SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 22:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastaveni Wi-Fi v C905
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastaveni Wi-Fi v C905  (Zobrazeno 61722 x)
kamishek
Uzivatel
Telefon: SE C905

Zobrazit profil
« v: 04. Prosinec 2008, 21:44 »

Prosim nejakeho ochotneho majitele (ci uzivatele) C905 o radu, jak nastavit wi-fi tak, abych se mohla doma pripojit na internet. SiÂť uz jsem nasla, ale stejne se odmita pripojit na internet. Uz vazne nevim, co s nim jeste udelat... Sad
uložena
LoFAS
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W980

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Prosinec 2008, 22:00 »

Zdravim, telefon nema zrovna nejdokonalejsi prijimac........mozna by to chtelo zkusit jit co nejbliz k vysilaci, tam by to mohlo jit, pokud tedy nejde o neco jineho  Roll Eyes
uložena
kamishek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 04. Prosinec 2008, 22:03 »

Obavam se, ze to bude v necem jinem. Kdyz se pokusim pripojit na net, tak mi to napise hlasku "Chyba komunikace. Opakujte akci nebo pozadejte o pomoc mobilniho operatora." Coz teda jaksi nechapu, kdyz se chci pripojit pres wi-fi. Ono to spolu nejak souvisi?  Shocked
uložena
Milan_C905
Uzivatel
Telefon: C905, C702, K790i, K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Prosinec 2008, 16:54 »

Ahoj,
nejsem si tak uplne jisty, ale musis mit nejaky podporovany prohlizec pomoci ktereho se bezne pripojujes. Rozdil od bezneho pripojeni pres SIM je pouze v tom, ze pokud budes ve Wi-Fi, tak prohlizec to sam pozna a pripoji se automaticky pres Wi-Fi nez pres SIM...
« Poslední úprava: 13. Prosinec 2008, 11:00 od Milan_C905 » uložena

C905, C702, K790i, K750i
jan flajs
Anonym
« Odpověď #4 v: 13. Prosinec 2008, 10:38 »

Me doma najde telefon  ctyri site a k zadne nejde pripojit, v restauraci kde je Wi-Fi zdarma dostanu heslo a telefon se k internetu normalne pripoji. ÂŽadne jine nastaveni v telefonu nemam ani na wap nebo mms .Kdyz se ikona anteny zobrazi zelene tak otevru internetovy prohlizec . Takze siÂť Wi-Fi neni bezne pristupna volne
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Prosinec 2008, 11:04 »

No a co by si cekal u tebe doma maji ty site zabezpecene mi by se taky nelibilo kdyby se nekdo pripojoval na muj net a ja to platil nedej boze mit tak nejaky FUP a dotycny by ti ho cerpal, tak to bych si dal zalezet a tomu cloveku dal na budku  Grin. I kdyz je fakt ze vetsina lidi ktera ma internet prez Wi-Fi to nema zabezpecene.
uložena

Kozelsky
Uzivatel
Telefon: SE C905 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Prosinec 2008, 18:59 »

Jinak ja to WIFI testoval doma na sve siti a telefon ho ma celkem dobry. Pripojim se i venku asi 15m od Routeru pres dve zdi z Ytongu  Cheesy i pres betonovy strop.
uložena
kamishek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Prosinec 2008, 00:15 »

Tak moje situace je takova, ze mam do bytu privedeny kabel a teprve doma mam pres router vybudovanou vlastni zabezpecenou bezdratovou siÂť, na kterou jsem se snazila pripojit. MAC adresu telefonu mam ve filtru povolenou, ikonka hlasi, ze se do site pripojil, ale na net jsem se proste nijak nemohla dostat Embarrassed V soucasne chvili jsem tak na cca dva mesice bez telefonu, takze pripadne rady, jak na to, budu zkouset az pote...  Undecided
uložena
Kozelsky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Prosinec 2008, 10:48 »

Ja mam v MENU : NASTAVENI - PRIPOJENI - NAST. DATOVEHO TOKU - a pak zalozka MOBILNI PRIPOJENI a MISTNI. V MOBILNIM jsou zobrazeny datove komunikace od VODAFONE a v MISTNIM mam USB, BLT. a WIFI7 (nevim proc je tam ta 7). A mam vybrano to WIFI7. Jenze pri pripojeni jsem zatim nezjistil, jak se muzu podivat ktere pripojeni je aktivni, pres ktere to vlastne jede. Melo by to jet pres to WIFI, kdyz ho mam zapnute a pripojene.
uložena
Kozelsky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 14. Prosinec 2008, 10:58 »

Aha tak pokud jedu pres WIFI, tak v prehledu CITACE DAT je porad 0. Takze citac pocita jen kdyz to jede pred DATA mobilni site.
uložena
Kozelsky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 14. Prosinec 2008, 11:12 »

Obavam se, ze to bude v necem jinem. Kdyz se pokusim pripojit na net, tak mi to napise hlasku "Chyba komunikace. Opakujte akci nebo pozadejte o pomoc mobilniho operatora." Coz teda jaksi nechapu, kdyz se chci pripojit pres wi-fi. Ono to spolu nejak souvisi?  Shocked

Tak tu hlasku to pise kdyz nemas vybrano pripojneni pres WIFI a jsi pripojena k siti WIFI. Ted jsme to zkousel, nastavil jsem si VODAFONE CZ viz. jak jsem psal vyse a pak jsem sel na Internet a pote to napise tu hlasku tvoji. Takze musis mit nastaveno WIFI a pak ti to uz pojede.
uložena
kamishek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 14. Prosinec 2008, 14:50 »

Ok, diky za radu, jakmile budu mit opet ten telefon zpet, tak to prozkousim Smajlík
uložena
Kozelsky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 14. Prosinec 2008, 23:14 »

Jo a jeste musi byt v tom NAST DATOVEHO TOKU nastavena volba Povolit mistni pripojeni ANO.
uložena
X.KUSI
Anonym
« Odpověď #13 v: 18. Prosinec 2008, 22:39 »

:jak to tak pozoruji tak se s tim telefonem nemuze nikdo pripojit mne to moji sit naslo ale internet nenabehne tak co s tim!!!!!!!!!! Roll Eyes Undecided
uložena
Lukas69
Anonym
« Odpověď #14 v: 19. Prosinec 2008, 02:14 »

ahoj. ja mam podobny problem. doma mi najde domacu wifi, ale ked sa chcem pripojit tak to pise ze "neplatny pristupovy vyraz". nemam ju ani zaheslovanu. v skole sa pripojim v pohode
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastaveni Wi-Fi v C905
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.