutrpela obcasnym padem nebo pobytem v prasnym prostredi, jdi do C702. Ma sice opravdu problemy s loupanim krytu, ale na druhou stranu jsou lepe chranena "streva" telefonu. Nejlepsi stejne bude, kdyz pujdes do nejakyho kramu a tam si na miste oba telefony porovnas. Vyzkousis si, ktery se ti lip ovlada, ktery ti lepe vyhovuje a podle toho se nakonec rozhodnes.  Smajlík

uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
Kosabek
Uzivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 05. Březen 2009, 18:58 »

do c702 urcite nechod  Lips sealed mel sem ji a vim o cem povidam, doporucuju c905 to je pane masinka  Cheesy
Sorry, ale poradit telefon za jednou tolik penez, co se da pouzit jako cihla pri staveni domu a ma navic tak Wi-Fi? To snad ne...
No a jinak bych to videl jednoduse, pokud GPS potrebujes, nemas na vyber a ber C702, pokud ne, rozhodne C510, mam doma oba telefony soucasne a C510 je vyjma GPS asi ve vsem lepsi
Si ho asi nikdy nedrzel v ruce ze dokazes psat takovi bludy.Zrejme na nej nemas a tak se snazis druhym ho vymluvit nejdriv se s nim seznam a pak kritizuj.Jako cihlu si pouzij ten svuj C702 prach mu pri vystavbe neublizi kritiky je tu na nej dost kazdy si o nem muze udelat obrazek ja osobne byl rad ze sem se ho po mesici zbavil.Hanet ho moc nebudu ponevadz kazdy mazlik ma neco do sebe a nikomu nechci brat iluze.Kazdy by si dle meho nazoru mel rozhodnout o tom co se stane jeho mazlikem kritizovat muze kazdy (b..).
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Eedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Joza
Anonym
« Odpověď #18 v: 05. Březen 2009, 19:18 »

No C905 jsem mel v ruce jeste v dobe, kdy se o tom ostatnim mohlo jen zdat, o nekolika pozdejsich testovani nemluve Smajlík Nikde netvrdim, ze je C905 spatny telefon, ve vlastnim clanku o C905 jsem jasne napsal, ze se jedna o povedeny pristroj. Ale kdyz nekdo voli mezi telefony za 4500 a nekdo mu doporuci foun za 11, kde rozdil ceny a hmotnosti neni omluven ani z poloviny... PS: telefon si nevybiram podle toho, kolik stoji, ale co od nej ocekavam
« Poslední úprava: 05. Březen 2009, 20:04 od Jozef Cmar » uložena
rendy42
Uzivatel
Telefon: K800i R8BF003 CID 53 red + patche

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 05. Březen 2009, 19:47 »

Jednoznacne souhlasim s Glonalnim moderatorem! Cheesy Sam sice vlastnim jeden z poslednich opravdu funkcnich SE, k800i, a jeslikoz a protoze je uz dosti obstarozni, poohlizim se pomalicku po novem a C510 se mi jevi jako naprosto prirozeny krok vpred. Taky jsem uvazoval o 702 ale odradila me ta moznost loupani krytu a taky malicko vzhled..Momentalne se mi jevi 510 jako nejlepsi pomer cena/vykon (jsem zvedav na podrobnejsi recenzi-nejlepe od nekoho,kdo nekupuje telefon podle ceny,ze Joso Grin) a pokud mluvime o 905 tak se mi taky jevi jako zbytecne predrazeny zpusob jak se SE snazi branit krizi. Masina to je, a to bez diskuze, ale nedoporucoval bych ji v diskuzi, kde se resi jestli 702 nebo 510 a to nejen kvuli cene Mrknutí
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #20 v: 05. Březen 2009, 20:06 »

Ted to po sobe ctu, nejak jsem v te posledni vete ve svem predchozim prispevku zapomel na zbytek kontextu, takze to nyni vypada, jakobych se topil v penezich, abych tu myslenku dokoncil a uvedl na pravou miru: jelikoz vim, co od telefonu ocekavam a jake funkce vyuziju, mam jistotu, ze nikdy vice nez tak 5000 stat nebude Smajlík Omlouvam se, za puvodni zmateni, nejak jsem poslal prispevek drive, nez jsem jej dopsal
uložena
Kosabek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 05. Březen 2009, 20:11 »

Ja si nedovolim zadny telefon nejak moc kritizovat nejsem preci jen zadny odbornik ani nerikam ze je C905 nejlepsi na trhu.Zalezi take na tom kdo na jaky kousek narazi ja musim zaklepat ze jeste ze zadnym kouskem sem nemel zasadni problem (az na jeden) jsem fandou SE a pral bych mu uspech dle meho nazoru by to mohlo bit i C510kou.Mazlil sem se s ni asi tak hodku a pul proto si myslim ze pokud nepotrebuje GPS tak to bude asi ta spravna volba.Musime si rict ze pokud by nekdo chtel casto pouzivat GPS tak sou k tomu jina zarizeni C702 na nejake to velke navigovani ve vozidle take neni spise tak pro turistiku to by mu mel take nekdo rict takze pokud neni vasnivym turistou tak moc GPS take nevyuzije tim my zase vychazi bod pro C510.Toto vse je ale jen muj nazor i kdyz GPS take nejak moc nevyuziji presto ho v mazlikovi mam byla to srdecni zalezitost hned jak sem ho spatril a tak jak se prvni den objevil v obchode uz jsem pro neho spechal a cekal az otevrou. Cheesy
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Eedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
rendy42
Uzivatel
Telefon: K800i R8BF003 CID 53 red + patche

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 05. Březen 2009, 20:30 »

Ted to po sobe ctu, nejak jsem v te posledni vete ve svem predchozim prispevku zapomel na zbytek kontextu, takze to nyni vypada, jakobych se topil v penezich, abych tu myslenku dokoncil a uvedl na pravou miru: jelikoz vim, co od telefonu ocekavam a jake funkce vyuziju, mam jistotu, ze nikdy vice nez tak 5000 stat nebude Smajlík Omlouvam se, za puvodni zmateni, nejak jsem poslal prispevek drive, nez jsem jej dopsal
Šak jsem to taky nemyslel nijak zle, ze.  Cheesy Jen ze jsem na tom naprosto stejne. Vybiram podle funkci a podle pomeru cena/vykon..a samozrejme podle toho jak mi ten ktery telefon (nebo jak tu taky padlo "mazlik" Mrknutí) padne do oka. Ono taky v dnesni dobe kdo je zavalen penezi, ze Grin
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 05. Březen 2009, 20:55 »

Jednoznacne je pomer cena vykon pro C510 volil bych ji.

C702 nema moc dobrou povest a proto bych ji nikomu nedoporucil.

Vetsina lidi si tu cte stiznosti pak stekne dostanou odpoved typu ''vzdyt jsi vedel do ceho jdes'' doporucuji autorovi si procist temata o C702, ty hovori jasne. GPS je k nicemu na navigaci pouzivam HP a Igo8 to je nebe a dudy, tak to podle mne neni vyhoda, dalsi bod pro C510 o to je totiz levnejsi.

Co se tyka C905 mam moznost si ji osahat kdykoliv cena je vyssi ale ten telefon produkuje na mne hodne kvalitni video, a fotky ma xenonovy blesk i prisvetleni, oboji nema zadny SE. Rozhodne se nerestartuje, ale i on ma nejake mensi mouchy
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #24 v: 05. Březen 2009, 21:33 »

No dovolim si trochu nesouhlasit s tim, ze GPS u C702 je k nicemu. Rozhodujici totiz je, na co clovek telefon ma a do jake situace se s nim dostane. C702 byl od zacatku bran jako telefon do prirody. Ja jsem student, auto nemam (ridicak teda taky ne Smajlík) a autonavigace je pro me naprosto nepotrebna. To ale neznamena, ze GPS nevyuziju. Po lese a v prirode chodim rad a GPS ma nezastupitelnou roli, i kdyz neni naprosto presne.

Kdyz jsme s pritelkyni byli na Slovensku, v jednu chvili jsme zjistili, ze turisticka stezk, po ktere jdeme, najednou neni Smajlík Proste zkoncila uprostred lesa Smajlík Vracet se by znamenalo zdrzeni a okliku, navic by to znamenalo slezt dost prudky rozblaceny kopec. GPS v C702 to vyresila, jasne ukazala, ze cca 100 metru od nas vede jina turisticka stezka, takze jsme to vzali durch lesem udanym smerem a ta cesta tam byla. A tohle je pro me ta hlavni vyhoda. Kdyz jsem uprostred lesa a netusim kde, tak mi je nejaka ochylka 20 metru nekde (nebudu radeji rikat kde Smajlík). Tohle je pro me duvod, proc uz nikdy nechci telefon bez GPS. Uznavam, ze externi modely jsou kvalitnejsi, sam jsem roky mel LD-3W a no problem, ale je to starost navic a na konkretne tuto cinnost GPS v C702. Proste nejde obecne rict, co je lepsi, kazdy musi sam zvazit, co ocekava a co potrebuje. Uf, zase jsem se rozepsal, misto psani bakalarky Smajlík
uložena
Willy
Anonym
« Odpověď #25 v: 05. Březen 2009, 22:20 »

Kosabek: naprosto s tebou souhlasim, s temi bludy jsi to krasne vystihl:)
JosefC: c905 ze ma navic jen wi-fi? Mozna tak papirove, jinak jsou to kvalitou naprosto nesrovnatelne telefony. Jedine s cim muzu souhlasit je pouzitelnost GPS, je nutne ale tahat  data z netu, jinak trva fixace satelitu dost dlouho a nez cekat 20 minut na urceni polohy tak radsi budu chvilku bloudit. Ale ve spojeni s netem a google maps je to naprosta paradicka:)
Nevim jak je na tom c510, ale C702 ti rozhodne nedoporucuji! Kritiky je plne forum tak cti a nenech se ukolebat 1 kladnou recenzi. 
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #26 v: 05. Březen 2009, 22:22 »

Rad se necham poucit, co vsechno ma C905 navic tak zazracneho, pominuli o 40 gramu vetsi hmotnost a 6000 vyssi cenu Smajlík
uložena
michalek
Anonym
« Odpověď #27 v: 05. Březen 2009, 22:42 »

C702 mam a spokojenost. Posledni firmware, zadny restarty. Drobet se odira barva (uz taky i me), ale to mi jaksi zrovna moc nevadi, i kdyz to moc dobrou vizitku SE nedela. Navigace funguje, ne ze ne, jen je potreba ji poustet samotnou, bez dalsich aplikaci na pozadi (bez hrajici hudby). S Google se da navigovat i v aute, ale z pozice spolujezdce. Vayfinder nepouzivam, misto toho Nav4all a trekbuddy.  Pouzivim to jako pesak, nebo cyklista spolu s normalni mapou k my naprosty spokojenosti. Radio hraje, hudbu prehrava, foÂťak foti, proste vse funguje jak ma. Ony vyzdvihovane rozdily a v ramci jedne platformy jsou pokud se na to clovek podiva s chladnou hlavou jen drobnosti.....

Na prenesena data dlabu, mam pausal. Kvuli datum jsem ho ostatne i kupoval. Rozhodoval jsem se mezi C702 a N6220clasik, vyhral C702, to co jsem pozadoval poskytl za polovicni cenu
uložena
Kosabek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 05. Březen 2009, 22:48 »

Kdyz jsme s pritelkyni byli na Slovensku, v jednu chvili jsme zjistili, ze turisticka stezk, po ktere jdeme, najednou neni Smajlík Proste zkoncila uprostred lesa Smajlík Vracet se by znamenalo zdrzeni a okliku, navic by to znamenalo slezt dost prudky rozblaceny kopec. GPS v C702 to vyresila, jasne ukazala, ze cca 100 metru od nas vede jina turisticka stezka, takze jsme to vzali durch lesem udanym smerem a ta cesta tam byla. A tohle je pro me ta hlavni vyhoda. Kdyz jsem uprostred lesa a netusim kde, tak mi je nejaka ochylka 20 metru nekde (nebudu radeji rikat kde Smajlík). Tohle je pro me duvod, proc uz nikdy nechci telefon bez GPS. Uznavam, ze externi modely jsou kvalitnejsi, sam jsem roky mel LD-3W a no problem, ale je to starost navic a na konkretne tuto cinnost GPS v C702. Proste nejde obecne rict, co je lepsi, kazdy musi sam zvazit, co ocekava a co potrebuje. Uf, zase jsem se rozepsal, misto psani bakalarky Smajlík

Jasne jsem to psal GPS pro turisty co maji cas na to aby si vyckali na pripojeni a pak se vydaly spravnym smerem pokud neni turista tak bod pro C510.

EDIT Joza: upravena citace Smajlík
« Poslední úprava: 05. Březen 2009, 22:53 od Jozef Cmar » uložena

Kosabek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 05. Březen 2009, 22:54 »

Moc se omlouvam nejak jsem to poplet a muj prispevek se spojil s predeslym snad pochopite co jsem chtel rict.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: c702 nebo c510
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 19 dotazů.