SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 10:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Praskliny na krytu XPERIE
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Praskliny na krytu XPERIE  (Zobrazeno 112793 x)
Jozef35
Anonym
« Odpověď #105 v: 24. Únor 2009, 20:23 »

Ako napisal _eXplorer_. Telefon je spotrebak. Strieborna je podÂľa mna krajsia a istotne odolnejsia proti poskriabaniu. Ei strieborna alebo cierna, aj tak skor ci neskor mi vypadne z vacku na zem ked si budem zavazovaÂť snurky na topankach  Grin
uložena
Dendas66
Anonym
« Odpověď #106 v: 25. Únor 2009, 15:09 »

je to mozna ode me hnusny ale preji ti aby ti praskla kde uz tolika lidem abys tak hloupe neplkal. ja se o ni staram vic nez dobre koupil sem si i nahradni zadni kryt-(u toho 1ho sem necekal ze to nevydrzi skoro stat ani na stole a skrabance byly na svete) objednal full body folii a stejne praska u baterky...a myslim ze lidi co xperii kupuji jsou vetsinou lidi co se o tyhle hracky umi starat nebo chces snad rict ze lide kteri telefony berou jako konicek s nema umyslne hazi o zem aby pak mohli na netu ukazovat kde vsude jim praskne?  Roll Eyes
nic takoveho jsem nerek.. ao umyslnostijsem take nemluvil..takze nezacinej narazet... vim jen ze vetsina lidi si neprizna ze sem jim neco s "necim" stalo a reknou ze to prasklo samo atd.. ano verim tomu ze nektere kusy sou vadne ale prece jen nekdo si to zavini sam.. ano zadni kov mam taky trosku poskrabane,.. ale je to prece logicke.. zakladni barvou toho kovu je podle me seda a kryt je natren na cerno proto je to trosku vic viditelne.. napr oproti stribrne varianty...
uložena
Dendas66
Anonym
« Odpověď #107 v: 25. Únor 2009, 15:12 »

Je to jen telefon... Ja mam doma obe cernou i stribrnou a stribrna je jak nova cerna ma podrapany a oloupany vstup pro stylus od nehtu, u stribrne to nejde, cerna ma sramy od prachu na stole a to az na plech u stribrne nejsou a cerna ma v kazdy roh krytu baterie prosoupany az na plech... tak mi nerikejte opak mam je pred sebou a to je stribrna starsi a po vymene zadniho a prostredniho krytu po rozlamani. Nevim na co telefon mate, ja na kazdodenni pouzivani, a na nasazovani rukavic pred pouzitim cas nemam  Mrknutí
poslendni veta je uprime dobra... me kamaradi ze skoly vzydcky vyykaji jak se xperia skrabe ze je to na ... atd.. a ja jim vzdycky reknu to same.. je to jen na praci.. navic vzhled neni az tak dulezite.. nejdulezitejsi je funkcnost a prakticnost.... oni si raci budou lestit okenou ty svoje iphony nez aby napsali rychle a bez chyb hloupou smsku...
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 28. Únor 2009, 22:58 »

Tak se konecne taky pridavam, uz jsem se lekl, ze jsem vyjimka.  Grin. Prasklina u stylusu.  Cool
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #109 v: 28. Únor 2009, 23:14 »

Po jak dlouhe dobe??Me dve Xperie jsou zatim ok(jedna z prosince a jedna z ledna)
« Poslední úprava: 01. Březen 2009, 20:38 od uiqjirka » uložena
PC
Anonym
« Odpověď #110 v: 01. Březen 2009, 20:29 »

Mam Xperii od listopadu a zadna prasklina ani se nic neloupe.. Jen jsem dneska zjistil ze mam mirne poskrabany kryt,nedat to pod svetlo ani bych si toho nevsim. Podle me je to praskani moc zvelicovane, je to smutne, z telefonu ktery driv vsichni (vidte redakce mobilmanie) vyzdvihovali div ne vice nezli svatost oltarni se kvuli prasklinam ktere nemaji vliv na funkci stalo zarizeni se spatnou povesti. VzdyÂť vam ten kryt musi vymenit snad na pockani,tak o co jde Huh Nechapu ani pesimisticke clanky zde na SE Manii, zvlaste ten dnesni, vsicni prece vedeli ze Xperie  bude mit WM tak kde je chyba ? VzdyÂť kdyz to vezmeme ciste dle funkcni vybavy je to (pomineme li opet srovnavaci tabulku MM) nejvybavenejsi telefon na trhu, s nejjemnejsim displejem v Evrope (je jeste jemnejsi nezli displej Touch HD i kdyz ma stejne rozliseni...). Myslim ze do prichodu touch pro 2 (Ha Decko s Qwerty) to bude porad nejzajimavejsi alternativa pro lidi co nechteji jen dotykac ale i qwerty...  Ja jsem dosud s Xperii spokojen, jeste jsem ani nevyuzil vse co umi.
uložena
Jozef35
Anonym
« Odpověď #111 v: 02. Březen 2009, 08:43 »

NebyÂť Xperie tak doteraz neviem, ze mam rovnako prasknuty HTC Artemis pri styluse. Napadlo ma sa na to pozrieÂť, az ked vypukol problem s Xperiou  Cheesy Tiez je to kovovy telefon. Dokonca by som tvrdil, ze aj to kde to prasklo je nejaky hlinik. Fakt ale je, ze ten telefon zopar peknych padov na dlazbu prezil. X1 by neprezila asi ani jeden.
uložena
zahi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 06. Březen 2009, 12:11 »

psal sem tady pred nedavnem, ze mi praskla cerna X1i (08W52), tak pro upresneni dodavam fotku (sice nekvalitni, ale poznat to je)
.
Na reklamaci ale zatim kaslu, to by mi musela prasknout u baterky, a tam zatim nastesti (3x zaklepano na drevo) drzi.

Mam XPERII necely mesic a uplne stejna prasklina. Reklamovat ale budu. Hned jak se to bude trochu hodit.
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #113 v: 06. Březen 2009, 20:00 »

Holt mate smulu na spatny kousek.
uložena
_eXplorer_
Uzivatel
Telefon: HTc HD2, C905

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #114 v: 08. Březen 2009, 19:24 »

se stane, neni to problem pouze u X1, dnes jsem se po dlouhe dobe podival na W380 a ta je uplne rozlamana asi na 5 mistech, uz mne to ani neprekvapuje  Undecided
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #115 v: 08. Březen 2009, 19:39 »

Je to spotrebni zbozi, chapu to u Simensu A50, ale u Xperie za cenu notebooku je to neomluvitelne.  Angry
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
kinik
Uzivatel
Telefon: SE Xperia

Zobrazit profil
« Odpověď #116 v: 02. Duben 2009, 23:30 »

Takze, je to tu znovu, moja milovana znovu praskla po dvoch mesiacoch pouzivania (a to aj napriek tomu ze mam to hlinikove brando puzdro) a teda rano ju nesiem do servisu.  Undecided
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #117 v: 03. Duben 2009, 07:32 »

To je zajimave,ma 4 mesice stara zatim bez praskliny nebo nejakeho naznaku praskliny.
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #118 v: 03. Duben 2009, 07:54 »

Nektere kusy jsou proste k prasklinam o dost vic nachylnejsi nez jine, nekdo mel koupi stesti, jiny smulu
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
kinik
Uzivatel
Telefon: SE Xperia

Zobrazit profil
« Odpověď #119 v: 03. Duben 2009, 14:29 »

presne tak ako pisete, niekto kupi Mercedes a povie, ze uz by ho nekupil nikdy, zatial co iny si ho nevie vynachvalit. :-D ....podla mna kusy, ktore boli vyrobene v stredu su bezchybne lebo v piatok sa ponahla kazdy domov tak sa vyroba odflakne a v pondelok sa zas nikomu po vikende nechce robit...takze jednocnacne su natom najlepsie vyrobky vyrobene v stredu  Cheesy Cheesy Cheesy. Moja uz isla znovu do servisu tak som zvedavy ci znova vymenia kus zakus alebo uz len ten stredny kryt. Uvidime ...dam vediet ked sami vrati ..  Huh
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Praskliny na krytu XPERIE
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 18 dotazů.