SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 18:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chytry nebo hloupy? Aneb chytry clovek si koupi chytry nebo hloupy telefon?
Anketa
Otázka: Preferujete chytre nebo hloupe telefony?
Bez OS ani ranu - 14 (28%)
Rozhoduji funkce, ne OS - 18 (36%)
Rozhoduje pomer cena/vykon, ne OS - 12 (24%)
Rozhoduje design - 2 (4%)
Rozhodne hloupy - 4 (8%)
Celkem hlasů: 41

Strana: 1 ... 4 5 [6] 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Chytry nebo hloupy? Aneb chytry clovek si koupi chytry nebo hloupy telefon?  (Zobrazeno 29910 x)
Sasakr
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #75 v: 21. Září 2010, 21:57 »

Ganimed: Vim o ni...jenze dnes uz je to zase nepouzitelny telefon. Nicmene tu bych si vzal do parady, neobjevuje se na srazech?
uložena

Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #76 v: 22. Září 2010, 04:48 »

Sas

no osobne jsem ji uz dlouho nevidel, a ani na zadnym srazu, to spise se zeptat starsich moderatoru, nebo uzivatelu kdy ten telefon byl viden naposled. Snad ho ma jeste nekdo doma.

Anawarr
Jako zastupce hloupych telefonu jsi vybral spatne vozidlo. Chtelo by to neco dnesniho s retro dezignem. Nezapomen ze se ty telefony porad pouzivaji a starsi cast populace az na nektere vyjimky nic jineho nikdy ani pouzivat nebude. Oni instalovani programu a hrani si se systemem nikdy nepochopi.

Ps: vedle mercedesa bych stavel novou retro volhu, tu starou s kulatym cumakem a jelinkem na kapote mel tata jak jsem byl jeste spunt (dokonce 2 a ne jednu)
« Poslední úprava: 22. Září 2010, 04:50 od Ganimed » uložena

anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #77 v: 22. Září 2010, 11:22 »

OT: je to v tlachani, tak snad muzu...

Ganimed: s tou starsi generaci, jsi me fakt rozesmal. Kolik
 si myslis, ze mi je roku?
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #78 v: 22. Září 2010, 12:32 »

kolik ti je to opravdu nevim neni hezke urcovat neci vek na zaklade jeho vyjadrovani nebo psani (toto delaji jen na mobilmanii tudiz je pro mne hodnota tamniho fora nekde jinde)

Moje mama moznosti Os nevyuzije prave proto jsou hloupe telefony potreba, nerikam ze by s mobilem neumela, hodne veci jsem ji naucil, ale ona nechce google earrth nebo dokonalou synchronizaci, facebook taky nechce ani twiter ani icq, zajima ji jen volani, sms, mms, husba, foceni
« Poslední úprava: 22. Září 2010, 12:38 od Ganimed » uložena

LukeD
Uzivatel
Telefon: W995, K750i, T610i

Zobrazit profil
« Odpověď #79 v: 22. Září 2010, 20:05 »

Muze mi nekdo, krucinal, vysvetlit, proc porad skoro vsichni chlapi vsechno prirovnavaji k autum? To je jako nejaka novodoba uchylka? Cool

anawarr: Navic jsi s tim svym prirovnanim vedle jak ta jedle. Kdyz uz tedy pristoupim na to stupidni motoristicke prirovnani, tak uz bych mluvil o "chytrem" telefonu jako o automobilu obecne, a o "hloupem" telefonu jako o motocyklu. Je mezi nimi mnohem vetsi rozdil, nez mezi jednotlivymi znackami aut. Zvlaste pak pokud budeme srovnavat pouze ty moderni dotykove s klasickou klavesnici u hloupych (jasne, najdou se hybridy, ale ty existuji vzdy a vsude).

Jinymi slovy, mluvit o hloupem telefonu jako o pravekem a prekonanem nastroji nehodnem pouzivani (nebo o petrolejce - mimochodem, i ta se dnes stale jeste pouziva) mi prijde asi natolik moudre, jako kdyby nekdo v dobe vynalezu automobilu zacal vykrikovat, ze to ma bicykl spocitane, a ze ho behem nasledujicich par let uz nikdo pouzivat nebude, resp. ze vsichni zacnou jezdit pouze autem..
uložena

Sony CMD-J6 -> Ericsson R520m & T65 -> Sony Ericsson T610i -> K750i -> W995 (jo, je to kus historie)
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #80 v: 22. Září 2010, 21:35 »

luked: tak jinak. znal jsem jednoho, co ti byl podobny a poradil philipsu, aby v cechach postavil tovarnu na vyrobu crt obrazovek. ze pry nikdy lcd panely, ani plasmove obrazovky nemohou konkurovat kvalitnimu obrazu crt. .................a vis, kde je dnes? Mrknutí

je to lepsi, nez o autech? Grin
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #81 v: 22. Září 2010, 21:47 »

porad ale bude existovat elektronika bez OS,vcetne mobilu-to by casem mel mit i klicek od toho mercedesu OS.
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #82 v: 23. Září 2010, 04:39 »

v pripade philipsu to byla spise chyba jednotlivce nez celosvetovy fakt. V te dobe vsichni uz davno vedeli ze Lcd budoucnost maji philips ale ne.

Navic se to opet takto srovnat neda zatim co televizi s tlustostenou obrazovkou jsem v obchodech nevidel uz dlouho, hloupych mobilu je pozehnane dokonce se snazi i prizpusobit.
uložena

anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #83 v: 23. Září 2010, 06:02 »

jj, jenze crt televize se vyrabely 50 let. nikdy jsem nerikal, ze od zitrku uz nebude zadny "hloupy" telefon.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #84 v: 23. Září 2010, 07:49 »

Panove, chlapci, pionyri, kamaradi. Uprimne Vam zavidim, ze mate tolik casu za zdejsi debatu...  Mrknutí
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #85 v: 23. Září 2010, 12:48 »

neboj je to tlachani, a nic spatneho se tu nedeje, (bodejÂť by jo, pod pohruskou bananu jsou vsichni jako pipinky) tak doufam ze to tak taky zustane
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #86 v: 23. Září 2010, 12:59 »

uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #87 v: 23. Září 2010, 20:19 »

(bodejÂť by jo, pod pohruskou bananu jsou vsichni jako pipinky)

vy tu rozdavate banany? no ty ja nejim, tak jdu na androidforum. treba se jeste nekdy k SE vratim...

good luck
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #88 v: 24. Září 2010, 06:18 »

Ta pohruska bananu je schvalne napsana takto?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
mizzou
Uzivatel
Telefon: C905, W995, Vivaz, Xperia X10, Xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #89 v: 18. Říjen 2010, 13:01 »

napriek tomu, ze vlastnim aj dotykovu X10 (inak velmi dobra na hranie sa po veceroch ked sa mi nechce vytahovat MacBook) najradsej v beznom zivote vlacim hlupe telefony, C905 a mojho oblubenca W980, kde aj potme naslepo na 100% natukam co potrebujem a zvladam to jednou rukou, mrzi ma ze SE upusta od dobre vybavenej "hlupej" klasiky" a este viac ma mrzi, ze ani by nemusel moc vymyslat, stacilo by par modelov urcenych pre japonsky trh posunut aj nam europanom, napr. pre rok 2011 avizuje elegantne vecko v designovom style X10 - Urbano Mond s displajom 3,2" a fotakom 8,1 Mpx / CMOS s bleskom, autofocusom, wi-fi, bluetooth, proste s tym co najviac od mobilu pozadujem a puzivam, hned by som ho prijal, mozem len snivat.... alebo taka Bravia S005 ci Cyber-shot S006 s 12,1 Mpx / CMOS fotakom, vsetko s velkymi 3,2" displejmi, skoda, verim ze by sa uchytili aj tu medzi nami
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chytry nebo hloupy? Aneb chytry clovek si koupi chytry nebo hloupy telefon?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.