SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 03:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: D750i a posilani souboru
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: D750i a posilani souboru  (Zobrazeno 5615 x)
Lubena
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 08. Září 2005, 12:29 »

Prosim vas som tu prvy krat a neviem ako sa aplikuje to vsetko do mobilu!  stiahla som si niejake temy a neviem ci su vobec bezpecne a ci mi nepokazia mobil! a tiez neviem ako ich tam natiahnem  Embarrassed neviete mi niekto prosim vas pomocÂť??? prrroooosiiiiiim  Cry mam D750i

/Moderator: Priste prosim zvolte lepsi nadpis a vyberte vhodnejsi tema pro prispevek!
« Poslední úprava: 08. Září 2005, 16:09 od MartinŠimon » uložena
Sportak
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Září 2005, 17:07 »

No ja myslim ze temat se neusis bat.Kdystak stahuj z techto stranek.Ale jinak bych se nebal niceho.Maximalne to nespustis .Neni to symbian,a kdyz bude problem tak das tovarni nastaveni a to vyresi temer vse.
uložena

Sony ericsson Xperie8
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 08. Září 2005, 19:41 »

Neboj, telefon ti urcite nepokazi... Posli je tam pomoci Bluetooth, infraportu, pres kabel a nebo dej pameÂťovku do ctecky karet a nahraj je na ni...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Lubena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Září 2005, 08:06 »

dakujem vam za pomoc dnes si to idem nahodiÂť tak dufam ze mi to teda pojde dakujem dakujem  Mrknutí Roll Eyes
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 10. Září 2005, 18:43 »

2Lubena: Dej vedet jak to dopadlo a kdyby byl nejaky problem, tak nevahej a zeptej se...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Lubena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Září 2005, 13:02 »

no dopadlo to asi tak ze som stiahla odtialto 8 tem a isla mi iba jedna!! nechapem preco ale inak sme to rychlo dostali do telefonu neviete kde najdem teda niejake temy na D750i?Huh Smajlík
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 13. Září 2005, 14:44 »

No v podstate tady... Podle me tady jsou nejkvalitnejsi co dela VaRo a vsechny funguji bez problemu...
uložena

lukyn.v
Anonym
« Odpověď #7 v: 13. Září 2005, 14:57 »

2Lubena: Ano tady, jak pise Marek. Pak jsem si jeste vybral na:
http://eseth.net/k750/download/index.htm
http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-k750-themes/1/
uložena
Lubena
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Září 2005, 09:58 »

ved preto nerozumiem preco mi to neslo!!! napriklad ta tema Drem vobec mi to neslo, vypisalo mi ze poskodeny subor!! stiahla som si z tej stranky dalsie tak vyskusam ci mi pojdu tie!!! dakujem!!
uložena
lagun
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 14. Září 2005, 12:11 »

Neboj, telefon ti urcite nepokazi... Posli je tam pomoci Bluetooth, infraportu, pres kabel a nebo dej pameÂťovku do ctecky karet a nahraj je na ni...Mrknutí
Prosim o radu k infraku.Pokousel jsem se stahnout melodie z jinych founu a stane se, ze se nekdy ulozi normalne na kartu zvuku a spustim to bez problemu a jindy se to ulozi na kartu jine a nic s tim nesvedu.Je to znamka,ze jsou ty soubory nejak chraneny,ale to by zas nemely jit prenest vubec,nebo delam neco spatne? Undecided
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 14. Září 2005, 23:15 »

2lagun: Zkus napsat o jake melodie konkretne se jedna, myslim typy souboru... a z jakych telefonu je posilas...
uložena

lagun
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 15. Září 2005, 05:46 »

2Marek:Jedna se o soubory s priponou ...mid.Zkousel jsem to z Philipsu 655 a ze Siemensu CX65. Kdyz se na to podivam,tak se vlastne jedna o zvuky jako prujezd auta a vykriky radosti,ktery ma zrovna ten Philips.A je pravda,ze to nerozlousknul ani ten Siemens - mel jsem vsechny tri founy pohromade - takze nebude asi problem v Dcku, ale v osetreni tech souboru.Takze mozna vopruzuju zbytecne.Ale dik.
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 15. Září 2005, 10:13 »

2lagun: No jestli je nevzal ani Siemens, tak bude urcite chyba nekde jinde nez v Dcku. Ono to tak casto byva, ze tyhle "tovarni" zvuky jsou nejak osetrene proti prehrani jinde nez v tom konkretnim telefon, ackoli jejich odeslani z telefonu je bez problemu...
uložena

lagun
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 15. Září 2005, 11:09 »

2Marek:Taky si myslim,ze to bude v tom.Zase si nepomuzu rychle a snadno.Jeste jedna vec:nemas tuseni, jestli je moznost nahravani pisnicek z radia primo do founu?Neco jako plnohodnotny MP3 prehravac.Nikde jsem to zatim nenasel a asi to bude s mymi pozadavky na levacku.Je mozny,ze to zkousne nejaka nova verze FW pokud to neumi (jako ze asi ne) ten soucasny?Nepotrebuju to nejak zvlasÂť,spis se snazim zjistit,co vsechno moje Dcko umi a je lepsi o tom s nekym pokecat,nez v koutku studovat manual. Smajlík
uložena
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 15. Září 2005, 11:26 »

2lagun: K(D)750i nahravani (z radia) ve formatu MP3 nepodporuje. A nejspis to neumozni ani novy fw.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: D750i a posilani souboru
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.