SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Duben 2025, 07:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testovani finalni verze XPERIE zacina!
Strana: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testovani finalni verze XPERIE zacina!  (Zobrazeno 145504 x)
Dr.Sid
Uzivatel
Telefon: SE D750

Zobrazit profil
« Odpověď #240 v: 17. Listopad 2008, 12:57 »

Hele jak je to s tema AVI ? WM na kterem neprehraju AVI ? Je rok 2008 ! Doufam ze to jen tim ze autor s WM zacina  Huh
uložena
voves
Anonym
« Odpověď #241 v: 17. Listopad 2008, 13:53 »

V recenzi jsou popisovany problemy se streamovanym videem a aplikaci Streaming Media. Osobne mi to funguje vcelku obstojne. Jde o to, ze aplikace Streaming Media chce jako internetovou adresu odkaz ktery zacina rtsp ... Vy znate nejakou takovou adresu? Ja ne. Ale nevadi, staci v prohlizeci (pouzivam vylucne Operu) zabrousit na m-youtube-com, a zde se proklikat u konkretniho videa az k odkazu "Watch Video" - a na ten kdyz kliknete, tak se automaticky spusti aplikace Streaming Media a uz to jede. Proc, to zjistite, kdyz prozkoumate odkaz u onoho "Watch Video" - zacina totiz rtsp: // fgeh.rtsp-yout ...  Mrknutí Kvalita videa zavisi na rychlosti pripojeni, oblasti, ve kterych je rychly pohyb, maji tendenci se rozpadat do ctverecku pri 400 kbps, pri 800-900 kbps je video vcelku plynule. To, na cem jsem zatim ztroskotal, je naopak banalni internetove radio, budto mi to nestreamuje vubec, nebo s kvalitou telefonniho sluchatka. Nezkousel jsem ovsem zadnou externi aplikaci, mel jsem zato, ze tohle by mela Xperia umet jako neco zcela samozrejmeho. Proste - kliknu na odkaz (mp3, wma apod.), a uz to jede. Mne se spusti Media Player a nejede nic  (tedy neslysim zvuk - prehravani vsak jakoby probiha). Jake mate v tomto smeru zkusenosti s produkcni Xperii? Ja mam prototyp, s poslednim firmwarem, nicmene hardware neni totozne (128 MB RAM, procesor MSM7201A a nevim jake odlisnosti jeste ...).

Mimochodem - nemate nekdo moznost mi poslat (mailem, nebo nekde nasdilet) originalni manual v pdf, eventuelne dalsi veci z CD k Xperii? Ja bohuzel svuj kousek koupil bez jakekoli takove vybavy? Šlechetnemu dobrovolnikovi diky predem (mail mam [email protected] - bez tech podtrzitek)
uložena
_eXplorer_
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #242 v: 17. Listopad 2008, 14:22 »

Na CD stejne nic navic neni, WMDC je lepsi z webu Mrkvosoftu, ten na cd nema cestinu, a pak je tan navod co je na webu SE (mimochodem, tisteny navod jsem v baleni nemel je jen na CD a to jako odkaz na web SE). Pak je tam jeste 3 mesice zadara Wayfinder, ke stazeni primo z Wayfinder.com...
« Poslední úprava: 17. Listopad 2008, 14:29 od _eXplorer_ » uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #243 v: 17. Listopad 2008, 14:34 »

V recenzi jsou popisovany problemy se streamovanym videem a aplikaci Streaming Media. Osobne mi to funguje vcelku obstojne. Jde o to, ze aplikace Streaming Media chce jako internetovou adresu odkaz ktery zacina rtsp ... Vy znate nejakou takovou adresu? Ja ne. Ale nevadi, staci v prohlizeci (pouzivam vylucne Operu) zabrousit na m-youtube-com, a zde se proklikat u konkretniho videa az k odkazu "Watch Video" - a na ten kdyz kliknete, tak se automaticky spusti aplikace Streaming Media a uz to jede. Proc, to zjistite, kdyz prozkoumate odkaz u onoho "Watch Video" - zacina totiz rtsp: // fgeh.rtsp-yout ...  Mrknutí Kvalita videa zavisi na rychlosti pripojeni, oblasti, ve kterych je rychly pohyb, maji tendenci se rozpadat do ctverecku pri 400 kbps, pri 800-900 kbps je video vcelku plynule. To, na cem jsem zatim ztroskotal, je naopak banalni internetove radio, budto mi to nestreamuje vubec, nebo s kvalitou telefonniho sluchatka. Nezkousel jsem ovsem zadnou externi aplikaci, mel jsem zato, ze tohle by mela Xperia umet jako neco zcela samozrejmeho. Proste - kliknu na odkaz (mp3, wma apod.), a uz to jede. Mne se spusti Media Player a nejede nic  (tedy neslysim zvuk - prehravani vsak jakoby probiha). Jake mate v tomto smeru zkusenosti s produkcni Xperii? Ja mam prototyp, s poslednim firmwarem, nicmene hardware neni totozne (128 MB RAM, procesor MSM7201A a nevim jake odlisnosti jeste ...).

Mimochodem - nemate nekdo moznost mi poslat (mailem, nebo nekde nasdilet) originalni manual v pdf, eventuelne dalsi veci z CD k Xperii? Ja bohuzel svuj kousek koupil bez jakekoli takove vybavy? Šlechetnemu dobrovolnikovi diky predem (mail mam [email protected] - bez tech podtrzitek)

Ta adresa rtsp mi je jasna, i presto se ale po kliknuti na Watch video nic nestalo, jinak bych to nenapsal do recenze.

2 Dr.Sid: Hele, tak se podivej do Whitepaperu na podporovane formaty videa, ja tam zadny AVI nevidim
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #244 v: 17. Listopad 2008, 14:52 »

Podporu videa lze doinstalovat pomoci programu prehrajete co chcete receno tisickrat nevim co porad resite. Jak vam vadi ze v zakladu to X1 neumi tak ji nekupujte !!! Kupte si samsung kdyz chcete porad resit veci okolo blbeho videa na ktere existuje tisice programku.

Jinak video z youtube prehraje v pohode CorePlayer ma na to i samostatnou kolonku.
uložena

voves
Anonym
« Odpověď #245 v: 17. Listopad 2008, 15:00 »

Diky, ja nevedel, co na CD je a neni.. K AVI: pretahnul jsem do Xperie video z foÂťaku FujiFilm Finepix F30. Media Payer ho prehrava chybne, a to jak z karty, tak z Flash RAM - v obou pripadech je zvuk v poradku, ale obraz je sice plynuly, ale zpomaleny, takze kdyz dohraje zvuk, video jeste neskoncilo. Ten zaznam ma parametry 640x480x30, cili obrazovka je vyuzita na vysku na 100% a po stranach jsou cerne pruhy (Xperia v poloze horizontalni), kvalita obrazu az na to zpomaleni je velmi dobra. Kdyz jsem totez video zkonvertoval kodekem DivX do mensiho rozmeru, Media Player prehral jen zvuk. Nemam zatim doinstalovane zadne dodatecne kodeky.
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #246 v: 17. Listopad 2008, 15:02 »

Ano, recenze je o tom, co pristroj umi po vybaleni z krabice a ne o tom, co muze umet kdyz se doisntaluje to a to a to. Proto nechapu lidi, kteri zehraji nad spatnou podporou videa apod. Skuste si nainstalovat treba XPcka nebo Visty na stolni PC a skuste si prehrat film DivX, Avi, MPEG apod. V drtive vetsine pripadu to nepujde, protoze nebudete mit kodeky jak na AC3 zvuk, tak na video, a tak by se dalo pokracovat dal...

Proste je to operacni system, takze kdyz to ted telefon aktualne nepodporuje, neni problem v budoucnu doinstalovat podpurne aplikace, jako ve stolnich Windows
uložena

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
FromDaStreet
Anonym
« Odpověď #247 v: 17. Listopad 2008, 15:39 »

hmm super recenzicka musim pochvalit Mrknutí velmi sa mi xperia paci rozmyslam ze by som aj do nej siel ale s tych minusou co si popisal mi vadi len jedna vec a to ten zvuk reproduktoru myslite ze sa to da novymi FW napravit ?
uložena
voves
Anonym
« Odpověď #248 v: 17. Listopad 2008, 15:48 »

Dival jsem se na stranky CorePlayer http: // coreplayer.com/content/view/28/69/ , tedy jestli to dobre chapu, Xperia nyni podporovana neni? Ono "Touch comming soon"? To by mohlo vysvetlovat, proc se nepodarilo rozchodit video v tomhle prehravaci. Jinde jsem cetl, ze to pry snad funguje, ale trhane... Bezi tady nekomu dobre video v CorePlayeru na Xperii? Treba v DivX? Treba G :Panimed - jak Ti bezi DivX na Xperii?
uložena
voves
Anonym
« Odpověď #249 v: 17. Listopad 2008, 15:51 »

Muze mi nekdo poradit, kde se da koupit TomTom Naviagtor 7?
uložena
peterka256
Uzivatel
Telefon: P990

Zobrazit profil
« Odpověď #250 v: 17. Listopad 2008, 16:02 »

tomtom.cz
 Smajlík
uložena
KajikTA
Anonym
« Odpověď #251 v: 17. Listopad 2008, 16:43 »

K vybornemu clanku mam jen jeden dotaz, k cemu slouzi klavesnice "àu"? Bude toto tlacitko stejne jako u Xperii, ktere se bude prodavat u nas?
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #252 v: 17. Listopad 2008, 17:00 »

Toto tlacitko slouzi na vlozeni diakritiky po napsani daneho znaku, v prodejni ceske verzi by melo byt take, protoze zde neni misto na klavesy s ceskou diakriitikou stejne jako na PC
uložena

Dr.Sid
Uzivatel
Telefon: SE D750

Zobrazit profil
« Odpověď #253 v: 17. Listopad 2008, 19:19 »

Upresnuji dotaz .. nemyslim vestaveny WM player. Od nej nic neocekavam. Myslim Core player nebo neco, co ja vim. Jde mi o to ze na svem 2 roky starem Palmu AVI prehraju bez problemu, mnoha jedou i bez konverze, je to zalezitost datoveho toku (v TCPMP). Autor v recenzi tvrdi ze to nerozchodil. Tak se ptam kdo to rozchodil, v cem, jake bitraty a rozliseni zvlada atd.
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #254 v: 17. Listopad 2008, 19:23 »

Prave pro vas je urcen muj prispevek vyse, v recenzi jsem napsal to co telefon umi po rozbaleni, na to jak co doinstalovat a jak prevest slouzi clanek, ktery se venuje delsim zkusenostem s danym telefonem, ktery napsan zatam neni. Navic jsem jiz v recenzi zminil, ze na tema prevodu videa napisi samostatny clanek. XPERIA zvlada v zakladu, ktery recenzuju, tedy jen formaty MP4,3GP a WMV
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testovani finalni verze XPERIE zacina!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 19 dotazů.