SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 14:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Anketa: Termin srazu SEManie
Anketa
Otázka: Ktery termin srazu SEManie by vam nejlepe vyhovoval?
patek 30.9 - 0 (0%)
sobota 1.10 - 4 (13.8%)
patek 14.10 - 18 (62.1%)
sobota 15.10 - 7 (24.1%)
Celkem hlasů: 21

Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Anketa: Termin srazu SEManie  (Zobrazeno 47500 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #45 v: 03. Říjen 2005, 19:09 »

To VaRo: jsi drzy az vyzyvavy, tak doufam, ze taky dorazis, aby jsme si to mohli vyrikat  Grin A Filipa povine s sebou  Grin

Termin se mi, bohuzel, zatim vuuuubec nehodi, ale jeste uvidime. Mame s Filipem rozjeta pristupova jednani a myslime to uprimne!  Grin Jinak koukam Miro, ze mas konecne upgradovany obrazek  Mrknutí, ale nikde zadna zminka o Tvem novem milackovi - Jablotronu GDP-02???  Undecided Tongue Grin
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #46 v: 03. Říjen 2005, 19:20 »

To VaRo: jsi drzy az vyzyvavy, tak doufam, ze taky dorazis, aby jsme si to mohli vyrikat Grin A Filipa povine s sebou Grin

Termin se mi, bohuzel, zatim vuuuubec nehodi, ale jeste uvidime. Mame s Filipem rozjeta pristupova jednani a myslime to uprimne! Grin Jinak koukam Miro, ze mas konecne upgradovany obrazek Mrknutí, ale nikde zadna zminka o Tvem novem milackovi - Jablotronu GDP-02??? Undecided Tongue Grin

Ja zatim cekam na to lano o Moskvice  Grin
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #47 v: 03. Říjen 2005, 20:14 »

2VaRo: Vasku, prosim prosim, smutne koukam, kolena ohybam...Mrknutí A to si jeste Mirovi slibil to lano na Jablotron, tak to fakt musis prijet...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MartinH
Anonym
« Odpověď #48 v: 04. Říjen 2005, 14:45 »

taky dorazim. Sice s organisacnich duvodu bohuzel autem (uz se tesim na Markovi poznamky po tom skoleni, co jsem mu dal o vlaku:o), ale jinak to nezvladam. BTW da se tam nekde rozumne parkovat?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #49 v: 04. Říjen 2005, 14:52 »

taky dorazim. Sice s organisacnich duvodu bohuzel autem (uz se tesim na Markovi poznamky po tom skoleni, co jsem mu dal o vlaku:o), ale jinak to nezvladam. BTW da se tam nekde rozumne parkovat?

Jo vedle te hospody v bocni ulici kolem silnice se najde mistecko.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #50 v: 04. Říjen 2005, 15:21 »

Jo, jo - mistecko s botickou od Mestske policie... to zname. Bacha na Brnaky! Uz jednou me tam chytla litacka na nadrazi a moc hezkou vojenskou basu teda zrovna nemaj! A to jsem byl spagat a zavreli me tam az jsem malem zcernal - za stejnokrojovou nekazen a to me armada udelala vystrojnim nacelnikem v zaloze (zavadel jsem do nasi lidove demokraticke armady slipy - po prvnim vyprani byly vsechny v jednotne velikosti XXXXL).  Grin Grin Grin

Jinak nase jednani s Filipem spejou ke zdarnemu konci, nasi ucast dnes vidim zatim na 90%...  Mrknutí
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 04. Říjen 2005, 16:03 »

Teda jak tak na to koukam a ctu vsechny ty prispevky, zda se, ze by to mohla byt docela slusna akcicka a docela rad bych se taky pridal  Smajlík. Akorat jsem jeste na zadnem takovem srazu nebyl a nemam nejmensi poneti o prubehu takovych "celoplosnych" slezin. Jsem kousek od Prahy, takze bych se tam zrejme dopravil bez problemu vlakem (ten IDOS je vazne svelej server  Mrknutí Grin), jen bych rad slysel nejake zkusenosti z minulych srazu - jestli si zpatecni spojeni mam zajistit jako "patecni vecerni" nebo "sobotni ranni"  Grin. Vim, ze se to takhle dopredu neda rict (vecirky jsou hold nevyzpytatelny), proste jen vas veeelmi hruby odhad, diky  Smajlík.

Jajar
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
VaRo
Anonym
« Odpověď #52 v: 04. Říjen 2005, 16:09 »

Teda jak tak na to koukam a ctu vsechny ty prispevky, zda se, ze by to mohla byt docela slusna akcicka a docela rad bych se taky pridal  Smajlík. Akorat jsem jeste na zadnem takovem srazu nebyl a nemam nejmensi poneti o prubehu takovych "celoplosnych" slezin. Jsem kousek od Prahy, takze bych se tam zrejme dopravil bez problemu vlakem (ten IDOS je vazne svelej server  Mrknutí Grin), jen bych rad slysel nejake zkusenosti z minulych srazu - jestli si zpatecni spojeni mam zajistit jako "patecni vecerni" nebo "sobotni ranni"  Grin. Vim, ze se to takhle dopredu neda rict (vecirky jsou hold nevyzpytatelny), proste jen vas veeelmi hruby odhad, diky  Smajlík.

Jajar

Zkus Filipa, myslim, ze v aute jeste misto ma... ale nevim to na betoni...  Mrknutí
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 04. Říjen 2005, 16:52 »

Zdarec, takze ja taky potvrzuji svoji ucast....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 04. Říjen 2005, 16:57 »

2VaRo: JJ, diky moc za ochotu, ale mozna pojede jeste jeden SEManiak z prace... Kazdopadne doufam, ze mi do toho nic nevleze (u nas se totiz pravidelne veskere akce planuji s max. 24 hodinovym predstihem  Grin) a ja taky konecne poznam i jiny lidi s manii zvanou Sony Ericsson  Grin.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
MartinH
Anonym
« Odpověď #55 v: 04. Říjen 2005, 17:57 »

jestli nekdo pojedete z Olomouce, tak ja budu mit auto nejspise prazdne.
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #56 v: 04. Říjen 2005, 22:37 »

2MartinH: No to se tes, to bude takova soda, ze jsi to jeste nevidel...Grin

2VaRo: Tak se mi to libi... Jsi nejen sikovny, ale i poslusny pionyr...Grin

2Jajar: Precti si clanky a diskuse o minulych srazech. Vse super akce a ucast se fakt vyplati. Urcite doraz...Mrknutí

Jinak jedu z Melnika, do Prahy a na Brno a cestou tam budu mit s nejvetsi pravdepodobnosti volne auto. Cestu zpet, ale asi ne, zjevne budu spat u kamarada v Brne...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 05. Říjen 2005, 06:14 »

2MarekHajn:  jo jo, moooc diky za nabidku, to by byla parada, jsem konkretne z Neratovic, tak by to bylo i po ceste  Smajlík (ikdyz porad jeste nevim, jak mi to vyjde a navic ve vlaku se taky obcas da zazit docela sranda, kdyz se nemusi nikdo venovat volantu  Grin).
Jinak na ty  dosavadni srazy jsem samozrejme mrknul a nektery zabery jsou fakt povedeny, takze urcitou predstavu mam  Mrknutí.
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #58 v: 05. Říjen 2005, 06:58 »

Jo, jo - mistecko s botickou od Mestske policie... to zname. Bacha na Brnaky! Uœ jednou me tam chytla litacka na nadraœi a moc hezkou vojenskou basu teda zrovna nemaj! A to jsem byl ‘pagat a zavreli me tam aœ jsem malem zcernal - za stejnokrojovou nekazen a to me armada udelala vystrojnim nacelnikem v zaloze (zavadel jsem do na‘i lidove demokraticke armady slipy - po prvnim vyprani byly v‘echny v jednotne velikosti XXXXL). Grin Grin Grin

Jinak na‘e jednani s Filipem spejou ke zdarnemu konci, na‘i ucast dnes vidim zatim na 90%... Mrknutí

Ne, ne Venco je tam opravdu vedle silnice pruh, kde se normalne parkuje. Teda kdyz je tam misto  Grin ale myslim, ze nebude problem  Mrknutí Tobe se nelibilo u nas v kamenu ?  Grin
uložena
Jiri Hubner
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #59 v: 05. Říjen 2005, 08:02 »

Eau lidi, koukam, ze budeme mit dobrej srazek, taky bych se prijel podivat, ale asi bych se tam nedostal...
Koukal sem, ze se date spicha na Invexu, tam jedu, tak by sme se mohli videt... Jedu v pondeli, tak kdo tam jede tenhle den?  Mrknutí
uložena

Šefredaktor NokiaMania.cz
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Anketa: Termin srazu SEManie
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 19 dotazů.