SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 05:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ICQ, Jabber a jini
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ICQ, Jabber a jini  (Zobrazeno 9204 x)
Tonda512
Uzivatel
Telefon: HTC TYTN

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 01. Březen 2009, 10:31 »

batman: A co napsat jakyho mas operatora? Pokud vodnika, zmen APN z Vodafone Live! na internet(pausal) - ointernet (predplacenka)
uložena
batman
Anonym
« Odpověď #16 v: 01. Březen 2009, 15:39 »

Zmenit pristupony bod som skusal ako prve. Nepomohlo.
inak Orange SK
uložena
jarda.65
Uzivatel
Telefon: XPERIA X1

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 03. Březen 2009, 08:10 »

Pouzivam na ICQ - QIP PDA Rypis´pack. Je "hezky cesky" a vlastne v nem neni co nastavovat (krome prihlaseni).
Jinak je to tu:
http://www.blog.rypi.cz/qip-pda/windows/nastaveni/
uložena
mysak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA X1i

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 03. Březen 2009, 10:15 »

Mne ty posledni verze QIPa po nalogovani padaji a taky je musim startovat otevrenym telefonu jinak pak blbne zobrazeni pri otevirani a zavirani telefonu... Zjistil sem, ze to ma spojitost s tim, ze pouzivam https /port 443/. (kvuli T-M Surf&Mail)
Ale zda se, te pokud clovek po nalogovani rychle otevre komunikacni okno s kymkoli, tak uz to nespadne a drzi to libovolne dlouho... Mrknutí
uložena

(SE T68i) -->> (SE P990i) -->> SE XPERIA X1i + MBW-150 classic Cheesy (vsechno T-M)
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 08. Červenec 2009, 23:10 »

Pigeon se mi velmi libi diky prehlednosti, moznostem a rychlemu startu, ale bohuzel nevim proc mi pri prichozi zprave zasekava treba na 10-15 vterin cely telefon. Coz pri prichodu treba 3 zprav po sobe naprosto znemozni na nejakou dobu psani zpravy napr... Nevim cim to...

Tak jsem zkousel QIP 2120 (na HTC mi valil v poho), a to mi blbne, hlavne se zasekava zobrazeni. Proste vlasnte to ani nerozjedu, i kdyz se to treba pripoji, ale pak kdyz jdu napr. do menu, tak uz zustane zobrazene obrazovka menu a na hlavni se nedostanu...

Tak nevim kde je chyba  Sad, jedu na WM6.5 momentalne...
uložena
zahi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 09. Červenec 2009, 06:16 »

Heledam nejakeho klienta, ktery by umel Skype a ICQ. O Fringu vim, ale nejak mi blbne. Zrovna ted se mi nechce ani spustit. Stale se prihlasuje a pak skoci zpet na vyber pripojeni. Jak pres GPRS, tak Wifi nejde. Uz jsem ho i preinstaloval, ale stale stejne.
Diky
uložena
Violet
Anonym
« Odpověď #21 v: 17. Červenec 2009, 22:04 »

Mne ty posledni verze QIPa po nalogovani padaji a taky je musim startovat otevrenym telefonu jinak pak blbne zobrazeni pri otevirani a zavirani telefonu... Zjistil sem, ze to ma spojitost s tim, ze pouzivam https /port 443/. (kvuli T-M Surf&Mail)
Ale zda se, te pokud clovek po nalogovani rychle otevre komunikacni okno s kymkoli, tak uz to nespadne a drzi to libovolne dlouho... Mrknutí

S tim mam taky problem. Kdykoliv se mi podari po dlouhe dobe pripojit nejakeho icq klienta a chci napsat zpravu tak se odpoji.
Co s tim? Huh Mam vodafone
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ICQ, Jabber a jini
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.