SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 20:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uvod do teto sekce
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Uvod do teto sekce  (Zobrazeno 6842 x)
Joza
Anonym
« v: 30. Leden 2009, 18:50 »

Ackoliv uz na SEManii jednu sekci o mobilnim tuningu mame, nakonec jsem neodolal a zalozil sekci novou, specializovanou na platformu A200 (K850i a telefony nasledujici po ni, typicky s displejem 240 x 320 pixelu a plnou podporou rychlych dat, tedy EDGE, UMTS i HSDPA). Duvodu mam pro to hned nekolik.

Predevsim stavajici sekce se stala velmi neprehlednou (na tomto miste je treba si priznat, ze je to i moje chyba, jelikoz forum mam na starost a odpovidam za poradek na nem sefredaktorovi SEManie Smajlík, na svou obranu ale podotknu, ze jsem se do tuningu nikdy nehrnul a vzhledem ktehdejsimu vlastnictvi M600i ani nemel na cem upravy zkouset) a najit zde nejaky kloudny navod bylo takrka nemozne... Tenkrat mi prislo mnohem jednodussi smerovat zajemce na se-tuning, kde se teto problematice preci jen venuji vice. S prichodem nove platformy navic tuning ustal (nebylo v domacich podminkach cim tunit), proto jsem o nove sekci nijak neuvazoval. Nyni uz ale cas velmi pokrocil a na trhu je spousta telefonu na platforme A200, navic se objevila moznost v domacich podminkach upravovat telefony.

Kdyz se k tomu pripocte fakt, ze nyni vlastnim C702, ktera je na tuning velmi vhodna a umoznuje mi vetsinu veci zkouset, je situace jina nez drive. Navic muj verny souputnik a tester snad vseho, co lze se Sony Ericssony delat, VaRo poridil W902, tudiz mam jistotu, ze sem i od nej bude stabilne proudit priliv novych myslenek a napadu.

Verim, ze se vam nova sekce bude libit, budu se tady hned od zacatku snazit udrzet poradek, aby vse bylo dostupne a snadno vyhledatelne. Brzy snad dame dokupy dostatek ruznych navodu, kazdeho zajima nebo si chce upravit neco jineho. Takze vzhuru do uprav a pokud se nahodou nekdy neco nepovede, nepanikarte Smajlík Pokud nepomuze fullflash pres SEUS II, jeste vzdy je sance na pomoc u Philipa. Joza

PS: pokud sem budete davat vlastni soubory na tuning, snazte se vzdy napsat, pro ktery telefon jsou, pokud prilozite i screeny co vlastne delaji (treba jine ikony, novy splash atd.) zlobit se urcite nebudeme.
« Poslední úprava: 30. Leden 2009, 19:33 od Jozef Cmar » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uvod do teto sekce
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 15 dotazů.