SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 12:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chytry nebo hloupy? Aneb chytry clovek si koupi chytry nebo hloupy telefon?
Anketa
Otázka: Preferujete chytre nebo hloupe telefony?
Bez OS ani ranu - 14 (28%)
Rozhoduji funkce, ne OS - 18 (36%)
Rozhoduje pomer cena/vykon, ne OS - 12 (24%)
Rozhoduje design - 2 (4%)
Rozhodne hloupy - 4 (8%)
Celkem hlasů: 41

Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Chytry nebo hloupy? Aneb chytry clovek si koupi chytry nebo hloupy telefon?  (Zobrazeno 29877 x)
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 v: 19. Září 2010, 21:24 »

Ehm..trebas Samsung Jet? Hloupy telefon se specifikaci a vybavou chytreho.. jen je proste "hloupej"
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 20. Září 2010, 08:37 »

anawarr

rekni mi spise ty o nejake funkci na tvem oblibenem samsungu, vyzdvihni jich klidne vice, a pak mi rekni jestli bych si funkcne polepsil kdyz bych z hloupeho telefonu presel na chytry

je pravda ze muj telefon je uz postarsi navic moralne zastarava, velky displej je velky displej, ale mi jde o funkce, a moznosti uprav. Otazkou je ma Galaxy S neco co neznam ? Klidne natipujte nekdo nejake funkce necham se poucit jak nebudu vedet hmm.... ?
uložena

anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 20. Září 2010, 21:18 »

SGS android s podporou Google v zelezu od samsungu... 1 gh cpu s 3d akceleratorem, 512 ram, 8gb rom+ micro sdhc, superamoled kapacitni displej 4" 800x480 s tvrzenym sklem, 100% konektivita, vcetne funkce wifi hot-spotu a bluetooth 3 generace. no a software? nekonecne moznosti androidu s pristupem na android market (cca 50000 free aplk) . vcetne napr 100% hlasoveho ovladani telefonu v cestine. 100% synchronizace se sluzbami gmail nebo firemnich uctu pres Exchange.  na kterem hloupem telefonu spustis napr Google Earth? urcite mi reknes, ze je to na telefonu zbytecnost, ale pak tato diskuze ztraci smysl Mrknutí
« Poslední úprava: 20. Září 2010, 22:02 od anawarr » uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 20. Září 2010, 21:21 »

Ehm..trebas Samsung Jet? Hloupy telefon se specifikaci a vybavou chytreho.. jen je proste "hloupej"

trochu jsi zaspala dobu... primym nastupcem rok stareho samsungu jet, je samsung wave a svete div se, je s OS bada  Smajlík
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #64 v: 20. Září 2010, 21:26 »

no jo, presne jak bych cetl tve prispevky pred lety, P910, pak neco od HTC  Mrknutí
obhajoba do posledni moznosti
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 20. Září 2010, 21:31 »

no jo, presne jak bych cetl tve prispevky pred lety, P910, pak neco od HTC  Mrknutí
obhajoba do posledni moznosti

ano, akceptuji zmenu a pokrok. nezustavam u "konskeho sprezeni" nebo "petrolejky" prisi rok treba htc desire hd, nebo neco jineho. ale vim jiste, ze v pristich letech to bude s androidem
« Poslední úprava: 20. Září 2010, 21:33 od anawarr » uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #66 v: 20. Září 2010, 21:35 »

jen sem si vzpomel na tve obhajoby P910, pak htc a pak si zmiznul se SEM
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 20. Září 2010, 21:41 »

jen sem si vzpomel na tve obhajoby P910, pak htc a pak si zmiznul se SEM

to bude tim, ze od P910i mi SE nenabidl zadnou adekvatni nahradu. a rozhodne jsem nezmizel sam. na jinych forech potkavam byvale semaniaky
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #68 v: 20. Září 2010, 21:45 »

to vim taky, po P910 preslo dost lidi na htc, taky obcas nekde nekoho vidim
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 21. Září 2010, 07:10 »

anawarr

Ok budiz silny procesor je u OS potrebna vec to neni novinka stejne jako operacni pamet, 8Gb pamet se vyskytuje i u hloupych telefonu (w980), hloupe SE zvladnou taky 32Gb pametovou kartu a to je velmi stara vlastnost kterou samsung zvlada snad posledni rok co dela telefony.

S konektivitou problem nemam snad u wifi hotspotu ale to pred rokem standart nebyl. Jinak moje W995 tyto data zvlada taky. Bluetooth 3 neni jeste tak rozsireny kdyz uvazim ze vetsina lidi ma v mobilech starsi verzi tak tu rychlost bych vyuzil jen u pc. Ale to je chyba vsech vyrobcu co si mezi sebou neumi dohodnout standarty.

Nejak jsem nepochpil 3d akcelerometer to myslis jen obycejny senzor polohy a pohybu ne ? To je dnes bezna vec i u hloupych SE na W995 taky dostupna vec a celkem vyuzitelna (hrani her, ovladani prehravace, preklapeni displeje).... aaa beru zpet spatne jsem to precetl myslel jsi graficky akcelerator, to jo to je pekne ale i hloupe telefony zvladaji 3D hry, sam jich par mam ve W995

Nemyslim ze prirovnavat hloupe telefony k petrolejkam je stastne reseni, protoze se jeste porad vyrabeji stejne jako ty chytre.
« Poslední úprava: 21. Září 2010, 09:52 od Ganimed » uložena

v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #70 v: 21. Září 2010, 11:10 »

Na standardu se ohledne BT AFAIK dohodli, jen se to nekterym zatim nechce implementovat.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 21. Září 2010, 12:37 »

jo asi spatna dohoda, vykonat onen cin to je splnena dohoda a ne jen o necem bezcilne plkat, a pak skutek utek.
uložena

Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 21. Září 2010, 15:57 »

aaa beru zpet spatne jsem to precetl myslel jsi graficky akcelerator, to jo to je pekne ale i hloupe telefony zvladaji 3D hry, sam jich par mam ve W995
To je sice pekne, ale smutne je, ze se SE od dob K800 ve vykonu v 3D nehnul. Bohuzel spousta her se seka a ja bych v roce 2010 chtel hrat hry z roku 2005 plynule. Kdyby SE nabidl hloupy model s akceleratorem grafiky, jdu do nej.
uložena

Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 21. Září 2010, 16:44 »

Sas

Asi te to nepotesi ale v hlave mam jednu hodne starou informaci, ktera ti sice nepomuze, ale neni spatne to vedet. Hloupy mobil u SE s grafickym cipem existuje nebo spise existoval protoze uz se hodne dlouho neprodava je to W900i
uložena

anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 21. Září 2010, 20:13 »

no v podstate jsi popsal presne, co jsem naznacil. proc svitit vybojkami, kdyz i u petrolejky se da cist Mrknutí

predstav si dalnici, kde jede v pravem pruhu trabant a vedle neho ho v levem pruhu predjizdi mercedes. ....da se to podat i tak, ze obe auta jedou stejnym smerem. jenze v tom mercedesu muzes jet stejne rychle, jako v trabantu, ale v trabantu nemuzes jet rychle jako v mercedesu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chytry nebo hloupy? Aneb chytry clovek si koupi chytry nebo hloupy telefon?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.061 sekund, 21 dotazů.