SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 00:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prehadzovanie ikoniek v Flash Menu C702
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prehadzovanie ikoniek v Flash Menu C702  (Zobrazeno 7336 x)
C702
Uzivatel
Telefon: SE C702

Zobrazit profil
« v: 22. Prosinec 2008, 00:24 »

Ahojte, stiahol som si flash ikonky do Mojej C702-ky ale su tam blbo prehadzane (stary stil SE) daju sa neako rozumne poukladat???, A prosim nepiste mi tu neake odkozy na navody a neviem co Cry Cry Cry pretoze som prosil o pomoc na www.se-tuning.cz ale tam mi davali linky na neake nawody ale ja som tomu nic nerozumel plz napiste mi tu neaky pekny navod  Smajlík
uložena
Lukk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Prosinec 2008, 11:15 »

Ked nerozumies ani navodom tak do toho nesprtaj ... a nechaj nech ti to spravi niekto kto do toho aspon trocha vidi ... ak mas problem s telefonom tak pouzij SEUS  ...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #2 v: 22. Prosinec 2008, 11:38 »

C702:

1) Moc ti nerozumim, co vlastne chces? Jedna se ti o flash menu animace nebo o grafickou zmenu ikon v hlavnim menu?  Undecided
2) Nechces odkaz na navod a chces nejaky pekny navod?  Huh
3) Pokud tomu vubec nerozumis a nechce se ti studovat navody, plati to, co psal Lukk = radej se do toho nemontuj, mas-li svuj mobil opravdu rad...  Mrknutí
uložena
C702
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 22. Prosinec 2008, 11:49 »

1. Stiahol som si flash menu

A ako si si vsimol ikonkz su tam usporiadane inak ako bolo v orig. mobile t.j. predtzm som mal album medii v organiyatorovi, a aj saamotne menu ikony su na inix miestax napr. organizator bol v tretiom riadku na konci a teraz je v poslednom v strede a td. viem ze to su malickosti ale uz som si zvykol a teaz to je tak poprehadzovane.....

2. Mno ok hod mi tu neaky novod ale nieco na lahke pochopenie  Smajlík

3.Sorry mno ze tomu nerozumiem ale xcem si to oprawit.....
« Poslední úprava: 22. Prosinec 2008, 12:03 od VaRo » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #4 v: 22. Prosinec 2008, 12:09 »

Koukam, ze obecne nerad namahas mozek. Musel jsem ti upravit prispevek. Citace predchoziho prispevku = poruseni pravidel fora!

1. Pokud pouzijes flash menu s jinym rozmistenim ikon, je to proto, ze to nekdo takto upravil. Pokud neumis pracovat s grafickymi nastroji pro editaci swf souboru, musis se s tim smirit, nebo si stahnout takove flash menu animace, co ti budou rozmistenim ikon sedet. Treba odsud:

http://topse.ru/files/cat432.html

(jen dodam, ze musis pouzit odpovidajici flash menu, tzn. ve verzi, ktera je podporovana tvym modelem SE. V jinych se nedostanes do submenu nebo je mobil ani nenacte a pouzije defaultni SE-nacke.)

2. Navodu jsem tu hodil uz vic, nez dost (si alespon myslim)...

3. Mas nejakej obracenej postup. Kdyz chci neco zmenit, nejdriv si o tom prectu, vse, co je dostupne a az pak se ptam na konkretni veci, ktere mi, pripadne, nejsou na 100% - jasne... Tak nebud linej pionyr a nejdriv trochu prozen mozkove bunky...
uložena
Lukk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 22. Prosinec 2008, 19:44 »

btw menu Vista z topse.ru som upravil pre C702 a je uploadnute na se-tuning.cz ... cely postup je easy ale predpokladam ze sa k tomu nemas zaujem dopracovat hladanim tak ti to tu napisem... Stiahnut a2uploader, kliknut na filesystem tool, na telefone drzis tracidla 2+5 a pripojis kabel, potom staci menu ikony a menu.ml nakopirovat do /tpa/preset/system/menu, kliknut na shut down FS manager tusim Smajlík) a odpojit telefon, vybrat baterku vlozit baterku zapnut telefon a hura nove menu, odporucam ti zalohovat aspon zlozku TPA ak nie cely FS a to scriptom readdir:/tpa/ samozrejme a2uploaderom (write script) zaloha bude v zlozke ph_out v priecinku s a2uplaoderom
uložena
C702
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Prosinec 2008, 23:35 »

Tieto veci viem robit len z tym menu bol trosku problem xD. Dik a newedel by si mi zrobyt ete toto :
http://rapidshare.com/files/175906289/menu.rar

Opakovane poruseni pravidel = posledni varovani = priste uz napomenuti!
« Poslední úprava: 23. Prosinec 2008, 13:56 od VaRo » uložena
Lukk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 23. Prosinec 2008, 13:39 »

btw necituj posledne prispevky ... vid pravidla fora ... tusim si uz bol upozorneny

edit: Co na tom menu na ktory si hodil link ti nefunguje ... ja som ho pouzival a funguje ako ma
« Poslední úprava: 23. Prosinec 2008, 13:41 od Lukk » uložena
C702
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 23. Prosinec 2008, 14:11 »

Okk nexajte to tak asi si budem musiet opet zviknut neviem ked si niekto tento mobil kupil na SVK z orangeu a nefleshol si menu skuste sa pozriet ako mate zoradene tie ikonky a tak by som to xcel mat aj ja...
uložena
Kelmeboys
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 26. Prosinec 2008, 11:37 »

Chci se zeptat.Pokud si nastavim do sporice flash hodiny z ownskin,aby me porad svitily,tak je rozsvicena i cela klavesnice. Da se nejak nastavit nebo upravit,aby ta klavesnice nesvitila. Mam telefon C702. Dik za odpoved
uložena
c702petas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 12. Červen 2010, 17:31 »

Kdyz tam dam to flash menu, tak se mi to rozdeli na obrazky a schema. Schema mi jde ale ikonky mi nejdou zmenit...Prosim poradte??
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #11 v: 12. Červen 2010, 19:50 »

popis postup, jak ho tam davas... pripadne se nejprve podivej sem:

http://forum.semania.cz/index.php?topic=19062.0
uložena
c702petas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 13. Červen 2010, 15:42 »

Dělám to podle tohoto postupu:   http://forum.semania.cz/index.php?topic=16967.msg146955#msg146955            a nechce mě to najít mobil...Píše se tam: že mám podržet tlačítko C.Ale když ho stisknu tak se mi tam ukaže:  Během relace velkokapacitního přenosu nejsou k dispozici funkce telefonu       Undecided Undecided tak nevi co dělám špatně!!

Dit 1:
Právě se mi to podařilo připojit...Ale zjistil jsem, že to není na můj mobil!!  Undecided   A také jsem zkoušel ten váš program...Ale moc se v něm nevyznám!!!  Sad

Edit 2:
Protože je to asi novější verze....Vypadá to jinak než na vaších obrazcích!!!  Undecided

Přečti si pravidla, koleduješ si u ban!  Angry Ještě jednou přidáš svůj přívěk pod svůj (bez editace předchozího) a máš ho.

Btw: Máš telefon vypnutej, když mačkáš "C"čko?

promiňte.       Ano ...už se mi to i načetlo....U toho prvního programu mi to nejde, protože mi to nepotporuje muj mobil...A u toho druheho se nevyznám, protože je to asi vyšší verze!!! takže se nemuzu řídit podle vašeho postupu!!

A2uploader je jiný.......Aj tam píší že je jiný...:  http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=13203 ---- já v tomto programu neumím pracovat!!  :-(    PORADÍTE MI PROSÍM?Huh JÁ TOMU NEROZUMÍM!!!  :-(

Už to mám!!! děkuji
« Poslední úprava: 18. Červen 2010, 12:31 od c702petas » uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 14. Červen 2010, 16:22 »

c702petas

Tebou odkazovany navod s programem XS++ ti je na nic, protoze neni ani pro tvuj mobil a tuidiz to zkouset pripojit je blbost.
Jozef Cmar ti sem dal navod s programem A2uploader ktery je pro tvuj mobil, ale rozhodne se nejedna o vyzssi verzi zminovaneho XS++ tudiz je logicke ze ma i jine ovladani kdyby sis to tema co ti tu odkazoval Jozef Cmar precetl poradne zjistil by jsi ze je tam i odkaz na to jak se k A2uploaderu pripojit a jak ho pouzit http://forum.semania.cz/index.php?topic=19054.0

nemluvim o tom ze v navodech mas i toto tema http://forum.semania.cz/index.php?topic=20781.0 kde sis mohl zjistit jaky program pouzit na tvuj telefon
« Poslední úprava: 14. Červen 2010, 16:25 od Ganimed » uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prehadzovanie ikoniek v Flash Menu C702
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 17 dotazů.