SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 00:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastaveni Wi-Fi v C905
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastaveni Wi-Fi v C905  (Zobrazeno 61773 x)
Pekti
Uzivatel
Telefon: SE C905

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 09. Listopad 2009, 17:19 »

Tak jsem zde precetl vsechny rady na pripojeni pres WiFi,vetsinu z toho jsem vyzkousel avsak stale mam tento problem.U dcery se pripojim na jeji zabezpecenou siÂť WiFi,spojeni se uskutecni bez problemu.Avsak pokud otevru prohlizec a zadam napr.seznam.cz tak mi to po chvilce hledani oznami toto: "Chyba komunikace.Zkuste to znovu nebo pozadejte o pomoc sveho mobilniho operatora."Pres operatora se pripojim bez problemu avsak za drahy peniz.Neni mi tedy jasne,proc mi pres pripojeni WiFi nejde internetovy prohlizec.Poradi mi prosim nekdo?
uložena
zoombaby
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K800i, SE C905

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 10. Listopad 2009, 09:52 »

Tak jsem zde precetl vsechny rady na pripojeni pres WiFi,vetsinu z toho jsem vyzkousel avsak stale mam tento problem.U dcery se pripojim na jeji zabezpecenou siÂť WiFi,spojeni se uskutecni bez problemu.Avsak pokud otevru prohlizec a zadam napr.seznam.cz tak mi to po chvilce hledani oznami toto: "Chyba komunikace.Zkuste to znovu nebo pozadejte o pomoc sveho mobilniho operatora."Pres operatora se pripojim bez problemu avsak za drahy peniz.Neni mi tedy jasne,proc mi pres pripojeni WiFi nejde internetovy prohlizec.Poradi mi prosim nekdo?

Zkus si stahnout Operu mini a nepouzivat vnitrni prohlizec
http://www.opera.com/mini/download/
uložena

SE C905 Black, 8 GB Memory stick micro, reproduktor MAS-100
SE K800i Black
Pekti
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 10. Listopad 2009, 13:06 »

Diky za radu,avsak na teto strance neni uveden mobil.tedy muj SE C905 a tak nevim zda a ktery pro stazeni zvolit.
uložena
C510
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 10. Listopad 2009, 14:15 »

Verzia pre tvoj telefon je tu: http://www.opera.com/mini/download/generic/generic_advanced_midp_2/
Stiahni si ten druhy (.jar subor)  Mrknutí
uložena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #64 v: 10. Listopad 2009, 14:53 »

Opera mini patri mezi aplikace, kde je lepsi mit jak jar, tak i jad. Nabizi totiz i digitalne podepsanou verzi, ktere je mozne napriklad nastavit pristup na internet bez ptani.
Pokud stahujes primo z mobilu, proste bez na jad. Pokud ne, tak je to trochu slozitejsi, zvlasÂť v pripade absolutni cesty v jadu.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 10. Listopad 2009, 15:11 »

Jinak prohlizecem to nemusi byt. Nekdy byva i problem s wifi routerem. Co mas za model routeru ? Napis oznaceni.
uložena

Pekti
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 10. Listopad 2009, 15:40 »

Jinak prohlizecem to nemusi byt. Nekdy byva i problem s wifi routerem. Co mas za model routeru ? Napis oznaceni.
Dcera samozrejme nevi jaky router ma a tak se bude muset spojit s tim kdo ji tu siÂť delal,tak pak se samozrejme ozvu. Diky
A jeste dik C510 za ten odkaz.
« Poslední úprava: 10. Listopad 2009, 15:44 od Pekti » uložena
detron
Uzivatel
Telefon: SE c905

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 14. Listopad 2009, 22:01 »

zdravim mam takovy problem. Zkousel jsem to nastavit podle toho navodu vis, ale nejak nemam ve slozce pripojit pomoci zadne zalozky  a nevim si s tim rady. Pomuze mi nekdo???
Takze vyreseno  Smajlík Smajlík problem byl v prohlizeci, uz to fakci jak ma
« Poslední úprava: 15. Listopad 2009, 07:55 od detron » uložena

SE C905 R1FA035, Camdriver, Flash menu, Acustic, 4GB M2
papa-g
Uzivatel
Telefon: c 905

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 15. Listopad 2009, 13:12 »

cavte kupil som c 905 v orange pripajal som sa na domacu siet vi fi as kim mi neprisla faktura na 7 litrov ked som to dal reklamovat neuznali mi reklamaciu ze je tam zaoxidovane cosi po prichode domov mi uz telefon vobec nesiel tak som ho musel dat opravit na vlasne naklady a zistil som ze ak kupite telefon v orange tak vam vifi nepojde je blokovana orange softom
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 16. Listopad 2009, 08:28 »

jo Orange ty telefony dost przni s tim wifi to tu uz ale nekdo rikal. Nejlepsi je do telefonu nahrat origo firmware. Navod jak na to je zde na foru v sekci navody.
uložena

roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #70 v: 18. Listopad 2009, 11:28 »

Vidis, mal si si pre istotu pozriet cez co sa ti ten telefon pripaja. Toto by bolo fakt na raklamaciu. Som zvedavy ako maju osetrene blokovanie wifi u telefonov v zmluve? Ci nejak podobne ako ma Tm osetrene blokovanie telefonov :-) Asi sa len stazovat na telekomunikacny urad, ci SOI-ku. Neviem ci to ale pomoze :-) Je to jedna hnusna mafia, tu na slovensku, pocnuc hore .... Ale najjednoduchsie je pre teba momentalne riesenie od Ganimeda - a to flash cez update servis - SEUS (najprv, ale musis editnut CDA) na original soft.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Michhall
Uzivatel
Telefon: xperia Neo v2.3.4. 32GB 1,8Ghz + root NightElf Kernel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 02. Únor 2010, 21:21 »

skousel jsem to trikra pokazde s odstupem, muj otec rika se ze pokud to nejde tak skusit za chvily.  Nevim si s tim vazne rady.
Sdileni v siti povoleno,  mistni pripoj povoleno. Ve wifi nastaveno IP, maska, brana, DNS. Vyskouseno opera mini 3.1, 4.2, 5 beta.
Rad by jsem tohle uz vyresil i mnohym dalsim.
uložena
underbiker
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 07. Únor 2010, 10:15 »

Ja si smazal vsechny typy pripojeni v mobilu abych se omylem nepripojil na internet kterej je draze placenej, a az kdyz jsem se pripojil na nejakou volnou Wi-Fi siÂť spustil operu mini tak to po me chtelo zalozit nove pripojeni a tak mi jeden chlapek ze Sony Ericssonu poradil, ze teda nechape proc ty mobily tohle pozaduji i kdyz chcete jet pres Wi-Fi ale staci tam zadat nejaky hovadiny a ulozit nejaky nesmyslny pripojeni a pak uz se normalne pripichnete pokud mate dostatecne silny signal na Wi-Fi. Me to takhle funguje.
uložena

T230i, K500i, K700i, W810i, K850i 4GB M2, C905 8GB M2, W995 8GB M2, Satio 16GB
ozzy6
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 12. Březen 2010, 18:26 »

Pls poradte mi ja mam taky problem ze men nechce najst ziadnu siet vzdy len hlada a hlada a naisto viem ze je dostupna nejala siet lebo siny telefon mi chyti hned potreboval by som nastacenia na to komplet ak mate niekto tak pls dajte sem alebo [email protected] alebo poradte mi nieco        za vsetky odpovede DIKES  Cool 
uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #74 v: 12. Březen 2010, 18:53 »

Myslel jsem, ze se zavedeni povinne registrace prestane http://forum.semania.cz/index.php?topic=23583.0 mit smysl, ale ty si to radsi precti...
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastaveni Wi-Fi v C905
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.