SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 00:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE C702-rozmazane fotky-prosim o radu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE C702-rozmazane fotky-prosim o radu  (Zobrazeno 3413 x)
tviti
Anonym
« v: 30. Prosinec 2008, 21:03 »

Zdravim vsechny, prosim o radu, nemohu poradne vyfotit pohyblive veci a lidi (hlavne tu moji dceru). Pri testech meli mnohem lepsi fotky i k800,k750, a jedna Nokie. Jako by mi nefungoval stabilizator obrazu.  Ma to i o dost delsi cas zaverky. Je toto duvod reklamace? Jsem jinak moc spokojena, ale abych mela vsechny fotky trilete dcerky, ktera nepostoji, rozmazane, s tim se nechci smirit.
uložena
tviti
Anonym
« Odpověď #1 v: 30. Prosinec 2008, 21:07 »

/home/triumf/Plocha/Odkaz na DSC00129.JPG
uložena
tviti
Anonym
« Odpověď #2 v: 30. Prosinec 2008, 21:09 »

No tak jsem zacatecnik a nevim jak sem vlozit tu fotku kterou mam na plose.  Huh
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 30. Prosinec 2008, 21:16 »

Duvod k reklamaci to rozhodne a bohuzel neni.Pri foceni se snaz drzet mobil obema rukama pokud mozno oprenymi o hrud a s telefonem mir na pohybujici se predmet za kterym se budes otacet.vysledek by mel byt az prekvapivy.tak jsem to myslim cet v mobilitach..
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
spratek
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 30. Prosinec 2008, 22:04 »

No podstatna vec, zalezi dost na tom v jakych podminkach tu dceru fotis nedavno mi tenhle telefon spadl na zem a fotky co pak delal byly opravdu divoke az po case jsem zjistil ze to bylo diky tomu ze byly za umeleho osvetleni bez blesku samozrejme tam je expozicni cas vysokej a podle toho ta fotka pak vypada (mozna se to da zpenezit jako abstraktni umeni - nezkousel jsem)
uložena
Jacobo
Uzivatel
Telefon: SE C702

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 03. Leden 2009, 14:47 »

skus fotit v dostatocnom svetle  a pomocou joystika...v noci je to blbost aj za osvetlenia...mam tie fotky ak od Monetta  Grin
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE C702-rozmazane fotky-prosim o radu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.