SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 23:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: oznam sms
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: oznam sms  (Zobrazeno 6044 x)
tomaz
Anonym
« v: 12. Září 2005, 12:13 »

nemate nekdo tip jak donutit tel aby mi dal vedet ze mam zmeskany hovor nebo sms? nebavi mne proad jej budit abych vedel jestli nekdo nevolal nebo nepsal. u jinych tel od se se pri zapnuti rezimu hodin zobrazuje treba pri nove sms symbol obalky. tady mam jen hodiny. tady myslim na p900, u op910 je to stejne? treba nejaky programek co by dokazal rozblikat trvale zelenou kontrolku, obcas bliknout klavesni nebo podobne.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 12. Září 2005, 12:15 »

http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,77/topic,993.0
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Září 2005, 12:21 »

bud muzes pouzit BigBen, na ktery odkazuje Miramax, nebo Sman-a, ktery ma funkci pripominani zmeskane sms/hovoru
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #3 v: 12. Září 2005, 12:22 »

novy sman v 1.4, coz je freeware, umi opakovane zvukove pripominat zmeskany hovor i sms. Co je super, umi i nastavit obdobi ze dne, kdyz ma byt pripominani aktivni, tzn. treba od 7:00 do 20:00 kazdych pet minut prehraje zvolenou melodii, upominajici na hovor nebo sms a v noci uz ne. Pouzivam k naproste spokojenosti.
A na rozdil od Big Bena, ci FrontView nevybiji tolik jako rezident baterku
« Poslední úprava: 12. Září 2005, 12:24 od MartinH » uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 12. Září 2005, 12:57 »

novy sman v 1.4, coz je freeware, umi opakovane zvukove pripominat zmeskany hovor i sms. Co je super, umi i nastavit obdobi ze dne, kdyz ma byt pripominani aktivni, tzn. treba od 7:00 do 20:00 kazdych pet minut prehraje zvolenou melodii, upominajici na hovor nebo sms a v noci uz ne. Pouzivam k naproste spokojenosti.

Technicky vzato je to samozrejme pravda,ale na druhe strane ty pekne hodiny a odbijeni proste kazda sranda neco stoji
uložena

Conrad
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 12. Září 2005, 13:10 »

Conrade Conrade, Ty a Tvoje analogove hodiny:o). Tenhle thread je ale primarne o sms reminderech........
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 12. Září 2005, 13:10 »

Technicky vzato je to samozrejme pravda,ale na druhe strane ty pekne hodiny a odbijeni proste kazda sranda neco stoji

To je otazkou priorit a ja spise uprednostnim dvojnasobnou vydrz baterie proti "peknemu odbijeni"
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 12. Září 2005, 13:30 »

To je otazkou priorit a ja spise uprednostnim dvojnasobnou vydrz baterie proti "peknemu odbijeni"

Trochu jsem si s tim hral a s jakous takou presnosti / zprumerovane 3 pokusy/ jsem zjistil pokles vydrze baterie o 52 procent pri pouzivani Front View, ale u Big Bena, o kterem je rec jen 19 % a to se mi zase vzhledem v vyhodam nezda tak zle.
Co se tyze pripominky MartinaH .vzdyÂť se to da brat i tak,ze prvotne chvalim reminder a hodiny s odbijenim beru jako tresnicku na dortu, takovou pozornost podniku takze z threadu to tolik nevybocuje.
uložena

Conrad
tomaz
Anonym
« Odpověď #8 v: 12. Září 2005, 17:58 »

smana mam, potreboval jsem spis nejake reseni bez zvuku, mam vypnuty i zvukovy oznam o nove sms, zkratka mrknout na mobil a hned videt jestli jsem neco neprosvihl. travim hodne casu se sluchatkama na usich kdy mam mobil vedle monitoru na stole. na stary mobil (T39 Smajlík jsem obcas mrknul a na tom BW displeji bylo hned videt na cem jsem.
kdyz uz je rec o spotrebe jak je na tom se spotrebou treba powerday a magic launcher?
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 12. Září 2005, 18:03 »

Mat vase problemy. Odkedy som na pecku zacal pouzivat Verichat, mail a este ako prehravac hudby tak nabijam aj tri krat denne Huh
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 12. Září 2005, 20:01 »

Mat vase problemy. Odkedy som na pecku zacal pouzivat Verichat, mail a este ako prehravac hudby tak nabijam aj tri krat denne Huh
Tak to uz je zajimavy, to by se mi doopravdy nechtelo, uz i tak me stve, ze ho musim nabijet 1x denne.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MartinH
Anonym
« Odpověď #11 v: 13. Září 2005, 06:53 »

smana mam, potreboval jsem spis nejake reseni bez zvuku, mam vypnuty i zvukovy oznam o nove sms, zkratka mrknout na mobil a hned videt jestli jsem neco neprosvihl. travim hodne casu se sluchatkama na usich kdy mam mobil vedle monitoru na stole. na stary mobil (T39 Smajlík jsem obcas mrknul a na tom BW displeji bylo hned videt na cem jsem.
kdyz uz je rec o spotrebe jak je na tom se spotrebou treba powerday a magic launcher?
powerday neznam, ale magic launcher je naprosto v pohode
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #12 v: 13. Září 2005, 14:02 »

MagicLauncher nema proc zvysovat spotrebu, protoze telefon nijak nezatezuje, tim, ze by bezel na pozadi a vykonaval nejaky proces, pouze Ti prida do horni listy ikonku, pres kterou muzes snadneji prepinat mezi aplikacemi a vykonavat dalsi funkce...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #13 v: 13. Září 2005, 14:49 »

magic launcher samozrejme na pozadi bezi. Kdyby nebezel, tak tam tu ikonku nemas, nefunkuje mapovani hotkeys v ml apod. Bezi, ale nezere:o)
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #14 v: 14. Září 2005, 10:33 »

magic launcher samozrejme na pozadi bezi. Kdyby nebezel, tak tam tu ikonku nemas, nefunkuje mapovani hotkeys v ml apod. Bezi, ale nezere:o)
Ikonku tam nemas, dokud po instalaci nerestartujes, natahuje se do systemu pomoci nejake knihovny...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: oznam sms
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 14 dotazů.