SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 14:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vodafonska W705 - cili W715
Strana: 1 ... 3 4 [5]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vodafonska W705 - cili W715  (Zobrazeno 25925 x)
321654
Anonym
« Odpověď #60 v: 27. Srpen 2009, 22:45 »

je v tom takovej rozdil, proste si sezene potrebny soubory a jednoduse prez a2uploader preflashuje

proste to skus a uvidis, v pripade potizi ti SEUS pomuze
« Poslední úprava: 27. Srpen 2009, 22:46 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw† » uložena
vavro
Uzivatel
Telefon: SE W715

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 29. Srpen 2009, 19:32 »

Muj predchozi dotaz :
Cituji
mam tento telefon asi mesic a zatim jsem naprosto spokojenej , ale prestala mi najednou fungovat wifi, nevite nekdo cim by to mohlo byt??
Zacalo se to zhorsovat postupne, nejprve to site naslo, ale neslo se pripojit.Do nekonecna se to pripojovalo.
Ted, kdyz wifi zapnu , zacne to do nekonecna hledat ( kdyz to jelo, hledalo to asi 10 s a potom to bud vyhodilo site, nebo mi reklo ze zadny nejsou) a stejnak nic nenajde.

Stahuju do mobilu bezne prilohy od emailu a surfuju po internetu, mohl by se dostat do mobilu nejakej vir, kterej by tenhle na 100% softwerovej problem zpusobil??

Prosim o radu cim to je a jak to opravit pls.

Zkusil jsem obnovit nastaveni, ale problem je tady stale.Mam zalohovat telefon a obnovit vse?Huh
nebo mam zajit na reklamaci, co myslite???
diky predem Smajlík
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #62 v: 30. Srpen 2009, 02:40 »

vsechno zalohuj pak new soft prez seus, jak nepomuze reklamuj
uložena
vavro
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 30. Srpen 2009, 08:11 »

To †ObSCurΣ ScarΣcrOw†:
nemohl by si to prosim popsat podrobneji, nebo spis pro uplneho amatera Undecided  Smajlík
Zalohovat neni problem, v tom se orientuju Smajlík co to znamena SEUS, to je nejakej web, kde stahnu celej soft mobilu??
diky Smajlík
« Poslední úprava: 30. Srpen 2009, 08:13 od vavro » uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #64 v: 30. Srpen 2009, 08:38 »

SEUS je program... viz http://www.google.cz/search?q=SEUS&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a
Jinak zalohu je potreba udelat i v pripade reklamace.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
vavro
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 30. Srpen 2009, 09:55 »

Ok vrhnu se tedy na ten SEUS.
mam predtim zkusit obnovit vse?? nebo se mam rovnou vrhnout na ten SEUS.

EDIT:   Tim programem SEUS je mysleno update service?? 
TOTO:
http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/c902?lc=cs&cc=cz

PS: omlouvam se vsem ze se tak blbe na vsechno ptam
« Poslední úprava: 30. Srpen 2009, 10:21 od vavro » uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #66 v: 30. Srpen 2009, 10:38 »

Obnovou do tovarniho nastaveni pred SEUSem nic nezkazis. Doporucuje se to minimalne pri flashovani mainu pomoci neoficialnich nastroju. Nevim, jak u SEUSu, snad to neni potreba, ale stejne tim moc casu neztratis.
Pokud myslis obnovu do tovarniho nastaveni namisto SEUSu, tak to by taky mohlo pomoct, ale precejen SEUS udela o neco vic.
Jo, SEUS je Sony Ericsson Update Service.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
vavro
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 30. Srpen 2009, 11:18 »

Tak jsem to udelal pomoci SEUSU  rovnou s novou verzi a vse je zase ok  Smajlík Cool Smajlík Wifi jede, zalohovany jsem mel vse a telefon ted jede se vsim vsudy jako pred tou chybou. Opet NADHERA .
Dekuju moc za pomoc
uložena
Vewehr
Anonym
« Odpověď #68 v: 17. Listopad 2009, 13:50 »

Zdar,

dost o W715 telefonu uvazuju, ale par stiznosti na mechanickou stranku founu (hlavne vysouvani) se uz objevilo. Mate nekdo zkusenosti, co to udela po par mesicich poradneho uzivani?

BTW, nekde jsem zachytil zpravu o nemoznosti foun hned po vypnuti opet zapnout. Netusite, co to je?

Dik.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #69 v: 17. Listopad 2009, 13:57 »

pouzivam ho uz nejaky mesic (servisni) a stale bez chyb. nejaka vule v mechanizmu (podle mne miniaturni) je, ale bez te to asi nejde. pokud by to bylo natesno, byl by urcite problem s vysouvanim.
BTW ktery mobil jde zapnout hned po vypnuti ? u kazdeho je nejaka prodleva (sekundy)
uložena
Vewehr
Anonym
« Odpověď #70 v: 17. Listopad 2009, 14:33 »

Prislo mi, ze je to nejak dlouho ci co. Diky za echo. Asi je rozhodnuto. Potrebuju nahradit sveho starecka S55 Cool. Po 6.5 letech uz si zasluhuje duchod. Na tabor, vodu, etc. bude jeste dobry. Je to tak citlivy manazer, ze jsem s nim mlatil o zem, tahal ho vsude, dvakrat z nej VYLEVAL vodu a slape porad OK. I baterka je puvodni Cheesy. Jen klavesa "2" mi upadla a musim strkat palec do diry Mrknutí. Doba ale pokrocila a W715 ma vsechno, co potrebuju (vcetne dobre ceny).
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vodafonska W705 - cili W715
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 15 dotazů.