SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Květen 2025, 22:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pojisteni telefonu a ochrana proti zlodejum
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pojisteni telefonu a ochrana proti zlodejum  (Zobrazeno 3711 x)
la_da
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 11. Září 2005, 13:56 »

Zajimalo by mne jestli mate nekdo nekde pojisteneho sveho milacka a jake zkusenosti s pojistovnou mate  Huh.                 Pokud mate nekdo nejaky originalni napad jak se ochranit pred zlodeji tak sem s nim Cry .
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 11. Září 2005, 14:30 »

Me osobne prijde pojisteni telefonu jako hloupost... Za prvy frekvence obmeny je castejsi nez u auta, bytu atp... a menit predmet pojisteni nebo porad dokola zrizovat nove je opruz...
Nevim presne jaka je vyse pojistneho a kolik ti v pripade kradeze pojisÂťovna vyplati, ale myslim si, ze to pro zakaznika nijak vyhodne nebude...
A nakonec, neni jednodussi si na telefon davat pozor, aby ti ho nikdo neukradl? Samozrejme nic neni 100%, ale pokud se o telefon opravdu staras a nosis ho tak, aby si o nem vedel, tak sance, ze ti bude zcizen je minimalni... Lepsi je prevence nez reseni nasledku, ne?
A pokud telefon nenosis bezpecne, tak je to jen a jen tvoje blbost a zadna pojisÂťovna ti v tom nepomuze...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
maly.vena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Září 2005, 22:07 »

Nejlepsi je ocelove lanko a zamek,jako kolo.Kombinacky moc lidi nenosi. Cheesy  Grin
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 22. Září 2005, 10:45 »

Nejlepsi je ocelove lanko a zamek,jako kolo.Kombinacky moc lidi nenosi. Cheesy  Grin

No jen abys potom mohl telefonovat, musi ten dratek byt dost dlouhy ... a vlacit sebou kilo ocelovyho lanka asi nebude moc prakticky .... Grin
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 22. Září 2005, 16:43 »

Pojisteni mobilu nema vubec smysl, protoze aby ti to pojisovna vubec zaplatila, tak to musi (odcizeni founu) neco splnovat a potom ti to stejne nedaj. Øikal mi to kamos co dela v pojisovne, ze to je jen vytahovani penez z lidi....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 22. Září 2005, 17:04 »

2ViÂťa: Jojo, svata pravda...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
la_da
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Září 2005, 19:21 »

No alespon ze jsme se dovedeli ze pojisteni je blbost. Undecided takze mozna by bylo dobry vedet jake to lanko ma byt silny Grin
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 22. Září 2005, 20:58 »

No alespon ze jsme se dovedeli ze pojisteni je blbost. Undecided takze mozna by bylo dobry vedet jake to lanko ma byt silny Grin
Ja teda nevim, ale ja svuj mobil nosim v pouzdre na opasku a kdyz si ho poradne hlidam, tak si myslim, ze nemusim mit strach, ze o nej prijdu....Ja bych ho na lanku nosit nechtel  Smajlík
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 22. Září 2005, 20:59 »

2la_da: No cim drazsi telefon, tim silnejsi lanko...Mrknutí a kdyby si ho privazal k pojistce granatu, tak to mas dvakrat jisteny... Zlodej trhne a papa lala...Grin
uložena

w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 23. Září 2005, 10:05 »

Kdyz sem se tak nad tim zamyslel, stejne kdekoliv na verejnosti mam pripojeny sluchatka a huci mi do usi hudba, mysim ze kdyby se nekdo pokusil mi founa vzit, hned si toho vsimnu, protoze jak mile by odpojil kabel, prestala by mi hrat muzika Smajlík

takze vice mene, telefon na lanku je, i kdyz ne ocelovem  Cheesy
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pojisteni telefonu a ochrana proti zlodejum
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 16 dotazů.