SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Duben 2025, 15:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nedostatky co se mi nelibi
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nedostatky co se mi nelibi  (Zobrazeno 34824 x)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #15 v: 02. Leden 2009, 10:27 »

Jake mate kluci zkusenosti po dalsim mesici s konstrukci c905ky? Zvetsuji se vule, objevuji se nove?
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #16 v: 02. Leden 2009, 19:12 »

Škoda, ze to tu vic nezije, vice poznatku s timto TOP modelem... Sad Cry
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #17 v: 02. Leden 2009, 19:47 »

Jestli to Martine nebude tim, ze C905 si moc lidi neziskala. Cena je pekna palka a telefon je pekna cihla, bez urazky Smajlík
uložena
oldboy63
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C905 Black, M2 16GB xperia NEO - 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 02. Leden 2009, 21:44 »

Jozefe, mne vaha i rozmery c905 absolutne vyhovuju (az na tu voÂľu medzi vrchnou a spodnou casÂťou), aspon viem, ze nieco drzim v ruke, alebo kde ho mam (moj subjektivny nazor). Operacny system mi nechyba, dokumenty v mobile netvorim a na ich prezeranie (wordu, excelu a textu z pdf) mam Java aplikacie, ktore som pouzival i v k800, takze ciastocne potlacam negativum z recenzii tzv. hlupych telefonov SE, ze nemaju Office.
uložena

MyslieÂť, znamena ho^no vedieÂť!
motorola talkabout 2288, ericsson t65,SE K700i, SE K800i (M2 4GB), SE C905 Black - (M2 16GB, HPM-70, MPS-70 + MS-410, MMR-70) xperia NEO - 32GB
Joza
Anonym
« Odpověď #19 v: 03. Leden 2009, 00:15 »

S vahou nemam problem, i me vyhovuje, kdyz citim, ze neco drzim, ale ty rozmery proste mensi byt mohly. A jak jsem uz nekde psal, G705 az na fotek je to same, ale o kolik je mensi (a taky levnejsi...)
uložena
martinz01
Uzivatel
Telefon: SE X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 03. Leden 2009, 00:54 »

Tak ja jsem se take z zadnym problemem nesetkal. Jen ten mini vykyv do strany pri vysunute casti. To ale beru jako vlastnost vysuvneho mobilu (muj prvni), protoze treba Nokia E66 to dela taky a mnohem vic.
Zatim je vsechno OK. Doporucuji, je to super mobil.
Jen co se mi nelibi na vysuvne konstrukci je fakt, ze pokud odemknu klavesnici tlacitky (leve+prave) a pracuji se zavrenym mobilem, potom k uzamknuti potrebuji mobil otevrit a zavrit, jinka to nejde. Mam zapnuty automaticky zamek klaves, ale ten klavesnici zamkne az po case a tak problem uplne neresi. Zatim jsem nenasel moznost jak ho zamknout hned, pomoci nejakeho tlacitka.
uložena

Sony CMD-J5, Sony Ericsson T300, T610, T630, S700i, D750i, W800i, K750i, W550i, W900i, K800i, Z610i, W880i, K850i, C905, Satio, X10i.
Kozelsky
Uzivatel
Telefon: SE C905 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 04. Leden 2009, 21:38 »

Ja ho mam taky OK. Problemy jsou hlavne u tech stribrnych, protoze to byly prvni modely. Ja jsem ho drzel v ruce a ta stribrna mi pripadala jako kdybych drzel tu plastovou atrapu, tak jsem si pockal na cernou. A pokud nekomu vadi rozmer a vaha, tak si ho nema prece kupovat. No a pokud vybiral jen pres WWW tak jeho smula ... na obr. vypada hodne veci lepe nez v realu. Proste C905 je skvela a fotak je delovy. O ovladani ani nemluvim, to delal borec programator. Kdyz si vzpomenu na P910, kdy jsme chtel osobne zabit toho programatora. Pak ho asi nekdo uz zabil za me, protoze P990 uz byla dobre udelana.
uložena
Ryky
Uzivatel
Telefon: Honor Magic 5 Pro,Honor 50,Xiaomi Poco F2 Pro,Honor 10,Xperia Z, Xperia Ray, W900i, Satio, C905, D750/W800, Siemens: C45, A52, M55, S65, Motorola T2288r

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 04. Leden 2009, 23:31 »

Taky prihodim trosku komentare: 1.slibovane nataceni videjka melo byt 640x480 a je jen 320x240  Sad (ale zvuk u nataceneho videjka obzvlaste s hudebniho koncertu je senzacni Cheesy),
2.Navigace GPS Wayfinder Je jen Trial Sad (Ale existuji jine sice funkcemi omezenejsi, ale ucel splnujici aplikace Cheesy) ikdyz ja osobne sem si ten telefon kvuli GPS nekoupil Mrknutí .
3.(co se stalo jen nekomu) Po mesici pouzivani mi upadnula kritka od datove karty  Sad (jeme sem ji zlepil a je k nepoznani a drzi uz nejaky patek Cheesy ).
4.Vaha/velikost (to mi problem nedela po mem minulem telefonku W900 sem uz tak nejak zvykly Cool
5. Bradovany telefon (vrele doporucuju vsem customizaci) 
6.Vysoka cena?...no a proc ne je to super telefonek.urcite ho vsem co o nej uvazuji vrele doporucuju.u me plna spokojenost.  Cheesy
« Poslední úprava: 04. Leden 2009, 23:34 od Ryky » uložena
Kosabek
Uzivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 05. Leden 2009, 00:06 »

Tak prihodim take svuj pohled.Vlastnil sem a jeste porad vlastnim dva kousky K790i maji uz tak necele tri roky.Po prvnim spatreni telefonku C905 na strankach sony ericssonu jsem se do tohoto kousku vazne zamiloval a tak sem si na nej pockal a okamzite co byl uveden do prodeje tak byl muj a musim rict ze jsem neudelal chybu je velice pekny mel jsem strach z vysuvne konstrukce vzdy sem mel kousky v klasice.To ze jsem cet v recenzich ze je az prilis tezky a naducany se mi nepotvrdilo v prodejne nez jsem si ho koupil meli maketu vzal jsem ji do ruky a ptal jsem se prodavace ze se mi nezda ta vaha ze by mel bit tezsi a prodavac me ujistil ze vaha je totozna u modelu jako u skutecneho mobilu sem tomu nechtel verit ale bylo to tak.Ve skutecnosti je tento telefon o neco mensi nez K790 a jeho vaha v ruce mi prijde jen o malinko vyssi jak u K790i celkem je rozdil nepatrny.Vse po dvou mesicich zatim funguje jak ma.Jsem vazne velice spokojen to co jsem ocekaval jsem take dostal a tak jsem rad ze jsem si ho koupil.A lidicky by se nemeli nechat strasit a pokud maji zajem tak si ho omakat a neposlouchat jak si druzi stezuji ponevadz oni ho treba ani v ruce nemeli.A pokud bude makat stejne tak jako moje predesle modely SE tak budu spokojen jeste se mi nikdy nepovedlo narazit na nejaky spatny kus je to uz muj sesty kousek od SE a nikdy me zadny nenechal na holickach a zadny se neznicil vsechny jeste stale jsou provozu schopne a na pohled na nich nemam znamek pouzivani.Je pravda ze se k mobilu chovam snad lepe jak ke sve zene ochranne folie pouzdra to jsou veci ktere sem u mobilku vzdy musel mit.Takze zaverem neverte a radeji proverte ten komu se nelibi si ho vazne nemusi kupovat cena je celkem vysoka i kdyz behem dvou mesicu klesla o litr toto je muj nazor a tak ho nikomu nevnucuji.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Eedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Joza
Anonym
« Odpověď #24 v: 05. Leden 2009, 00:30 »

Ja ho mam taky OK. Problemy jsou hlavne u tech stribrnych, protoze to byly prvni modely. Ja jsem ho drzel v ruce a ta stribrna mi pripadala jako kdybych drzel tu plastovou atrapu, tak jsem si pockal na cernou. A pokud nekomu vadi rozmer a vaha, tak si ho nema prece kupovat. No a pokud vybiral jen pres WWW tak jeho smula ... na obr. vypada hodne veci lepe nez v realu. Proste C905 je skvela a fotak je delovy. O ovladani ani nemluvim, to delal borec programator. Kdyz si vzpomenu na P910, kdy jsme chtel osobne zabit toho programatora. Pak ho asi nekdo uz zabil za me, protoze P990 uz byla dobre udelana.
Trochu OT, ale co je na ovladani C905 tak genialniho? Da se rict obycejny A200 telefon a ani ty tlacitka nejsou nejlepsi, jaka jsme u SE videli. A co se tyka P910i, mam doma, na svou dobu naprosto luxusni stroj a ovladatelnost vvyborna. ÂŽe ti do ruk nesedl je chyba tvoje, nikoliv telefonu. PS: klidne naprogramuj vlastni OS, uvidime, jakou ovladatelnost bude mit. Podle me skvelou, na vsechny operace si vystacis s dostatecne velkym kladivkem...  Mrknutí
uložena
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 05. Leden 2009, 00:32 »

Me vcelku mrzi, ze jsem si na nej nepockal a v cervnu hned koupil C902... Preci jen C905 by byla dustojnejsim nastupcem K800i - pro me velmi dobreho telefonu. Mrknutí

C905-ku jsem si pekne omakal a vubec mi neprisla mamutich rozmeru, ci vahy - tak akorat - spis mi pripadala hubenejsi - nez bych cekal a ani vule mechanizmu mi neprisla tak obrovska (i kdyz je fakt, ze jsem zatim zadneho slidera nevlastnil)

V ruce jsem mel cernou - pro me elegantnejsi variantu - a moc se mi libila...
Jen jsem zatim videl cernou variantu pouze u T-Mobile - jinak jsem natrefil na stribrne kousky....
« Poslední úprava: 05. Leden 2009, 00:35 od verbatim » uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
Kozelsky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 05. Leden 2009, 18:37 »

Trochu OT, ale co je na ovladani C905 tak genialniho? Da se rict obycejny A200 telefon a ani ty tlacitka nejsou nejlepsi, jaka jsme u SE videli. A co se tyka P910i, mam doma, na svou dobu naprosto luxusni stroj a ovladatelnost vvyborna. ÂŽe ti do ruk nesedl je chyba tvoje, nikoliv telefonu. PS: klidne naprogramuj vlastni OS, uvidime, jakou ovladatelnost bude mit. Podle me skvelou, na vsechny operace si vystacis s dostatecne velkym kladivkem...  Mrknutí

No asi neumis moc cist ..... nebo nevis asi co je HW a SW.

Ja nepsal nic o tlacitkach a velikosti a tom jak mi padne do ruky, ale o ovladani telefonu, tzn. MENU, pohyb v MENU a funkci tlacitek, tzn. jak byl vytvoren SW v telefonu. P910 mel spatne ovladani v SW, tzn. treba tlacitka ANO a NE ktere se zobrazovaly na dotekovem LCD pri nejakem potvrzovani byly nesimetricke a kazda jinak velka (i u ostatnich klaves), pak byly i zobrazeny na nevhodnem miste. BLT. sel zapnou prstem, ale vypnout jedine tuzkou (maly bod na dotek rukou), to same bylo u dalsiho ovladani. Zalozky v MENU kde bylo vice nastaveni, byly taky spatne zobrazeny, jedna velka, druha mala, pak nesel videt text, adt. (uz si to nepamatuji, protoze je to 2 roky). Proste skoro porad jsem musel mit tuzku. Jeste podotykam ze jsme ho mel bez te klavesnice.

To P990 je udelana uz dobre, tlacitka jsou stejne velka, zobrazena na logickem miste, BT. a WIFI jdou zapnout i vypnout prste i SMS sly ovladat prstem, prakticky jsme nemusel vytahnou tuzku. Zalozky byly vsechny stejne velke, proste uz vychytali chyby z P910.

Takze pokud jsi nezkousel jiny telefon nez P910, tak si opravdu muzes myslet ze se ovlada dobre. A samozrejme ze P910 na svoji doby byl super telefon.
uložena
Kosabek
Uzivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 05. Leden 2009, 19:59 »

Nemohu si pomoct na to ze jde takrikajic jen o hloupi telefon tak se mi ovlada celkem dobre a podle mich zkusenosti mi pripada ze je na tom s ovladanim lepe nez K790i i kdyz to je take muj mazel.Pekne sem si nastavil na tlacitka veci ktere sou pro me dulezite a to je pro me plus.Nemam rad chytre telefony proto se vzdy drzim klasiky ktera mi velice vyhovuje.Kamarad si ted pred vanoci koupil Nokii E65 a kdyz vidim jak je to desne pomale nez se mu neco nacte,chtel po me nejake ty hry tak jsem mu neco sehnal 5 kousku a poslal do telefonu pres BT na pameÂťovou kartu ponevadz nebyl schopen ty hry najit tak jsem mu je poslal jinam znovu a vec se opakovala zase nenasel tak sem mu je poslal potreti to je uz nasel z tech peti mu fungovali dve takze tri odstranil.Co mu je to platne kdyz mu tam zabira misto jeste dalsich deset co vubec nenasel.A stejne tak je na tom i zeÂťak chtel po me par melodii v MP3 tak sem mu je poslal do Nokie N73 uz pred tremi mesici a dodnes je nenasel.Holt kazdy neni sbehli koupi si mobil a pak si s nim nevi rady to ja se radsi budu drzet hloupych telefonu.Ovladani C905 mi vyhovuje dobre se mi s nim pracuje jedine co me mrzi ze na nem uz neni hudebni tlacitko jako na K790i ale co neni zadny problem spustit hudbu pres tlacitko media.Testnu jeste navigaci pres nav4all a pak pres trekbuddy co s toho mi bude vyhovovat vice a jeste sem neskousel Wifi zatim nevim kde bych ho testnul nemam poneti kde tu ve meste nejaka dostupna siÂť je.C905 mi prinesla hodne radosti a tak sem rad ze sem do ni sel.S tlacitky se mi pracuje vcelku dobre akorat jsem si musel ostrihat nechticky protoze se mi slo trochu hure do klavesnice ale ted je to spickove aspon pro me.Nechapu ty co si neustale stezuji kdyz ani telefon nevlastni tak aÂť se o nej nestaraji kdyz mysli ze je spatny pro me je to super telefonek a tim se loucim.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Eedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Joza
Anonym
« Odpověď #28 v: 05. Leden 2009, 20:12 »

To Kozelsky:
Eist jsem se kdysi ucil, ale uz to zapominam, to je fakt Smajlík. Ovladani telefonu je podle me slozeno jak z casti HW, tak SW, proto jsem k tomu dodal svuj nazor na klavesnici, je na tom neco zle? Tak jako tak moje slova zustavaji stejna, co je tak vyjimecneho prave na C905, kdyz je to telefon jako kazdy jiny na platforme A200 (respktive A300), jen o 40 gramu tezsi a o x tisic drazsi? Kdybys umel cist, dobre bys videl, ze jsem primarne nemluvil o tlacitkach, melo by to byt zrejme z kontextu predtim cituji: a ani ty tlacitka nejsou nejlepsi. No a k tomu, kolik telefonu jsem zkousel nebo ne uz moc co dodat nemam, jako sefredaktor webu jsem nikdy o zadny SE nezavadi Smajlík A co vlastne delam na foru, za jehoz soucasnou podobou z vetsi casti stojim?  Mrknutí
« Poslední úprava: 05. Leden 2009, 20:14 od Jozef Cmar » uložena
Kozelsky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 05. Leden 2009, 21:25 »

no tak tedy abychom se nehadali .... tlacitka na C905 jsou tezka na mackani, C905 je tezky, je drahy a ma ovladani podobne skoro jako kazdy mobil SE. Ale dle me je SW proste udelane dobre. No a prece komu vadi jeho vaha, velikost a cena, tak si ho prece nekoupi. Ja mel vzdy je telefony Ericsson nebo SE, tak komentuji jenom tyto a proto jsme pomlouval P910 i kdyz jsem si ho koupil jako uplnou novinku za 22000 tisic.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nedostatky co se mi nelibi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.