SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Květen 2025, 20:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opet fotoaparat na W800i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opet fotoaparat na W800i  (Zobrazeno 1804 x)
yaniczka
Uzivatel
Telefon: W800i

Zobrazit profil
« v: 25. Leden 2009, 22:37 »

Ahojda. Ja vim, ze se to tu uz nekolikrat resilo, ale konkretne svuj pripad jsem nikde nenasla:
Mobil byl v poradku (nespadl,nevykoupal se), jen jsem s nim intenzivne fotila a natacela, kdyz byly hodne vybite baterky. Najednou prestal fotit, coz jsem ale vyresila tak, ze jsem snizila kvalitu fotek / videa a vse zase slo (Huh?), jen jsem musela drzet tlacitko na foceni delsi dobu. Pak baterky dosly uplne a mobil se vypnul. Po naslednem nabiti vsak prestal fotit. Tlacitko na foceni funguje (kdyz jej podrzim, aktivuje se foÂťak), jen je problem, ze kdyz s nim pak chci fotit, nic se nedeje, ani se nezobrazi ten zaostrovaci ctverecek a mobil proste nefoti / nenataci. ÂŽadne jine problemy nejsou. Pameti je dost, zkousla jsem jak ukladani na kartu tak i do mobilu. Nic. Tusite nekdo, v cem je problem? Predem moc diky.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opet fotoaparat na W800i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 17 dotazů.