SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
19. Březen 2025, 19:17
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Tuning
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Nove menu pro C702
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: Nove menu pro C702 (Zobrazeno 6090 x)
Joza
Anonym
Nove menu pro C702
«
v:
01. Únor 2009, 12:58 »
Po uprave W902 zde prinasim upravene menu.ml vcetne ikon i pro C702. Tentokrat je zmena vzhledu ikon jedinou upravou, se kterou se v menu setkate, jinak vsechny funkce jsou na svem miste, nic neni odebrano. Menu.ml vcetne ikon zkopirujte pomoci A2Uplouderu do slozky TPA/Preset/System/Menu
Pokud si samy chcete zmenit ikony za jine, staci kdyz misto mnou pouzitych ikon, ktere se v balicku nachazi, je nahradite za jine, pojmenovane samozrejme stejne, jako v mem pripade, tedy pro kazdou ikonu v menu dva obrazky (klidne totozne) spravne pojmenovane, tedy pro prvni ikonu v menu zkopirujete obrazky s nazvy 1.png a 13.png, pro druhou ikonu v menu dva obrazky s nazvy 2.png a 14.png atd.
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3682
uložena
Joza
Anonym
Re: Nove menu pro C702
«
Odpověď #1 v:
01. Únor 2009, 15:16 »
A pridam jeste jedno menu pro C702, tentokrat v cerne barve a s mnohem vetsim stupnem uprav
V menu maji ikony postupne funkce: Hry, Aplikace, Aktivace Bluetooth, spravce souboru, Zpravy (odstraneny veci jako emailovy klient a moji pratele
), Media, Sluzby GPS (odstraneny Google Maps a Wayfinder), Svetlo, Budiky, Zaznam hovoru, Kalendar (upraveny o veci, co jsou primo v menu plus oddelana syncchronizace) a Nastaveni (beze zmen). Pokud chcete takto upravene menu vyzkouset, staci cely obsah slozky zkopirovat pres A2uplouder do TPA/Preset/System/Menu, naprosto stejne jako v prvnim prispevku. Stejne tak i zde muzete moje ikony vymenit za vlastni - lepsi
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3684
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #2 v:
19. Červenec 2009, 00:22 »
Po delsi dobe jsem obmenil svoje menu v C702. Zmena je tak trosku vynucena, stale vice jsem totiz pouzival organizacni funkce, naopak aplikace (byÂť jich mam nyni nainstalovanych vice) vyuzivam spise sporadicky, tudiz jsem planovane ikony aplikaci primo v menu smetl ze stolu. V menu jsou postupne tyto funkce: stopky, kontakty, zaznam zvuku, media, kalendar, spravce souboru, budiky, odeslane zpravy, informace o stavu GPS, moje zarizeni (Bluetooth), radio a ukoly. Jak je videt, ztelefonu respektive z menu je opet odstraneno uplne vse co nepouzivam, menu je tak velmi prehledne a rychle. Jak vypadaji ikony v telefonu si muzete prohlednout na obrazcich na konci prispevku. Cely balicek ikon vcetne menu.ml muzete stahovat zde:
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3962
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #3 v:
19. Červenec 2009, 10:39 »
Na prani uzivatele japaja jsem upravil sve Integrale menu pro C702 ( vice zde:
http://semania.cz/menu-me-c702-nezustal-kamen-na-kameni.html
). Misto jasu (ikony cislo 11) je tak nyni kompletni slozka nastaveni s peti zalozkami presne tak, jak se standardne nachazi v telefonech Sony Ericsson. Vzhled ikon a cely zbytek menu zustal nezmeneny. Balicek ikon vcetne menu.ml muzete stahovat zde:
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3963
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #4 v:
30. Srpen 2009, 20:41 »
Po priblizne mesici jsem vytvoril dalsi menu pro model C702. Tentokrat jiz ale nebyla hlavnim motivem upravy touha po tom, aby mi menu sedelo co nejvice, ale holy fakt, ze jsem C702 predal svemu otci a sam docasne presedlal na C510, ktery nabizi prakticky totozne funkce a nez si poridim novy telefon, tak budu pouzivat prave C510. A jelikoz tatinek ma jine potreby nez ja, musel jsem mu udelat menu na miru.
Pod prvni ikonou se ukryva funkce svetlo, pod druhou je spravce souboru, pod tretim zaznam zvuku, nasleduje kalkulacka, ocesana nabidka zprav, galerie, informace o stavu GPS, kontakty, radio, primy vstup do hudebniho prehravace, promazane menu organizatoru a stadardni slozka nastaveni. Pokud se vam takto upravene menu libi, muzete si jej stahnout zde:
http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=4024
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Tuning
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Nove menu pro C702
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 15 dotazů.