SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Květen 2025, 00:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Anketa: Termin srazu SEManie
Anketa
Otázka: Ktery termin srazu SEManie by vam nejlepe vyhovoval?
patek 30.9 - 0 (0%)
sobota 1.10 - 4 (13.8%)
patek 14.10 - 18 (62.1%)
sobota 15.10 - 7 (24.1%)
Celkem hlasů: 21

Strana: 1 ... 6 7 [8] 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Anketa: Termin srazu SEManie  (Zobrazeno 48172 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #105 v: 11. Říjen 2005, 10:57 »

Nuze tedy, zachvatila me chripka (doufam, ze ne ptaci Mrknutí ) a tak moje ucast na srazu neni uplne jista. Nicmene snazim se co nejrychleji vylecit, abych mohl dorazit...

No furt lepsi, nez kdyby Te zachvatila Tatra.  Mrknutí Koukej se uzdravit, patek je za dverma!  Angry To je rozkaz!  Tongue Btw, vcera jsem si koupil Mobilniho radce... jsi dalsi sikovny pionyr-spisovatel z tohoto webu...  Grin Grin Grin
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #106 v: 11. Říjen 2005, 11:10 »

2VaRo: No, kdyby me zachvatila Tatra, asi bych toho uz moc nenapsal...Grin Dam si na ne radsi pozor...
Provedu!!! Rozkaz je rozkaz, tak se vynasnazim ho splnit, snad to se mnou nebude tak hrozny...Grin
A libi Mobilni radce, libi? Dotahneme ho k obrazu svemu a taky do te podoby, aby se libil i ctenarum...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 11. Říjen 2005, 18:12 »

Nuze tedy, zachvatila me chripka (doufam, ze ne ptaci Mrknutí ) a tak moje ucast na srazu neni uplne jista. Nicmene snazim se co nejrychleji vylecit, abych mohl dorazit...
Uzdravit se musis i kdyby to byla i treba ptaci chripka  Cheesy....no vidis, aspon te nejak nebrzdi skola a do Brna muzes vyrazit v pohode aniz bys musel jit v patek do skoly  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
oliwer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 11. Říjen 2005, 18:46 »

Nevim zda jsem to jiz psal - ale jedu take. Mohu nekoho vzit ze smeru Nachod, Rychnov - pripadne Hradec K., Svitavy...........
uložena

OLIVER
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 v: 11. Říjen 2005, 19:16 »

2ViÂťa: Škola me nebrzdi ani tak... v patek mam vzdy volno...Mrknutí
Urcite uz budu v patek fit...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MartinH
Anonym
« Odpověď #110 v: 11. Říjen 2005, 20:10 »

2ViÂťa: Škola me nebrzdi ani tak... v patek mam vzdy volno...Mrknutí
Urcite uz budu v patek fit...
sem Ti rikal, ze na zadne normalni vysce uz dneska nevyucuji, pac by tam nikdo nebyl:o). Navic cekam na ten vyplach za cestu autem:o) a taky uz si s Tebou dost dlouho pisu, aby stalo za to Te videt.....
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #111 v: 13. Říjen 2005, 14:24 »

Ti nasi mladosi nic nevydrzej! Sklenikovy deti... Oznamuji, ze Filip podlehl nejakemu kokovi = na sraz nejede...  Cry Nas vyzralejsi (jmenovite ja a Jozin z bazin) ale nic nezadrzi, "znasilnili" jsme jineho sikovneho pionyra-ridice - Jirku aka (powera) a zitra jsme v Brne jak na konovi!! 
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #112 v: 13. Říjen 2005, 14:33 »

Ti na‘i mlado‘i nic nevydrœej! Sklenikovy deti... Oznamuji, œe Filip podlehl nejakemu kokovi = na sraz nejede... Cry Nas vyzralej‘i (jmenovite ja a Joœin z baœin) ale nic nezadrœi, "znasilnili" jsme jineho ‘ikovneho pionyra-ridice - Jirku ®aka (powera) a zitra jsme v Brne jak na konovi!!

Cry Cry Cry
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #113 v: 13. Říjen 2005, 14:44 »

Cry Cry Cry

Hele Miro narovinu! Places nad tim, ze neprijede Filip nebo nad tim, ze prijedeme my?  Angry Sad Grin
« Poslední úprava: 13. Říjen 2005, 14:46 od VaRo » uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #114 v: 13. Říjen 2005, 15:27 »

Cry Cry Cry

Hele Miro narovinu! Places nad tim, ze neprijede Filip nebo nad tim, ze prijedeme my? Angry Sad Grin

Hadej
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #115 v: 13. Říjen 2005, 15:33 »

Hadej

Zejtra Te vemu do klesti a dostanu to z Tebe, nebo Te predhodim Pepovi...
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #116 v: 13. Říjen 2005, 15:46 »

Hadej

Zejtra Te vemu do klesti a dostanu to z Tebe, nebo Te predhodim Pepovi...

Pepa je v pohode borec to by mne nevadilo  Mrknutí ale ty Tvoje kleste by se mne nemusely libit  Grin
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #117 v: 13. Říjen 2005, 18:05 »

2MartinH: No u nas se v patek neuci, protoze patek je vyhrazne pro kombinovanou formu studia...Mrknutí
Ale treba pritelkyne ma zitra na VŠE cviko...
Za auto ti dam kapky na to se tes...Mrknutí A moc rad te poznam...Mrknutí

Škoda, ze Filip nejede... ja jsem teda taky jeste chciplej, ale uz ted vim, ze rano mi bude dobre a ve tri me mate v Brne i s Jajarem...Grin
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #118 v: 13. Říjen 2005, 18:21 »

hlavne, ze uz budes, Marku, zitra ready. S pojebem za auto pocitam (ale taky Te rad poznam:o)))
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #119 v: 13. Říjen 2005, 18:36 »

2MartinH: No doufam, ze jo...
Neboj, nebude to tak hrozny, ale rejpnu si...Mrknutí
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Anketa: Termin srazu SEManie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 19 dotazů.