SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 13:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W705 v redakci - testujeme wifi a nove prostredi
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W705 v redakci - testujeme wifi a nove prostredi  (Zobrazeno 2117 x)
Jozef Cmar jako anonym
Anonym
« v: 13. Únor 2009, 20:59 »

Do redakce nam opet dorazil W705, tentokrat se jiz ale jedna o funkcni kus a i kdyz se jedna o prototyp, nenasel jsem nic, co by nefungovalo. Snad jen absence ovladacu neni prijemna. Klavesnice telefonu mi prijde takova nijaka, hmatove odliseni prakticky neexistuje, tlacitka splyvaji. Tento prispevek pisu primo z w705 z opery mini. Pripojeny jsem pres wifi ke sve domaci nezabezpecene siti. Napsat tento text trvalo dlouho, klavesnice skutecne nic moc. Joza
uložena
BALTIMORA
Anonym
« Odpověď #1 v: 13. Únor 2009, 22:26 »

? ? ? Hm ja len reagujem ohladom zaradenia tohto telefonu do sekcie s nazvom platforma A300 nerozumiem tomu ze kde ste prisli k tomu ze tento telefon bezi na platforme A300 ? spolu aj s C905 a G705 len tie 3 telefony vraj bezia na tejto platforme podla vas ale co je zaujimave ze novsie telefony ktore boli predstavene len teraz pred par dnami ako C510 a C903 bezia akoze na starsej platforme A200 ? ked novy C903 je navyse model vyssej rady ako W705 a pritom prostredie je u nich uplne rovnake a ked navyse ma napr. C510 este nejake to vylepsenie (historiu sprav atd.) a napriek tomu bezia na nizsej platforme ? ? ? vysvetlili by ste mi to niekto pls.  Shocked Shocked viem asi budete argumentovat tym ze C905 G705 maju WIFI ze preto alebo ? ale to vobec nic nemeni na platforme to je len pridana funkcia... tam nie su ziadne zmeny ze tam je to pridane wifi to je ako s gps. je to len funkcia nie nanovo upravene pozmenene vylepsene menu... tak neviem preco napr. na esate pisu ze SE ma este len predstavit platformu A300 a vraj to bude mozno aj na najblizsej vystave v Barcelone o par dni...
A zmienuju sa o tom aj nejake oficialne zdroje ze C905 a spol. bezia na platforme A300 ? alebo aj nejake stranky ? podla mnohych bezi W705 len na mierne vylepsenej platforme A200 spolu s C905 a G705...  tak neviem vrta mi to hlavou  Huh Huh
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 13. Únor 2009, 22:54 »

Podle prvnich informaci mela C905 najisto bezet na platforme A300, pozdeji se ale ukazalo, ze se jedna vlastne jen o mirne vylepsenou paltformu A200, ktera se bezne oznacuje jako A200 druhe generace. Protoze ale zatim nevime, jak presne bude vypadat A300, zustavaji tyto telefony vzhledem k Wi-Fi oddeleny a myslim, ze je jedno, jestli se jejich kategorie jmenuje A200 v2 nebo A300. Az bude stoprocentne jasne, co je A300 a co neni, sekce na foru podle toho upravime. Kazdopadne zde zminene modely maji vyssi DB nez puvodni A200 telefony, proto jsem je takto oddelil. Sam jsem an pripadnou zmenu stavajici sekce na A200 v2 a zalozeni nove sekce A300 pripraven, zatim ale nemam duvod k jeji realizaci. Verim, ze jsem vam aspon trochu odpovedel.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W705 v redakci - testujeme wifi a nove prostredi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.03 sekund, 15 dotazů.