SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Květen 2025, 19:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejde zalohovat P1i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nejde zalohovat P1i  (Zobrazeno 5613 x)
PC Suite
Anonym
« v: 15. Listopad 2008, 14:41 »

Dobry den, zkousel jsem zalohovat svoji P1cku pres PC Suite, ale vzdycky jak kliknu na ZALOHOVAT tak mi to napise hlasku "Nelze nacist informace pro zalohovani z telefonu (Mobilni telefon selhal)" Nevite nekdo co stim? A jeste by me zajimalo kde na disk se ukladaji ty zalohy ktere jsem udelal pred tim? Kdybych ten PC Suite chtel preinstalovat tak aÂť se mi ty stare zalohy neztrati. Diky za odpovedi Smajlík
uložena
proview
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 16. Listopad 2008, 12:06 »

No to nevim ale taky by me to zajimalo. Mam tej stejny problem. Nejdou mi delat zalohy a pise mi to tu stejnou hlasku. Uz jsem to i zkousel na jinem pocitaci a nic :
 Embarrassed
uložena
Wen
Anonym
« Odpověď #2 v: 16. Listopad 2008, 12:27 »

stejny problem na dvou PC zalohu nejde dokoncit z duvodu bla bla... premyslel jsem zda to nedela nejaka aplikace na pozadi ale i po cerstvem startu porad stejny problem... Angry Cry
uložena
proview
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Listopad 2008, 16:55 »

Tak pocitacem to neni. Asi to bude chtit Hard reset a potom SEUS ale moc se mi do toho nechce. Kdyz udelam Hard reset a mobil mi nepojede vezmou mi to na reklamaci?
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 16. Listopad 2008, 20:12 »

Po hard resete urcite, ale nie je nezbytne ho robit. skusil by som preinstal PC suit, mas tam PC suit pre smarty? Pripadne preinstalovat ovladace a az potom riesit phone
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
proview
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Listopad 2008, 21:38 »

Tak jsem to preinstaloval a problem byl v ovladaci. Diky za radu Smajlík Zaloha uz se spusti, ale behem zalohovani mi to na mobilu napise Aplikace: DwSrvRecThread
          Kod duvodu: KERN-EXEC
          Eislo duvodu: 3
a zaloha se neprovede. Na pocitaci to hodi hlasku: Akce byla zrusena mobilnim telefonem. Sad Setkali jste se stim?
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 18. Listopad 2008, 06:50 »

Ma PC Suite pre smarthy?
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
proview
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 18. Listopad 2008, 18:26 »

JJ mam Smajlík instaloval jsem to z originalniho CD. Asi 5 zaloh jsem udelal a pak mi to hazi tu hlasku. Neni mozne ze to dela nejaka aplikace?
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Listopad 2008, 19:26 »

Vetsinou byva problem v PC. Zkusil bych regulerne odinstalovat PC Suite, instalace znovu. Max pocet zaloh 2. jak je jich tam vic, tak to zlobi! Potom zkusit zazalohovat jen jednotnou schranku (Emaily a SMS) a nastaveni. Kontakty, ukoly a kalendar zalohovat na kartu pomoci Spravcu. Me to zprvu zlobilo, ale ted to chodi jak z praku.  Smajlík
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
proview
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 20. Listopad 2008, 18:03 »

Tak jsem to vsechno odinstaloval a znovu nainstaloval PC Suite a nic. Smazal jsem si i ty zalohy a nechal tam jenom jednu. Neslo to, tak jsem tam dal novejsi verzi PC Suite 1.5.8 a zase nic. Zalohoval jsem jenom tu jednotnou schranku a nastaveni ale v mobilu to porad hazi tu stejnou hlasku a na pocitaci se mi vypise tohle :
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 20. Listopad 2008, 19:50 »

Chyba je mezi mobilem a PC. Nemas tam nejak hafo SMSsek?
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
proview
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 25. Listopad 2008, 15:42 »

Jj Cheesy tech 1200 smsek bylo asi dost Cheesy uz vsechno jede diky za rady Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pripojeni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejde zalohovat P1i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.