SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 08:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ikona bluetooth na liste flesnute P900 na P910
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Ikona bluetooth na liste flesnute P900 na P910  (Zobrazeno 5559 x)
hynek0_0
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 11. Září 2005, 22:42 »

Po prehrani firmwaru me P900 na P910  se nejaky cas ikona bluetooth na liste pri otevrenem flipu zobrazovala v aktivnim i neaktivnim rezimu. Po nejakem case z me neznamych duvodu zmizela a nadale se neobjevovala, pouze kdyz jsem bluetooth zapnul......Vi nekdo proc se tak deje?Huh
uložena

M600i
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 12. Září 2005, 06:03 »

Po prehrani firmwaru me P900 na P910  se nejaky cas ikona bluetooth na liste pri otevrenem flipu zobrazovala v aktivnim i neaktivnim rezimu. Po nejakem case z me neznamych duvodu zmizela a nadale se neobjevovala, pouze kdyz jsem bluetooth zapnul......Vi nekdo proc se tak deje?Huh

Preskrtnuta ikona Bt se objevuje tehdy, pokud mas v seznamu nejake sparovane zarizeni. Pokud jej smazes, tak se jiz ikona nezobrazuje.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #2 v: 12. Září 2005, 07:37 »

Presna odpoved.  Smajlík
uložena
hynek0_0
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Září 2005, 22:17 »

Nerekl bych, ze je to presna odpoved, vzdyÂť po flesi v pameti telefon zadne sparovane zarizeni nemel a presto jsem ikonu na liste mel i pri neaktivnim bluetooth. Vi nekdo jak to je doopravdy?Huh
uložena

M600i
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 17. Září 2005, 09:24 »

Nerekl bych, ze je to presna odpoved, vzdyÂť po flesi v pameti telefon zadne sparovane zarizeni nemel a presto jsem ikonu na liste mel i pri neaktivnim bluetooth. Vi nekdo jak to je doopravdy?Huh
Tak to mas asi snad divnej mobil, protoze to co tu Martin napsal, byla fakt spravna odpoved.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #5 v: 17. Září 2005, 23:55 »

Napsano je to spravne. Zkus master reset a nebo me kontaktuj...
uložena
s.mark
Uzivatel
Telefon: HTC Desire Z

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 19. Září 2005, 17:39 »

Divna vec...mam P910, nekolikrat proveden online update, nekolirat proveden master reset, v seznamu sparovanych devices vubec nic, a preskrtnutou ikonu blouetooth tam mam taky. A mam ji tam odjakziva...
uložena

T10, T28, T68, T610, T630, K700i, K750i, P910i, Z800i, K800i, W850i , P1i ,W960, HTC HD, X10 mini pro, HTC Desire Z...
hynek0_0
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 19. Září 2005, 20:14 »

Vidim, ze spousta lidi vubec nepochopila na co se ptam a tak zkusim otazku zopakovat. Zakoupil jsem P900 a nechal ji flesnout od pana Filipa Ludvika na P910. Okamzite se mi na liste objevila preskrtnuta ikona bluetooth. Potesilo me to, neboÂť  zapnout bluetooth bylo jednodussi. Po nejakem case  mi ikona zmizela a nadale se objevovala pouze pri aktivnim bluetooth. Pri prilezitosti dohrani cestiny jsem se pana Filipa Ludvika dotazal proc mi ikona zmizela a on odpovedel, ze nevi. Od te doby mi tato otazka vrta hlavou.  ( ze se tato ikona objevi, pokud je v seznamu nejake sparovane zarizeni samozrejme vim a neni to predmetem me otazky).
uložena

M600i
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 19. Září 2005, 20:25 »

A prave v tom je ten vtip, preskrknuta ikona bluethooth se ti na P900@910i objevi jen tehdy, pokud mas v seznamu nejaka sparovana zarizeni, jinak tu ikonu tam budes mit jen pri zaplim bluethooth. ToÂť vse, jinak to snad neni....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
randim
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 20. Září 2005, 13:28 »

Zaskrkni si nastaveni bluetooth plicko - Visible to other devices "
uložena

P900@FLASH@P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #10 v: 20. Září 2005, 14:41 »

Vidim, ze spousta lidi vubec nepochopila na co se ptam a tak zkusim otazku zopakovat. Zakoupil jsem P900 a nechal ji flesnout od pana Filipa Ludvika na P910. Okamzite se mi na liste objevila preskrtnuta ikona bluetooth. Potesilo me to, neboÂť  zapnout bluetooth bylo jednodussi. Po nejakem case  mi ikona zmizela a nadale se objevovala pouze pri aktivnim bluetooth. Pri prilezitosti dohrani cestiny jsem se pana Filipa Ludvika dotazal proc mi ikona zmizela a on odpovedel, ze nevi. Od te doby mi tato otazka vrta hlavou.  ( ze se tato ikona objevi, pokud je v seznamu nejake sparovane zarizeni samozrejme vim a neni to predmetem me otazky).
on je problem v tom, ze stav, kdy se Ti ta ikona ukazovala i bez sparovaneho zarizeni, byl vlastne spatne a nyni doslo k "samooprave".
Jestli bez ni nemuzes byt, neni nic jednodussiho, nez si sparovat treba neci headset a dokud toto zarizeni rucne nesmazes, budes tam ikonku mit. Jeste sofistikovanejsi metodou ovsem muze byt zapinani/vypnani BT namapovanim teto funkce na nejakou HW klavesu a na ikonku se zkratka vykaslat.
uložena
long
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 20. Září 2005, 14:53 »

Ty flesnuty Pcka blbnou dost lidem... Me pomohl nekolikanasobny master reset (ze zacatku jsem tam nastesti nemel moc programu) a te'd, kdyz to trochu zlobi (BT nejde zapnout/vypnout, zamrya prenos) vypnu phone-kdyz se mi to podari-a tak na minutku nebo na dve vyklepnu baterku...  Undecided
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #12 v: 20. Září 2005, 15:00 »

Ja musim napsat, ze jsem mel flashnutou P900 od M. Vagnera a naprosto, ale naprosto bez problemu !!!
uložena
randim
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 21. Září 2005, 14:47 »

TAKTE : zadny problem s  p900FLASHP910 - od VAGASE ( Filip Ludvik) . Mam tam nahrnuteho softu asi 400 MB a o.k.
uložena

P900@FLASH@P910i
hynek0_0
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 29. Září 2005, 19:57 »

A prave v tom je ten vtip, preskrknuta ikona bluethooth se ti na P900@910i objevi jen tehdy, pokud mas v seznamu nejaka sparovana zarizeni, jinak tu ikonu tam budes mit jen pri zaplim bluethooth. ToÂť vse, jinak to snad neni....
Specialne pro tebe Vio: NA TO JSEM SE NEPTAL - PØESTAO PROSIM TI FETOVAT.
uložena

M600i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ikona bluetooth na liste flesnute P900 na P910
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.