SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Červen 2025, 18:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: fast-port-prodlouzeni
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: fast-port-prodlouzeni  (Zobrazeno 13014 x)
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« v: 03. Prosinec 2008, 06:14 »

Lidi,mam takovou prosbicku,kdysi jsem nekde na netu videl prodlouzeni na fast-port,zhruba 10 cm,klasika-na jedne strane samec fast-port,na druhe samice fast-port,ted se nejak nemuzu dopatrat.Poradte.O co mi jde:koupil jsem si pruchozi nabijecku s tim,ze do ni budu moct pripojit bednicky,jenze konektory jsou reseny tak,ze do sebe nepasuji,tak to chci vyresit prodlouzenim,aby sly konektory zapojit. Mate nekdo podobny problem,pripadne reseni? Dik za rady.T.
uložena

TONY
Tonanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Prosinec 2008, 19:13 »

Nigdo nepomoze?
uložena

TONY
LoFAS
Uzivatel
Telefon: W980

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 03. Prosinec 2008, 20:57 »

Zdravim, tak jsem taky zkusil hledat, nic jsem ovsem nenasel......... myslim, ze nic takovyho ani neexistuje, s trochou sikovnosti by to ale mohlo jit vyrobit, ne?
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Prosinec 2008, 21:01 »

Existuje sam jsem to videl jen najit ten obchod, taky jsem to zkousel hledat ale nejak jsem to nenasel
uložena

MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 06. Prosinec 2008, 19:25 »

Ja se pridavam, snad se jeste nestalo, ze bych neco nevygooglil.. Mrknutí, ale ted jsem totalne pohorel. Potrebuju tak banalni vec, jako je redukce z fastportu na mini usb.  Cool. Mam Xperii a P1i a nechce se mi tahat miliony nabijecek, jedna redukce to resi. Ani soudruzi z Einy nemaj... Cry. Pls, kdo vygoogli je king.  Roll Eyes
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 06. Prosinec 2008, 23:03 »

ty chces pro obe zarizeni pouzit stejnou nabijecku ? Jsou alespon u P1 a X1 obe nabijecky stejne co se tyka vystupniho napeti ?

Jinak ze by ta redukce ? Tak napul ?
http://www.headphones.cz/inshop/prislusenstvi/redukce-pro-mobily/jays-splitter-pro-sony-ericsson.htm
http://www.jays.se/products.aspx?sub=adaptersolutions

Videl bych to tak jestli mas nabijecku ke ktere se da pripojit USB kabel samec tak bych pouzil tuto nabijecku a dva kabely ktere mas doma, datovy kabel od SE USB/fastport a kabel USB/miniUSB

A tu nabijecku viz foto, ale pouze v tom pripade ze vystupni napeti bude shodne pro oba telefony
« Poslední úprava: 06. Prosinec 2008, 23:06 od Ganimed » uložena

Ales-X
Uzivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 07. Prosinec 2008, 01:07 »

Nebo muj bastl ktery jsem si pred par lety udelal.
http://sweb.cz/Ales-X/mojevyrobky/kabelusbfastportusb.jpg
uložena

MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 07. Prosinec 2008, 04:03 »

Ja potrebuju jen nejlepe nasazovaci redukci - samici Fastportu a samecka mini usb. Kdybych to mel resit nejak komplikovane, tak se na to vykakam.. Undecided . Jinak nabijecky jsou podle me stejne, jeste se na to mrknu, to me nenapadlo.  Embarrassed
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 07. Prosinec 2008, 09:29 »

No a problem je ta samice Fastport protoze ta se da sehnat jen primo jako konektor nejakeho SE.

Myslim ze lepsi by bylo udelat to jako nasazovaci redukci na ten miniUSB samec. tak ze vyuzival by jsi pouze nabijecku a kabel od X1, pak fastport samec vezmes z nejake nabijecky a miniUSB samici sehnat, pak uz je spajet a mas redukci.

A nebo vzit muj napad s jednou nabijeckou a dvema kabely to vse bez uprav
uložena

Inza
Anonym
« Odpověď #9 v: 10. Prosinec 2008, 19:55 »

Tak jsem dnes koupil repracky a nabijecku. A zjistil to, co pise Tonanek. Ale nevzdal jsem to a poradil si!!! Konektor na nabijecce je rozebiratelny. To prinasi dve moznosti reseni problemu. Ja jsem orezal takovou tu ohybaci pyramidku u fast portu nabijecky. Vyrizl jsem si okenko pro zbytek pyramidky na boku fast portu a tudy vyvedl kabel k zastrcce. Fast port jsem opet zavrel a je to. Nyni mam privodni napajeci kabel vyveden bokem a nahore je mozno pripojit repracky.
No a jeste je tu druha moznost. Totiz po rozevreni fast portu otocit konektor. To jsem nakonec neudelal, protoze to by se musely dratky napajeni nejak prodlouzit. No prvni moznost mi vyhovuje a hlavne FUNGUJE TO!
uložena
andrejd1
Uzivatel
Telefon: k850i quicksilver black cid 52 R1FA035 vytunenej.

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 10. Prosinec 2008, 20:04 »

hod jsem naky screeny.

uložena

K850i Fs tuning cid 52 nejnovejsi software acoustic RP, camera driver strong 1.0, layout vsechnomozny.
Tonanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 10. Prosinec 2008, 20:24 »

Kurna,nad tim sem taky premyslel ale nejak jsem si netroufnul. Zkus neco nafotit at mame navod pro lamy.Dik.
uložena

TONY
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 10. Prosinec 2008, 21:35 »

Neni tezke to rozebrat

mam takove dlatko na rozebirani mobilu to jsem vrazil sem a slo to rychle
uložena

Tonanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 11. Prosinec 2008, 22:56 »

Rozebrat vim,ale to reseni s tim vyvedenim kablu na boku.At neco nezmrsim. Undecided
uložena

TONY
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 05. Leden 2009, 18:09 »

kdysi jsem nekde na netu videl prodlouzeni na fast-port,zhruba 10 cm,klasika-na jedne strane samec fast-port,na druhe samice fast-port
Co takto to vyresit z druhe strany - prodlouzit USBcko?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: fast-port-prodlouzeni
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.