SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 14:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ikonkove submenu v C702
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ikonkove submenu v C702  (Zobrazeno 12334 x)
Joza
Anonym
« v: 13. Únor 2009, 12:33 »

Mozna uz to vsichni znate a objevil jsem Ameriku, mozna ale ne. Vcera jsem nad tim stravil par hodin (snazil se pochopit co a jak, posudte vysledek) Smajlík Prvni obrazek je standardni menu, dale je zde slozka hry (ikony omluvte, prvni co byly po ruce a dodatecne jsem zjistil, ze jsou moc velke), nabidka zprav a menu organizator Smajlík

PS: zatim se jedna o zacatek vyvoje, tuto verzi bych si troufnul oznacit jako Betu2 Smajlík Zatim bojuju s nekterymi nedostatky, ale jedna se spise o detaily (primo v menu mi u nekterych slozek chybi popisky)
PSS: samozrejme funguji ciselne zkratky

EDIT: puvodne jsem sem napsal, ze jsem objevil spanelskou vesnici, ani nevim, jak jsem si to spojil Smajlík

« Poslední úprava: 13. Únor 2009, 13:09 od Jozef Cmar » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 13. Únor 2009, 15:07 »

Dokoncil jsem dalsi verzi, tentokrat bych ji uz oznacil jako RC Smajlík Pozmenil jsem ikony tak, aby davaly vice smysl a take aby obrazky odpovidaly te ktere funkci. Jeste by to chtelo pocestit ikony Smajlík

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 13. Únor 2009, 17:21 »

http://www.youtube.com/watch?v=jsOG1GmMqdo
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 21. Březen 2009, 15:42 »

Jo, uz jsem si vsiml parametru layout u tagu menu. Staci tam mit:
Kód:
layout="DesktopTopMenuGFX2"
Pak se hodi mit i velke ikonky minimalne pro selected a unselected.
Hlavni vyhoda tohoto reseni bude asi v tom, ze pomoci indexoveho pristupu do menu je mozne postihnout o dve polozky vic a ze se v tom da rychleji zorientovat, pokud clovek nevi, kde neco je a ikonka je vystizna. Ty ikonky totiz verne kopiruji klavesy 123456789*0#. U klasickeho menu je to trosku horsi a 1234567890 dava mene moznosti.
Snad to nebude hodne OT, kdyz prozradim, ze podobnym zpusobem jsem "ouskove" Settings v G502 predelal na klasicke menu jako napr. v K320i. Hadejte proc... Jeste takto upravit menu cinnosti...
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 21. Březen 2009, 22:56 »

Jinak ten popisek je vzdy soucasti obrazku? Podle lokalizace a toho, co o tom zatim tim, bych to tak videl.
Byl bych rad za sadu ikon. Aspon castecnou. Hlavne bych to uvital v Settings/General, kde mam Phone status az jedenacty. Ano, muzu se na nej ze standby dostat pres hlasitost, ale pouze pokud nic neprehravam.
uložena

spratek
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 23. Březen 2009, 10:38 »

vcera jsem zkusil predelat vlastni podmenu na tento zpusob a vysledek nic moc. Sice se podarilo prejit na mrizku ale kosmeticky ma mouchy - misto play now mam menu Web a v nem vsechny prohlizece takze skoro vsechno jsou java aplikace a musim vystacit s ikonama z jaru ktery jsou celkem maly a navic kazda ma jinou velikost, vysledkem je ze telefon ikonu do mrizky sice zasadi ale telefon uz nezvetsi na standartni velikost takze to vypada celkem nekonzistentne, navic se mi zobrazuje vybrana polozka s sedym ovalem na pozadi (nepulzuje jako v hlavnim menu) a ten oval je jeste na krajich oseklej. No asi prkotiny ale kdyz uz si s tim davam praci mohlo by to trochu vypadat. Myslim ze normalizovany icon pack pro vsechny polozky menu a casto pouzivane java aplikace by prisel vhod
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 23. Březen 2009, 12:53 »

Tak treba v pripade Opery mini jsem googlil neco jako Opera mini big icon a nasel jsem upravenou Operu mini. Tak jsem si ji stahl, vybalil a udelal dve verze: pro selected 75%*75% a pro unselected 50%*50%. Na shortcut jsem se vyjimecne nevykaslal a pouzil jsem puvodni ikonu. Ikonu big na G502 nemam a stejne bych se na ni vykaslal, pokud to je to, co si myslim.
Ten problem s cukanim bude zpusobem asi tim, ze tam mas ikonu pro left. Maji tam byt vyse uvedene.
uložena

321654
Anonym
« Odpověď #7 v: 03. Srpen 2009, 21:52 »

takze hlavni menu jde udelat i ve stylu zalozek a standartni textove nabidky

me je velice sympaticke to zalozkove menu pak bez klikani vidim ihned co je pod tou ci onou ikonou
« Poslední úprava: 03. Srpen 2009, 22:46 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw† » uložena
japaja
Anonym
« Odpověď #8 v: 04. Srpen 2009, 04:32 »

:DSuper!!kdysi jsem zalozky pouzival v nokii a je to dost prakticke.pls je mozny to menu sem dat?diky za vsechny
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 04. Srpen 2009, 05:51 »

Zajimave. Ja to nevyuziju, naopak jsem si tabbed menu v Settings zmenil na klasicke (jako na K320i) - nemohl jsem BT zapinat pomoci menu #511, tapetu menit pomoci menu #31 apod.
Grid (mrizka 3*4) ma ve srovnani s klasickym menu tu vyhodu, ze je mozne se na klavesnici jednim stiskem dostat i k 11. a 12. polozce. Prvni az devata polozka je 1-9 u obou. U klasickeho menu je desata polozka pod nulou a to je vse. U gridu je desata polozka pod hvezdickou, jedenacta pod nulou a dvanacta pod krizkem (vizualne pozicew na klavesnici pripomina pozici na displeji).
K tomu druhemu screenshotu mam dve poznamky:
  • Co ten Zpravce souboru?
  • Asi's tam zapomel zrusit jednu (zpameti nereknu kterou) ikoku u kazde polozky, aby nebyla vpravo. Vypada to pak divne. Neco podobneho jsem mel po uprave menu Settings.
uložena

321654
Anonym
« Odpověď #10 v: 04. Srpen 2009, 15:01 »

:DSuper!!kdysi jsem zalozky pouzival v nokii a je to dost prakticke.pls je mozny to menu sem dat?diky za vsechny
musis mi poslat tvoje a muse se patricne upravit, neni kompatibilni na jakykoli telefon
uložena
japaja
Anonym
« Odpověď #11 v: 04. Srpen 2009, 16:00 »

pls pisni na muj [email protected] Roll Eyes
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 14. Srpen 2009, 18:50 »

Ja uz jsem zkousel vytvorit tabmenu u main menu,ale byl problem se zobrazenim podmenu,ikony bych musel zmensovat a 100% souhlas s v6ak-k polozkam v mrizce 3x4 se neproklikavam ctyrsmerkou ale vzdycky klavesnici.graficky je desktoptopmenuGfx2 lepsi a kvuli takovy uprave bych musel nad jednim menu.ml zase sedet pet hodin-prestalo me to bavit-hruza jak clovek pres ty prazdniny zlenivi..
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
321654
Anonym
« Odpověď #13 v: 16. Srpen 2009, 11:56 »

no ja se postupne chylim ke konci, a nejste omezeni jen na 5 zalozek Mrknutí

uložena
japaja a c702
Anonym
« Odpověď #14 v: 29. Srpen 2009, 19:00 »

;)jen tak nahodou nevi tady nekdo o strance kde by se dali stahnout nokiacky ikony do menu?pekny vecer a dikes Tongue
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ikonkove submenu v C702
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.