SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
01. Duben 2025, 21:16
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada C
|
C702
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Odolnost vs. odolnost u C702
Strana: [
1
]
2
3
...
5
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Odolnost vs. odolnost u C702 (Zobrazeno 22868 x)
Joza
Anonym
«
v:
12. Únor 2009, 09:26 »
Jak vetsina z vas vi, spousta kusu C702 ma problemy s loupanim barev (aÂť uz vetsim, ci mensim). Mnoho lidi to bere jako podvod od vyrobce, ktery prece inzeroval odolny telefon (specifikace IP54). Nejakou dobu jsem stravil procitanim for a zjistil, ze ackoliv s loupanim barev ma problemy mnoho lidi, ze by se telefon jakkoliv porouchal a prestal byt funkcni ale nepotkalo snad nikoho. Osobne je pro me mnohem dulezitejsi funkcni odolnost, tedy ze kdyz se s telefonem neco stane, dal bude fungovat. To, ze casem nemusi vypadat jako novy mi moc nevadi. Zajimalo by me ale, jak se na tuto otazku divate vy ostatni? Myslite si, ze kdyz je C702 odolny telefon, znamena to, ze se mu nemohou loupat barvy? Pokud to obratim, kdyz se nejakemu telefony barvy neloupou, stava se tim z nej odolny telefon? Pravdepodobne vetsina zdejsich uzivatelu vi, ze mam C702 rad a vyhovuje mi, zajimal by me ale nazor vice lidi na tuto problematiku. Chapu, ze kazdy by chtel mit telefon jako novy, ale omezuje nejak loupajici se barva funkcnost nebo odolnost telefonu? Ja myslim, ze nikoliv a budu rad, kdyz mi tento nazor potvrdite nebo vyvratite.
uložena
verbatim
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Re: Odolnost vs. odolnost u C702
«
Odpověď #1 v:
12. Únor 2009, 09:58 »
Samozrejme zalezi na tom jak se kdo k telefonu chova - ja jsem telefon vzdy nosil v pouzdre - nikoli v kapse a i po roce - a dele - stale vypadaly jako nove.
To same K800i (D750i - tu nepocitam - bohuzel jsem ji pujcil bratrancovi - a vratila se trochu jako z valecneho tazeni
) - i ted vypada - jako bych si ji koupil vcera -
Pokud se ale C702 loupe i pri (jak jsem se vetsinou docetl) vcelku setrnem zachazeni - pak bych to videl jako problem.
Co vsak musim uznat - vyrobce (ale to vsichni) setri - no a i pres to ,ze se k C902 chovam opravdu hezky - ani jednou nespadla - se mi na ni vyhladil sev - pritom pouzdro je krasne mekke - to teda K800i- ani sram - nechci tedy ani videt jak by to dopadlo - kdyby to nebyl cerny plast, ale barvena plocha...
(vyhlazeni neni moc znatelne - ale ja ho proste vidim - stacilo mit u T630 skrabanecek na displeji - a uz jsem byl cely nesvuj
)
uložena
SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB +
Handsfree HPM-90
+
Handsfree MW600
+ MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70
C902 - uzivatelska recenze
Mexner
Anonym
«
Odpověď #2 v:
12. Únor 2009, 10:09 »
Telefon se mi neloupe, lec nechapu, proc se kryty vubec touhle metodu (barveny) delaj a proc se nepouzije probarveny plast. Uvital bych kryt nebarveny cerny. Osoupany kryt nevadi, horsi je pokud pres poskrabany sklicko neni videt na displej.
uložena
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: W902 (W810,R520m)
«
Odpověď #3 v:
12. Únor 2009, 10:43 »
No,ja za sebe muzu rict,ze opravdovy fanda mobilu,zde na Semanii to plati obzvlast-si sveho mazlika hycka a opravdu potom po par dnech uzivani vadi,ze se loupe barva. Samozrejme to ve funkcnosti nevadi,telefon je na to,aby se pouzival. Ale kolikrat vidim,v jakem stavu maji telefony nekteri mi znami a jak se k nemu chovaji,tak se divim,ze jim jeste hrne.Nekdy ty stroje za 1500 a mene penez,ktere maji mi znami, se mi opravdu chteji nekdy nazvat odolne. Totez by melo platit o outdoorove 702. Kdyz si vemu,co semnou zazila stara dobra W810,ktera nemela ani naznak mit v nazvu odolny,a jak po dvou a pul letech vypada dnes-jako nova-ale presto vykoupana na vode,zmokla,zasnezena v Alpach,vyvalena po asfaltu kdyz vypadla z brasny na kole,tak se nestastnym fandum kterym se loupe barva opravdu nedivim,ze jsou zklamani a ze se opravdu boji telefon nejak vyrazneji ,,outdoorove" pouzivat. Nehlede na to ,ze kdyz za to vyplaznu 7 fiku,tak chci,aby to nejakou dobu vypadlo,ze jsem opravdu fanda SE. Jak to pak vypada,kdyz vytahnu tyden stary mobil pred kamosema a je zedreny? To si pak v klidu muzuo rict-,,Podivej se na Semaniaka. Kazdy den je na Semanii a uz ma doskrabany telefon". Tak to si myslim,ze toto opravdu neni dobra vizitka ani pro SE ani pro jeho uzivatele. Ale tot jen muj nazor.T.
«
Poslední úprava: 12. Únor 2009, 10:45 od Tonanek
»
uložena
TONY
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
Telefon: LG G7
«
Odpověď #4 v:
12. Únor 2009, 11:33 »
Ja to vidim tak SE si za to muze sam ze nazval tento telefon odolnym, cetl jsem ze se dokonce skrabe i displej a to je u odolneho telefonu neprijatelne, tak ze i barva se nesmi loupat, kamos pouziva blbou T650i a odolnost displeje proti skrabancum je neuveritelna, telefon se mu bezne vali v brasne s klicema uz jsem mu vynadal ale na displeji ani skrabanec.
Proto C702 vidim jako podvod a nesouhlasim s odolnosti.
Muj bratr je zednik ani nevite jak by byl sklamany kdyby se mu odolny telefon takhle sedrel, v kapsach ma bezne pisek.
uložena
Lupity
Anonym
«
Odpověď #5 v:
12. Únor 2009, 12:23 »
Zajimalo o kolik by vysla draz vyroba, kdyby telefon zpracovali o trochu kvalitneji. Ale SE je ve ztrate, takze se zaclo setrit a kde jinde setrit nez ve vyrobe, ze jo. O to vice se da pak penez do reklamy a vysledky se nepochybne dostavily, o cemz svedci, ze C702 byl v lednu 3. nejprodavanejsi foun v ER. Takze pane Cmar, klobouk dolu, odvedl jste svou praci vytecne.
Sam mam telefon mesic, barva zatim drzi i kdyz naznaky na rozich jsou, daleko vic mi vsak vadi celkove zpracovani telefonu, asi 0,3mm vule mezi stredovym paskem a kryty, celkove z nej mam takovy nejisty pocit. Vzdyt daleko levnejsi telefony jsou zpracovany daleko kvalitneji! Proste se setrilo, co dodat.
A pokud nekdo telefon na tiskovkach vytahuje z bedny s piskem .... je to k smichu, nebo k placi? Zvlast kdyz telefon ma tak genialne vyresenou krytku fotoaparatu, z pod ktere se kazda necistota dost obtizne dostava a pak spini sklicko. Je mi jasne jak by to dopadlo kdyby se tam dostalo par zrnek pisku.
Takze ano, citim se podveden.
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #6 v:
12. Únor 2009, 12:46 »
Diky za pochvalu, ted uz jen cekam na ty penize z reklamy... 7 mesicu pryc a stale nic, mozna se vyplaci az se proda posledni vyrobena C702. Do te doby nezbyva nez pracovat a studovat, ono se to cekani na vyplatu taky muze pekne natahnout.
uložena
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
12. Únor 2009, 13:04 »
Neda se nic delat. Proste Joza mel kliku na bezchybny kousek. Psal to uz v jinem vlakne. Proto ta chvala,hosi. Nedivte se. Tady prece vubec neslo o reklamu ale o nazory ostatnich uzivatelu. At uz spokojenych nebo zklamanych. T.
uložena
TONY
PeÂťas
Uzivatel
Telefon: C702
«
Odpověď #8 v:
12. Únor 2009, 17:06 »
Ja jsem po funkcni strance s telefonem nadmiru spokojen, ale zpracovani krytu je opravdu dost podprumerne a verim, ze mnoha lidem to kazi radost. Jak jiz bylo receno, mnohem levnejsi i mene ambicioznejsi telefony pusobi robustnejsim a solidnejsim dojmem. Nepresne slicovani dilu a vrzani krytu baterie na jistote pouzivani opravdu neprida. K telefonu se chovam jak k mazlikovi a outdoorovy dojem ve me opravdu nevyvolava, nedej boze abych ho treba pripnul dodavanou karabinou k batohu a nechal volne plapolat, to ani omylem
uložena
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
12. Únor 2009, 17:15 »
Tak nejak jsem to myslel v prvnim prispevku. .T.
uložena
TONY
Kitovec
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: C702 Cool Cyan
«
Odpověď #10 v:
12. Únor 2009, 17:39 »
Jo, po funkcni strance je ten telefon super. Ale nejvetsi sunt, jaky jsem kdy videl je kryt. Mam jeste dvou starou K300i a ani ona nevrze skoro po 3 letech tak, jak C702 ani ne po pul roce. Barva se soupe, zadni kryt se prohyba tak silne, ze nemam vubec jistotu pri drzeni, natoz psani SMS...! Pak taky ten stredovy pasek s napisem GPS je prohybatelny a jaksi divne nakloneny. Ne, za 6000 to pro me neni co se tyce zpracovani vubec dobra koupe...
uložena
I love my Sony Ericsson C702 Cool Cyan
Snekac
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #11 v:
12. Únor 2009, 18:57 »
Uživatel: Tonanek 12. Únor 2009, 10:43
No,ja za sebe muzu rict,ze opravdovy fanda mobilu,zde na Semanii to plati obzvlast-si sveho mazlika hycka a opravdu potom po par dnech uzivani vadi,ze se loupe barva. Samozrejme to ve funkcnosti nevadi,telefon je na to,aby se pouzival. Ale kolikrat vidim,v jakem stavu maji telefony nekteri mi znami a jak se k nemu chovaji,tak se divim,ze jim jeste hrne.Nekdy ty stroje za 1500 a mene penez,ktere maji mi znami, se mi opravdu chteji nekdy nazvat odolne. Totez by melo platit o outdoorove 702. Kdyz si vemu,co semnou zazila stara dobra W810,ktera nemela ani naznak mit v nazvu odolny,a jak po dvou a pul letech vypada dnes-jako nova-ale presto vykoupana na vode,zmokla,zasnezena v Alpach,vyvalena po asfaltu kdyz vypadla z brasny na kole,tak se nestastnym fandum kterym se loupe barva opravdu nedivim,ze jsou zklamani a ze se opravdu boji telefon nejak vyrazneji ,,outdoorove" pouzivat. Nehlede na to ,ze kdyz za to vyplaznu 7 fiku,tak chci,aby to nejakou dobu vypadlo,ze jsem opravdu fanda SE. Jak to pak vypada,kdyz vytahnu tyden stary mobil pred kamosema a je zedreny? To si pak v klidu muzuo rict-,,Podivej se na Semaniaka. Kazdy den je na Semanii a uz ma doskrabany telefon". Tak to si myslim,ze toto opravdu neni dobra vizitka ani pro SE ani pro jeho uzivatele. Ale tot jen muj nazor.T.
Podpisuji, krasne vystizeno.
Nejde preci o funkcnost, ale telefon za 6 a pul tisice a po par tydnech se mu sedre barva? No kde to jsme... Kdyby to bylo po pul roce tak budu nastvany ale pochopim to, ale takhle urcite ne. Jsou telefony za tisic, ktery maj mnohokrat kvalitnejsi povrch.
Vrzajici kryt mi prijde jako pohroma, kvuli tomu sla z domu K770, bohuzel i C702 ma tento problem, coz me stve opravdu hodne
No... Mam Nokii E51 a ta je naprosto bezchybna, skoda ze na ni neni logo SE :/
uložena
bedka
Uzivatel
Telefon: SE C 702, SE T 700
«
Odpověď #12 v:
12. Únor 2009, 22:11 »
Plne s vami souhlasim. Jiz 10 let pouzivam vyhradne Ericssony, resp. Sony Ericsson. jsou mi prijemne, proste je mam rad. Na podzim jsem vymenil K 600i ktery jsem mel 2 roky za T 700. To jsem si ale moc radosti neudelal. Telefon je jiz tak maly a tenky, ze se spatne drzi a nekolikrat mi i vyklouzl z ruky. Co se tyka funkci byl perfektni, ale velkou nevyhodou je slaby zvuk pri zvoneni, v kapse neni prakticky slyset. I vybrace jsou podstatne slabsi, nez je u SE zvykem. A tak sel T700 po 3 mesicich do sveta. Po dukladnem zvazovani vyhral C 702. A nyni po 3 mesicich seznamovani musim rict, ze jsem zvolil dobre. Radio funguje velmi dobre, ma i slusnou citlivost na slabsi stanice. Ostatni funkce velmi dobre, pouze GPS zatim nic moc (mozna jsem zmlsany Garminem 660, ktery mam v aute). Takze i ja musim rict, ze stredne narocny uzivatel si C 702 zamiluje. Jedinou vadou je stribrna barva na rozich. Skutecne se nezadrzitelne straci. Vyresil jsem to po kutilsku. Koupil jsem opravny lak na mealizu, (vypada jako lak na nehty) nejlepe odpovida odstin Ford. A kdyz uz jsou rohy hnusne odrene, tak je proste steteckem pretru. Takze ode me pro C 702 pochvala.
uložena
spratek
Uzivatel
Telefon: C702
«
Odpověď #13 v:
13. Únor 2009, 09:41 »
muzes hodit foto tech rohu? taky me to napadlo ale mam obavy pokud se netrefi presne stejny odstin napacha to vic skody nez uzitku. Setreni laku je v pohode tolerovatelne zatimco fleky po pretreni muzou vypadat dost neprirozene
uložena
Radek178
Uzivatel
«
Odpověď #14 v:
13. Únor 2009, 16:48 »
Uživatel: Jozef Cmar 12. Únor 2009, 09:26
Jak vetsina z vas vi, spousta kusu C702 ma problemy s loupanim barev (aÂť uz vetsim, ci mensim). Mnoho lidi to bere jako podvod od vyrobce, ktery prece inzeroval odolny telefon (specifikace IP54). Nejakou dobu jsem stravil procitanim for a zjistil, ze ackoliv s loupanim barev ma problemy mnoho lidi, ze by se telefon jakkoliv porouchal a prestal byt funkcni ale nepotkalo snad nikoho. Osobne je pro me mnohem dulezitejsi funkcni odolnost, tedy ze kdyz se s telefonem neco stane, dal bude fungovat. To, ze casem nemusi vypadat jako novy mi moc nevadi. Zajimalo by me ale, jak se na tuto otazku divate vy ostatni? Myslite si, ze kdyz je C702 odolny telefon, znamena to, ze se mu nemohou loupat barvy? Pokud to obratim, kdyz se nejakemu telefony barvy neloupou, stava se tim z nej odolny telefon? Pravdepodobne vetsina zdejsich uzivatelu vi, ze mam C702 rad a vyhovuje mi, zajimal by me ale nazor vice lidi na tuto problematiku. Chapu, ze kazdy by chtel mit telefon jako novy, ale omezuje nejak loupajici se barva funkcnost nebo odolnost telefonu? Ja myslim, ze nikoliv a budu rad, kdyz mi tento nazor potvrdite nebo vyvratite.
To snad nemyslis vazne? Jak muzes psat, ze mnoho lidi bere jako podvod od vyrobce, ze inzeroval odolny telefon a on odolny podle nich neni a jine, ktere se neposkrabou jsou pak odolne? Pravdepodone se ti to nelibi. Unika ti uplne zakladni pointa. Ponechme stranou privlastek
odolny
. Je uplne jedno, jak to vyrobce myslel a podle vseho je
tento
telefon
mene odolny
, nez uplne bezny telefon, neoznaceny nazvem odolny. Tak k veci.
Neni vubec bezne
(ani u telefonu neoznaceneho jako odolny), aby se po
par dnech nebo tydnech, ale ani po par mesicich zacala loupat barva
. Zaruka je 2 roky a tohle za tak kratkou dobu nikdo normalni (ne servisaci), nemuze povazovat za bezne opotrebeni. Kdyz si kupuju pomerne drahou vec (ano vim, uz to stoji min nez cca 7.t, co to stalo na zacatku), tak ocekavam nejen ze bude fungovat, ale take to, ze bude alespon nejakou dobu nejak vypadat-taky proto jsem si ji kupoval. Dnes jsme v dobe, kdy si veci kupujeme i kvuli vzhledu. Jak by se ti libilo, kdyby sis ode mne (hypoteticky jsem vyrobce aut) koupil auto, ona by se ti po tydnu jezdeni sloupala barva, ty bys prisel na reklamaci a ja bych ti rekl, ze jsi auto pouzival a je to zpusobeno beznym pouzivanim a ze ti prece jezdi, volant zataci a kola se toci, tak co chces vic a ze se ti loupe barva? Vzdyt je to prece jedno, pane, vemte si, ze trabanty byly z plastu a vy mate pozinkovany plech. No a u jinych vyrobcu aut by si lidi stale uzivali sve zaplacene barvy na svych autech, ktera se neloupe.
Chapes tu logiku? Umyslne jsem zvolil nesmysl s Trabosem.
Zpet k telefonum. Beru nejake mensi osoupani treba po roce, ale po tak kratke dobe, o ktere spousta lidi pise, je to neprijatelne a SE by se k tomu mel postavit solidnej a nekterym
nezamitat reklamace
(jak jsem cetl ve foru), poskodi si tak jmeno. Mel by si priznat, ze proste
vyrobil smejda
a je uplne jedno, ze pry na tom tvym primo zazracnym kousku to nedela (dej sem fotky). Dela to spouste dalsich. Ja uz cca 4 roky pouzivam vyhradne SE (vzdy mam minimalne 3 tel, najednou-bohuzel musim) a chtel jsem pokracovat dal a koupit si prave c702, ale po precteni toho, co to uzivatelum dela, do ni urcite nepujdu a musim bohuzel k Nokii, protoze momentalne SE nema pro me co nabidnout. C902 nechci, taky se loupe a pokud bych dal cca 24000 za 3 telefony, ktery by se mne kdyz to prezenu do mesice oloupaly, tak bych vrazdil (predem rikam, ze nezadam o rady co si mam koupit). Uz v lete jsem si koupil K770 a vadi mne, ze na displeji neni nic videt, pokud je nepouzivany, ale smiril jsem se s tim. S timto se ale nesmirim. Muj cca 4 roky stary k750 pouziva synovec, kteremu jsem ho pred cca 2 rokama dal. Je mu 7 let a k telefonu se nechova moc kamaradsky a tel. je mimo skrabancu od sutru nebo asfaltu stale ve vynikajicim stavu, i barva. Jen na rozcich je mirne osoupana, ale to po tech letech beru. U te
K770 neni
po skoro 8 mesicich na
stribrne barve
(psal jsi to tusim nekde ty, ze se asi stribrna loupe) nikde ani viditelny skrabanecek a ani osoupana hrana nebo rozek. Chovam se k telefonum slusne, ale riskovat s c702 nebudu.
Libilo by se ti koupit si treba cervenou bundu a po par vypranich z ni mit bilou? Prodejce by ti rekl, ze je to pouzivanim. Ale to je lez, ty sis prave koupil tu cervenou, protoze jsi ji chtel. Kdybys chtel bilou, tak sis ji mohl koupit rovnou. A tak bych mohl prirovnavat stale dal a dal.
Zaver je jasny.
C702 se jasne loupe
, nenaslo by se tolik lidi po forech i zahranicnich, kde se o tom mluvi. SE by mel rict, udelali jsme
smejda
a menime kryty
v zaruce bezplatne
nebo rovnou vyrobit kryty nove a lepsi, ale to je jasne a logicke, ze se asi nestane. To jim za zle nemam.
Necekal jsem, ze se tak dlouze rozepisu, ale nadzvedl me ten tvuj prispevek. Pusobi to na me tak, ze se snazis c702 hajit, z jakych duvodu si ale neodvazim odhadnout.
«
Poslední úprava: 13. Únor 2009, 17:03 od Radek178
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
...
5
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada C
|
C702
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.