SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Květen 2025, 00:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony DR-BT20NX
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony DR-BT20NX  (Zobrazeno 2040 x)
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« v: 27. Listopad 2008, 13:10 »

Ja jsem taky nakupoval darky je to darek na prani nejak jsem do vyberu nezasahoval. Tyto sluchatka maji stejne funkce jako ty moje DR-Bt21G ( pretaceni skladeb tam i zpet, regulace hlasitosti, prijem a ukonceni hovoru ) sluchatka se dodavaji s dobijecim stojankem, nahradnimi gumovymi nadstavci, a sitovym adapterem.

Hlavni je u nich vydrz na jedno nabiti, vyrobce uvadi prehravani az 11h tomu i docela verim protoze u mojich DR-Bt21G je udavana doba take 11hodin a vydrzi neco kolem 10h
Samozrejme ze jsem tato sluchatka taky vyzkousel hraji docela obstojne ale myslim ze na HBH-DS980 nemaji, pri prvnim parovani chteji zadat ctyr mistny kod a pak uz se pokazde po zapnuti pripoji k naposledy pouzivanemu zarizeni. Na ovladani je pouzit maly joy kterym se daji prepinat pisnicky menit hlasitost a stiskem prijmout a odmitnout hovor, na levem boku je pak tlacitko pro vypnuti a zapnuti, na pravem boku pak konektor pro nabijeni. Po stranach toho modreho prouzku jsou dve diody modra a cervena, parovani je signalizovano jejich spolecnym blikanim, pripojeni pak blikanim modre a nizky stav baterie priblikavanim te cervene

uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony DR-BT20NX
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.