SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Květen 2025, 17:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i prichozi hovory
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W800i prichozi hovory  (Zobrazeno 2566 x)
xvesj106
Anonym
« v: 13. Září 2005, 19:12 »

Ahoj chtel jsem se zeptat kde lze nastavit nabidku pri prichozim hovoru. Jedna se o to kdyz me nekdo vola tak se misto jmena a cisla objevi nabidka s prijmout, odmitnout a prijmout a pokracovat. Nezobrazuje to ani foto prichoziho, ktery mam ulozeny. to se zobrazi az hovor prijmu,kde se to da nastavit, aby to bylo normalni a ukazovalo to jen cislo nebo jmeno a hovor jsem mohl prijmout funkcni klavesou v levo. Diky za pomoc
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Září 2005, 09:12 »

Co to ma bejt? Tak tohle jsem nejak nepobral. Normalne kdyz ti nekdo vola, tak bys tam mel mit oranzovej ramecek. v nem jmeno, cislo a pokud mas prirazenou fotku, tak i jeho xicht a pod tim prijmout a odmitnout. Nic jinyho se podle me ani nikde nastavit neda a nebo ses kouzelnik...
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #2 v: 15. Září 2005, 10:22 »

Co to ma bejt? Tak tohle jsem nejak nepobral. Normalne kdyz ti nekdo vola, tak bys tam mel mit oranzovej ramecek. v nem jmeno, cislo a pokud mas prirazenou fotku, tak i jeho xicht a pod tim prijmout a odmitnout. Nic jinyho se podle me ani nikde nastavit neda a nebo ses kouzelnik...

Ver mi, ze neni kouzelnik  Shocked. Eas od casu se mi to tez stava. Misto obrazku u kontaktu mas onu vyse uvedenou 3-nabidku... Zkusim dnes novej soft od Filipa a uvidime, zda to zmizi...  Mrknutí
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Září 2005, 10:39 »

Divny. Me se to jeste nestalo... uk Âťuk Âťuk (radsi to zaklepat Mrknutí)
uložena

MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 15. Září 2005, 17:11 »

Taky jsem se s tim jeste nesetkal... Fotky se zobrazuji naprosto korektne, zadnou nabidku jsem zatim nevidel...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Sportak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 15. Září 2005, 17:20 »

Taktez potvrzuji.JesÂťe se me to nestalo ani na predeslem,ani na soucasnem Dcku a to je pouzivam 2,5 mesice.Pouze pokud jsem mel jmena dvakrat  po spatne sinchronizaci s outlokem tak to nezobrazpvalo fotky ani nehralo melodie prirazene ke jmenum.
uložena

Sony ericsson Xperie8
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i prichozi hovory
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.